PDA

View Full Version : мразя я ..

moonlady
11-01-2008, 18:12
В сряда съм на рожденния ден на една приятелка и там ще бъде момчето което харесвам .. само че има един проблем , една мацка с която не се харесваме ще бъде там и понеже знае че го харесвам ще започне да му се натиска зада може на мен да ми е гадно.Мисля си какво да направя по въпроса .. може ли някой да ме посъветва

Fickle
11-01-2008, 18:14
Почни да му се натискаш първа...

GaNgStAz
11-01-2008, 18:18
А това момче коя харесва ? ;)

moonlady
11-01-2008, 18:19
А това момче коя харесва ? ;) .. нямам апсолютно никаква представа ..

tuzaro
11-01-2008, 18:21
А това момче коя харесва ? ;)то пък харесва съвсем друга, и сценария за филм е готов :lol:

VerryBerry
11-01-2008, 18:23
А това момче коя харесва ? ;)то пък харесва съвсем друга, и сценария за филм е готов :lol:

ти представяш ли си наистина да е така..
whatever,забавлявай се на купона и си флиртувай с него пък знае ли човек.. :)

GaNgStAz
11-01-2008, 18:23

Еми какво друго да ти кажа, освен, че като отидеш в сряда на купона ще се разбере.. направи всичко на момента, недей да правиш планове предварително ;)

moonlady
11-01-2008, 18:24
А това момче коя харесва ? ;)то пък харесва съвсем друга, и сценария за филм е готов :lol: .. мн е лесно да се смееш на чуждото нещастие :o

moonlady
11-01-2008, 18:25

Еми какво друго да ти кажа, освен, че като отидеш в сряда на купона ще се разбере.. направи всичко на момента, недей да правиш планове предварително ;) мерси .. тка ше направя 8)

Lysit0
11-01-2008, 18:26

tuzaro
11-01-2008, 18:38
Почни да му се натискаш първа...тцт на тва ли учиш малките деца, после аз се заяждам 8-)

MartyParty
11-01-2008, 18:41
Пфф...Не става само с ядене,трябва и акъл.
Толкова малко изречени,а толкова много казват за културата на днешната младеж.Баба ми ако те чуе,че ще се бориш с друго момиче за вниманието на момче,ще си отиде жената.Откъде накъде ти ше му се буташ,а не той на теб?Откъде накъде пък тя само защото не намира общ език с теб,ще му се натиска,за да те дразни?Ако е свястно момчето,хич няма да и обърне внимание,а по най-дискретния начин ще я разкара.Ако и отвърне,за какво ти е момче,което се раздава на всяка 2-ра курва?Лъжа ли се или при вас няма избирателност?

gree_girl
11-01-2008, 18:44
Да се натиска първа ли? Ооо мила, определено тва не е най-правилния подход, според мен. Ако искаш да си създде мнение за теб, че си курва ... тва ще ти помогне със сигурност. Мисля, че ще е по-добре просто да го заговориш преди другата и да си намерите обща тема за разговор по време на купона, а останалото ще си дойде от сабосебе си.

cinderella_gugutka
11-01-2008, 18:49
еми.преструвай.се.4е.не.ти.п ка.мн.и.тя.ще,спре-ще,види.4е.не.и.минава.номер :D
а.мом4ето.ако.е.свястно.нама .да.и.се.върже.а.и.да.го.напр й-нищо.няма.да.стане :)

dqvolski_angel
11-01-2008, 18:52
просто решение на проблема
обаче недей да му се натискаш прекалено, просто разговаряй с него, флиртувай леко и гледай да държиш оная на разстояние

pandelka
11-01-2008, 18:58
Отиди пък ще разбереш какво ще стане : ))

ImmortalForever
11-01-2008, 19:01
Епа напрайте сеира.Хванете се за косите.

jghgh
11-01-2008, 19:18
Омг

тръгнахте да я съветвате, сякаш е абсолютно задължително момичето с което се мразят да е на толкова ниско ниво че да прави каквото и да е, за да я дразни

реагирай на момента, не го мисли от сега о.00

още не се е случило, а си правиш планове...

отиди там, забавлявай се
кво се състезаваш!?
все едно ти е главна цел дали 1ва ти ще му се метнеш...

щафета за някво си момче.. о.0

вземи се в рце бе..

ако случайно усетиш как оная те предизвиква нещо и те дразни (въпреки че тя има право да се натиска с който си иска, кво като се мразите?), тогава измисли на момента кво ще правиш..

не като бабичка да кроиш идеи във форуми.. даже не е сигурно кво ще става дето се вика..

айде успокойте се и
успехи на авторката ;)

malka_diva4ka
11-01-2008, 19:52
еми.преструвай.се.4е.не.ти.п ка.мн.и.тя.ще,спре-ще,види.4е.не.и.минава.номер :D
а.мом4ето.ако.е.свястно.нама .да.и.се.върже.а.и.да.го.напр й-нищо.няма.да.стане :)

+1

nejnata_93
11-02-2008, 13:58
ooo i az sma bila v takava sityaciq...prosto ne i obra6tai vnimanie pravi se na interesna pred nego flirtyvai i mu puskai predizvikatelni pogledi !pomaga da znae6 :oops:

HONDA
11-02-2008, 14:09
Ти го харесваш, тя знае, че го харесваш, не се харесвате с нея :o Всеяка 2ра дума ти е "харесвам"...
Не й обръщай внимани. Важното е той да не й се сваля.

xxxSnowflakexxx
11-02-2008, 17:19

xxxSnowflakexxx

xxxSnowflakexxx

buffalo88
11-02-2008, 17:50
Закопай я с мотиката и й изкарай червата през устата . (Ама преди купона)

Victorya
11-02-2008, 18:23
Мдаааааа,детска радост,шарени бонбони.Това го правехме когато бяхме на 11...О,аз не те харесвам,я чакай да се понатискам на тоя,когото харесваш...Глупсоти на търкалета...Не е задължително всички да са на твоя акъл...Може просто да не му обърне внимание...А ще ми хареса той да си падне по някоя друга хахахахха Ето тогава ще стане купон :)

chokolate_girl
11-02-2008, 18:25
Толкова малко изречени,а толкова много казват за културата на днешната младеж.Баба ми ако те чуе,че ще се бориш с друго момиче за вниманието на момче,ще си отиде жената.Откъде накъде ти ше му се буташ,а не той на теб?Откъде накъде пък тя само защото не намира общ език с теб,ще му се натиска,за да те дразни?Ако е свястно момчето,хич няма да и обърне внимание,а по най-дискретния начин ще я разкара.Ако и отвърне,за какво ти е момче,което се раздава на всяка 2-ра курва?Лъжа ли се или при вас няма избирателност?

+++ МН точно казано.Най=правилният отговор,
замисли се върху него!

CeLyVka
11-02-2008, 18:40

едно от най-добрите мнения по тази тема ! Евала

keep_smiling
11-02-2008, 18:40
А аз не мога да си обясня от къде на къде момичето, с което не се понасяте ще знае кой си харесваш... :shock: Защо разправяте на всички кой най ви "кефи"....? :shock:
Никой не може да ти каже какво ще стане, ще разбереш. Не губи кураж и си се забавлявай, не е нужно да ходиш по задника на някой който не те заслужава :?