View Full Version : Имате ли планове за бъдещето?
xxXroshawkaXxx
11-01-2008, 19:16
Е..имате ли планове с половинката си за бъдещето?!Мислите ли, че ще си останете заедно?А Вие искате ли го? :smt017 :-s
Ние примерно с мойто мимунче ще се борим до край за да запазим връзката си! :P Ии искаме да живеем в малка къщичка с голям двор, някъде в някоя горичка (мразим лудницата в града!!!!!) ии искаме да имаме 2 дечица.Момченце и момиченце :-) ...
И още мноого мноого мечти си имаме, но ако започна да пиша...няма да ви се чете толко много! :oops: :lol:
вчера имаше такава тема уе толкова ли сте прости,че не можете да я намерите :-x
е хубави мечти имаш .... Аз живея в настоящето немисля за бъдещето каквото стане стане....
dqvolski_angel
11-01-2008, 19:29
е хубави мечти имаш .... Аз живея в настоящето немисля за бъдещето каквото стане стане....
Принципно в момента нямам половинка, но когато имам винаги си мисля за бъдещето. Не бих градила връзка с човек, с който нямам перспективи.
Cvetito53
11-01-2008, 19:37
Da imame planove i se nadqvam 4e 6te se osa6testvqt!A te sa sled kato zavar6a sled 2 godini kadeto me priemat da u4a tam dvamata 6te si jiveeme!I dvamata nai mn iskame vav Varna!!!! :-)
sladkata_bebz
11-01-2008, 19:44
Ние също си имаме мечти за бъдещето и се надявам да ги осъществим...и за къща, и за деца и изобщо за съвместния ни живот...
Jumbie483
11-01-2008, 19:47
Ем ние толкова напред не сме гледали :-o За сега най-голямата ни мечта е другата година двамата да се преместим да живеем заедно в София :-)
Да, правим си планове...Какво ще правим събота вечерта праимерно. 8-) :D
да да колко гаджета сте имали,с които сте си говорили такива неща? :( незнам аз бих се радвала да остана с моя човек много дълго време,но не правя планове.ТЕ никога не се осъществяват...
xxXroshawkaXxx
11-01-2008, 20:26
Ами аз с никой друг не съм си мечтала така...
Просто...това е първата и ПСЛЕДНАТА ми истинска любов!С него съм завинаги!И ако мислите да ми казвате, че се "филмирам" (което на последък е много нашумяла дума във форума) въобще не си правете труда!Знаете ли колко точно ме интересува мнението на злобарите по въпроса?!.. :D :D
cherinka
11-01-2008, 20:45
"Мечтата" ми, ако мога така да се изразя, е тривиална.
Да създадем семейство и да живеем един тих, спокоен и нормален, най-вече, живот. :)
Имам планове.
Днес ще се напукам като свиня,
после ще се просна и ще ударя
един здрав сън.
:grin:
nicolepcd
11-02-2008, 07:33
Когато си правиш планове - всичко се прецаква ;)
Не обичам да си правя далечни планове, особено с половинката си. Може и да кажете, че още не съм видяла какво е истинската любов и т. н., но смятам, че тийнейджърската любов е ден до пладне. Била съм лудо влюбена, мислела съм си за бъдещето, мечтаела съм как с "моето" момче ще живеем заедно... Но още е твърде рано. За сега плановете ми са да вляза в университета във Варна и да уча, ако с гаджето ми останем заедно - добре, ако не издържим да живеем толкова далеч един от друг (той е студент в Русе) - значи не ни е било писано. Не ми се иска след някоя друга година да се окажа в град, който не ми харесва със специалност, която не ми е по сърце, само заради момче.
Bellatrix
11-02-2008, 09:55
Просто...това е първата и ПСЛЕДНАТА ми истинска любов!С него съм завинаги!И ако мислите да ми казвате, че се "филмирам" (което на последък е много нашумяла дума във форума) въобще не си правете труда!Знаете ли колко точно ме интересува мнението на злобарите по въпроса?!.. :D :D
В момента и аз така се чувствам. Но и аз не правя планове, нито той. По-скоро мечтаем заедно за 1 готино малко апартаментче с много мебели и малка камина, за рибките в хола и как всяка сутрин ще се будим заедно гушнати... Сладко е и бих дала всичко да се осъществи, но не бързам да правя планове, за да не се разочаровам...
ПП. Вчера видяхме падаща звезда и и двамата си пожелахме да останем завинаги заедно тъй че стискайте палци 8-) 8-)
dimitar_ak
11-03-2008, 05:50
Хубаво мислите всички, но това е защото сте влубени. За да плануваш нещо с някого трябва да сте дълго време заедно, за да можея да го прецениш в различни ситуации. Конфликтите обикновено започват след 2-та година. Критични се водят 3-та и 5-та. Трябва и да поживеете заедно. Тогава ежедневието и монотоният живот полека лека охлаждат страстта. Ако не издържите и не я подхранвате бавно, но сигурно се върви към раздялата. Уморени сте, все по малко ви се прави секс, и най-малката дрязга или спор се превръща в скандал.
Вече нямам никакви планове, по простата причина, че няма с кого да ги осъществя :) Иначе преди имах.. :(
dimitar_ak
11-03-2008, 08:47
Вече нямам никакви планове, по простата причина, че няма с кого да ги осъществя :) Иначе преди имах.. :(
Sad but true. Всичко градено може да рухне само за няколко часа.
имам аз, как иначе... на мене мистър план ми викат щото много мисля и работим по плана, който е:
ставам милионер, купувам си яхта и света е наш! тва сейшели, бора бора, тринидат и тобаго, мавриций и тн. мисля че заслужава всичко на света, и аз ще и го дам :grin:
Да, определено имам желанието да бъда с този 4овек занапред (да не казвам и завинаги :) ) Но няма да разказвам, не искам нещата да се прецакат ;)
Punisherrr
11-03-2008, 11:57
Планове,планове....не мога да тръгна да говоря за къщи,деца и толкова сериозни неща от толкова малка,но искам да продължаваме все така и нещата да се подреждат лека-полека пък ще видим... :)
Не бих отказала и още 100 години с този човек, определено.
Bellatrix
11-03-2008, 12:00
Да,ама Веско е задник.
fuckingwhore
11-03-2008, 13:12
мисля да се изуча,след като завърша 12 клас,да замина за Лондон.
Там да се установя да живея и да уча в някой университет астрономия.
Искам да се занимавам с астрономия.
После не знам какво ще правя..после ще изкарвам пари,ще си намеря мъж,деца..абе ще видим има време.. :)
ImmortalForever
11-03-2008, 13:16
Хах, планове с мъж?О, те прецакват всичко.Имам планове сама със себе си и по възможност с куче, в най-отдалечената точка на България.
Имаме планове,разбира се. Всеки сериозен и отговорен човек трябва да има план,а дали ще стане така е друг въпрос ;)
TaNcIoRcHeTo
11-03-2008, 14:16
Искам да съм с моето момиче, красиво кат` кокиче до края на света! Планове не сме правили, но и 2-та искаме да се махнем от малкото градче, в което живеем, защото си е голяма мизерия. Иначе се надяваме на нормален и спокоен живот. :)
SunShinePearl
11-03-2008, 15:20
сама за себе си имам планове но когато съм с някой нямам не обичам да планувам съвместен живот става мн сериозно и се задушавам не съм по тая част :wink:
anonimnaa
11-03-2008, 15:33
И на мен са ми минавали какви ли не планове през главата и на него също,но по принцип избягвам да говорим на тази тема,защото един ден всичко може да рухне и да не стане така както сме си го мислили.Затова живеем в настоящето пък по-нататък каквото става ще става .
moonlady
11-03-2008, 15:50
"ще си поживея още 15-16 годинки,след това ще се омъжа за някой стар милионер, в първата брачна нощ ще започнем да се събличаме, той ще получи инфаркт,аз ще му наследя милионите а след погребението ще си намеря някой млад красавец и ще съм щастлива " .. хаха рано ми е още за планове :D
dimitar_ak
11-03-2008, 15:57
Хах, планове с мъж?О, те прецакват всичко.Имам планове сама със себе си и по възможност с куче, в най-отдалечената точка на България.
За да се прецака една връзка трябва да поработят двама души. Никога не можеш да кажеш, че вината е само в единия.
ImmortalForever
11-03-2008, 16:21
За да се прецака една връзка трябва да поработят двама души. Никога не можеш да кажеш, че вината е само в единия.
Ok.
krem4et0
11-03-2008, 16:24
Да, правя си планове. И все пак с него съм над 4 години, а и съм на 23......но знае ли човек. Всичко си случва в този свят и може утре да не съм с него......А и гледам плановете да не са грандиозни, защото често се провалят.
sexa_na_kompleksa
11-03-2008, 16:35
С предишния имах големи планове... и всичко рухна. Затова със сегашния нямам, пък и нещата не са много сериозни. : )
Loudndirty
11-03-2008, 16:42
Старая се да не правя планове за нищо. Но не съзнателно пак го правя и винаги се дъня :-D
FucKtheSyStem
11-03-2008, 17:25
Мойта ситуация в момента е абсолютно същата :-D Плановете саа той да дойде след 2 години когато е на 18 във Варна, ще живеем заедно а по нататък ще заминем някаде :) А да и искаме момченце :grin: