PDA

View Full Version : Мислите на една объркана девойка,а може би просто разглезена

fifinkathefreak
11-02-2008, 14:09
...лигла?

В последната година имам чувството,че се въртя в омагьосан кръг от грешки.
Спомням си какво ми каза най-добрият ми приятел минута преди 1ви януари.Каза,че няма начин годината да не е хубава,щом той е до мен.Но аз започнах годината с грешки ..или не чак толкова.Освен ,че вече не съм силна,горда и независима ,от всичко което научих тази година,би трябвало да сложа положителен знак пред 2008-ма година.Но само да можех да се измъкна от този омагьосан кръг,в който се въртя от месеци.Чувствам се объркана,угнетена,неразбра на и нямаща сили да сподели с която и да е от групите дружки .Защото смятам,че съм си надробила толкова гадна каша,че няма такъв мазохист,който да я изсърба с мен.Или дори да има ме е страх да го потърся,за да не ме помисли за ужасен готвач и да се отврати от мен.Защото лично аз се отвращавам от себе си.И ме е страх да се изправя срещу дълбочината на проблемите си.Как да събера сила да се изясня с всички,как?Такава съм страхливка.А и не знам как да се изясня с хората,как да престана с действията си да наранявам тези ,които обичам и ме обичат.Как да скъсам с гаджето,при положение,че знам,че го обичам(но не съм влюбена в него,нито ме привлича сексуално),но когато сме заедно се задушавам.Как да кажа на онзи ,другия,че съм влюбена в него ,че искам да сме заедно и да бъда щастлива и пълноценна гражданка на Република България.Как да се изясня сама на себе си и да мога да си отдъхна.Как да не ме боли и как мозъка ми да се изчисти и да видя всичко с кристалната яснота на страничен наблюдател.Как да се изправя и да взимам точните решения,както някога?

xXxScreamxXx
11-02-2008, 14:19
Иииииии много гадно звучи сичко ....
начи ... като гледам с много хора трябва да си оправяш взаимоотношенията ..
Таа предлагам ти утре .. като се събудиш ала бала ...
излизаш с гаджето казваш му там 4е късате ..
после на оня другия звъниш ... виждате се ... казваш му ...
и поне малко ще ти олекне ..
и нали знаеш всичко по реда си ;) ..
ще се оправиш и всичко ще потръгне :)
Успеххх !!!!!! ;)

WithLove
11-02-2008, 14:44
Ако энаеш какво ИСКАШ да направиш или да промениш-давай.
Страхът винаги пречи и эаради него пропускаме много неща.И аэ преди бях страхливка,но се научих да го преодолявам.Преодолях го тотално.И не съжалих и эа момент.Чувството да си пребориш страха и да рискуваш е страхотно.Но дали ще го направиш,според мен,эависи от това колко искаш,колко ти е голямо желанието.Ако поискаш нещо наистина силно,страхът вече няма да е в състояние да ти пречи.В това съм сигурна,эащото лично се обедих.Така че нещата опират до силата на желанието. =]

LMSM
11-02-2008, 14:45
Иииииии много гадно звучи сичко ....
начи ... като гледам с много хора трябва да си оправяш взаимоотношенията ..
Таа предлагам ти утре .. като се събудиш ала бала ...
излизаш с гаджето казваш му там 4е късате ..
после на оня другия звъниш ... виждате се ... казваш му ...
и поне малко ще ти олекне ..
и нали знаеш всичко по реда си ;) ..
ще се оправиш и всичко ще потръгне :)
Успеххх !!!!!! ;)
;-)