PDA

View Full Version : "Дигна си кофата"

HF
11-02-2008, 14:10
Проблемът ми е следния. Имам сериозна приятелка,с която се обичаме и сме заедно вече почти година. В последните месеци обаче тя започна да полага повече грижи за външния си вид,вследствие на което всичките й приятели,познати и колеги започнаха да й правят много комплименти,непознатите да я заглеждат много повече и да и обръщат внимание и един вид се чувства доста по-желана. Дотук добре,обаче проблемът е,че след като стана така,се отдалечи от мен и един вид започна да й пука по-малко за мен. Преди например се опасяваше да не я оставя и да не ме загуби,звънеше по 3-4 пъти на ден,ако имах някакъв проблем постоянно ме питаше и съветваше,абе изобщо показваше много голяма заинтересованост. Откакто почна да се гласи и поддържа повече,това нещо охладнява. Сигурен съм иначе че се гласи заради мен,защото още преди да почне да го прави,ми каза че възнамерява да положи повече грижи за външния си вид заради мен,което ме зарадва. Какво да направя в тази ситуация

Miimiinka
11-02-2008, 14:12
Говори с нея .Сподели това,което си мислиш.Питай я защо така се държи.

fifinkathefreak
11-02-2008, 14:13
Поговори с нея.Кажи й ,че се чувстваш пренебрегнат.Ако те обича,ще те разбере.
Но няма лошо да е суетна - все пак е жена.Сега се чувства много по-добре и от комплиментите е станала егоист.Мисля,че е до време,остави я да се покефи на себе си.Ще се върне "на земята" ;)

WithLove
11-02-2008, 15:08
Хубаво е притесненията си относно връэката ви да ги споделяш с нея. =]
И се радвай,че момичето се подържа и явно си е повдигнало самочувствието.

pinky_shine
11-02-2008, 15:19
Може би през цялото време тя е била по-дейната във връзката и просто й е омръзнало.

NaNa_SladuRana
11-02-2008, 15:21
обръщай и повече внимание,след като сега е по-желана покажи и че никoй друг не я иска и не се нуждае от нея толкова,колкото ти :)

titinkaa
11-02-2008, 15:27
говори с нея

jghgh
11-02-2008, 16:14
май ти липсва да е леко смотаничка и да ти звъни по 2-3 пъти на ден?
: D

помисли върху мнението на pinky_shine, а друго какво мога да ти кажа.. съгласна съм с Nana_sladurana :)

xxxSnowflakexxx
11-02-2008, 17:17
Поговори с нея.Кажи й ,че се чувстваш пренебрегнат.Ако те обича,ще те разбере.
Но няма лошо да е суетна - все пак е жена.Сега се чувства много по-добре и от комплиментите е станала егоист.Мисля,че е до време,остави я да се покефи на себе си.Ще се върне "на земята" ;)

buffalo88
11-02-2008, 17:54
Виж кажи й ,че я харесваш такава каквато е и че няма смисъл от тия допълнителни грижи дето ги полага. :)

MaCe_Za_MiLi0nI
11-02-2008, 18:07
според мен поговори с нея и и кажи какво мислиш... ;]]

XiPiXoPiGiRL
11-05-2008, 06:02
Абе остави я да си се кефи на външния си вид... Все пак заради тебе го е направила. Пък и така ще си проличи дали наистина те обича... Ако започне да отвръща със заинтересован поглед на момчетата, които я заглеждат значи нещата наистина са изветряли... Ако ги подминава значи си късметлия и сиг в скоро време ще се сети за теб. Ако пък не - ти я подсети, че съществуваш... 8) 8)

varnen4e
11-05-2008, 06:09
По- добре и обърни малко повече внимание, поговори с нея, защото кога нещата започнат да охладняват е много опасно и кофти.

sextazy_baby
11-05-2008, 11:24
Може би през цялото време тя е била по-дейната във връзката и просто й е омръзнало.
И според мен е така

lipsvashh_mi
11-05-2008, 12:14
хмм...от поста ти личи,че искаш приятелката ти да е зависима от теб...обаче явно вече след като е прогледнала мацката си се паникьосал яката...ако искаш да си запазиш връзката се радвай за нея ,а не се тревожи..иска да изглежда добре-нека тамън и ти ще си на далавера-ще имаш супер мацка до себе си и другите тайничко ще злобеят..А какво по-хубаво от това :P

Fantomche
11-05-2008, 12:49
Prosto ti i spodeli kakvo 4uvstva6...ako ne i puka nqma smisul da si s neq ve4e..I tova zna4i 4e estanla visokomerna

Baby_b
11-05-2008, 16:15
възгордяла се е явно. Прилича ми на чист егоизъм, който се проявява от самодоволство. 8)

gLoRiOuS_aNGeL
11-05-2008, 17:10
май ти липсва да е леко смотаничка и да ти звъни по 2-3 пъти на ден?
: D

помисли върху мнението на pinky_shine, а друго какво мога да ти кажа.. съгласна съм с Nana_sladurana :)

Май наистина е така!Просто се радвай на щастието й!Според мене ти искаш внимание,а не нормално момиче до себе си! :wink:

Chess
11-05-2008, 17:28
Така... Най-добре да направим отделна тема "Говорете!"... Когато имате проблем (подобен... или какъвто и да е) с друго човешко същество, опитайте се да говорите и ако нещо не потръгне, тогава се обърнете към драгите съфорумници, които така или иначе отковарят на всичко. :)

MoHuTo
11-05-2008, 17:50
Ами поговори с нея бе, сливи ли имаш в устата, обясни и как стоят нещата.. ако не разбере и продължава да си прави каквото иска почни и ти да се грижиш за себе си и теб да те заглеждат момичетата и ще сте квит :)