View Full Version : Просто исках да споделя...
Krasencety
11-02-2008, 14:13
Здравейте, знам че има мнооого такива теми.... просто искам да споделя.Сега съм 9ти клас. От миналата година съм в ново даскало и от тогава съм луда по едно момче от класа ми..... Той знае за това още от тогава и ми каза че нищо няма да стане ..... Знам го! Но и до сега продължавам да го сънувам, мисля за него, като го видя и... :oops: :smt007 :oops: Полудявам!... Ужасно глупаво се чувствам, че продължвам да го преследвам, а той вече неможе да ме гледа..... А колко съм плакала заради него..... :? :shock: Оффф незнам просто исках да споделя! Благодаря на всички, които ще прочетат темата, въпреки че стана много глупава..
П.П На 15 съм! :)
fifinkathefreak
11-02-2008, 14:15
Всеки е бил в това положение.А трябва да разбереш защо ти е казал това,че няма да стане между вас.
Ако толкова го обичаш,може да се наложи да промениш нещо в себе си..стига да си струва ;)
krisiiiiito
11-02-2008, 14:20
вариянт е да поговориш пак с него и да му кажеш че още го харесваш ужасно много и да го попиташ за причината поради която не може да сте заедно... ако наистина не изпитва чувства към тебе нали знаеш - на сила хубост не става ... така чее няма как да бъдете заедно
и ти не можеш да се отървеш от това което изпитваш само времето ще намали болката ... след време ще дойде друг,след това втори,трети и така нататък .. животът тече и ще го забравиш колкото и трудно да ти е .. макар че в този момент никой не може да ти помогне ще потъжиш малко но всеки човек минава през това
айде успех ти пожелавам :-)
Krasencety
11-02-2008, 14:26
Ми... говорих с него. Той знае, че още го обичам, но просто не ме харесва.... :( Не искам да пробвам пак. Явно много съм му омръзнала и се държи отвратително с мен.... особено в скайпа.... незнам много объркано се чувствам.... :cry: В училище не показвам нищо за да не ни подиграват и да не се заяжда с мен, но вътрешно изгарям от желание да го гушна, и да го нацелувам.... Просто полудявам когато е близо до мен.... :oops: :cry: А знам, че нищо няма да стане... Ако се опитам да го прегърна буквално ще ме убие, защото неможе да ме гледа.... Имам чувството, че нищо вече няма смисъл.... :cry: А толкова го обичам.... :( :shock: :oops: :-o :o
WithLove
11-02-2008, 14:36
Щом е наясно с чувствата ти и ти е каэал,че няма да се получи-не му досаждай с повече раэговори на тая тема.Може да си контактуваш с него,но не му говори эа чувствата си.А эащо твърдиш,че не може да те гледа вече?Досаждала ли си му много или си направила нещо друго ?
"Насила хубост не става" - тъжно,но ФАКТ.
Krasencety
11-02-2008, 14:40
Защото миналата година само го гледах, а той се дразни и ..... пишех му в скайпа.... Свърших прекалено много глупости за да има нещо между нас... дори и приятелство... :(
Krasencety
11-02-2008, 14:44
Знам, че сама съм си виновна. Ако не му бях досаждала нямаше да ме намрази толкова..... Ама и аз съм с един детски инат.... :( :shock: :? :o
WithLove
11-02-2008, 14:48
Защото миналата година само го гледах, а той се дразни и ..... пишех му в скайпа.... Свърших прекалено много глупости за да има нещо между нас... дори и приятелство... :(
Станала си му досадна в стремежа си да му станеш симпатична.
Връщане наэад според мен няма.От тук-нататък вероятно ще е предубеден към теб,дори и да промениш поведението си.Просто вече си е иэградил някаква представа эа теб.И все пак недей да съжаляваш толкова,эащото винаги е по-добре да опиташ.Така поне имаш шанс както да спечелиш,така и да эагубиш.А ако не опиташ-нямаш шанс эа успех =]
Пробвала си,не си успала.Продължавай напред.3нам,че на думи е много лесно.Но эа огромно съжаление онова гадно, старо, поэнато клише,което написах по-горе е много вярно - "Насила хубост не става".
TaNcIoRcHeTo
11-02-2008, 14:57
Моето мнение от това, което чета е, че ти си много мило момиче и че може би не си заслужава да плачеш за това момче, защото то може би не е за теб. Имаш толкова много време пред себе си и ще се запознаеш с много други момчета, а след време и с мъже, така че той не е единственият. Разбирам те, че си влюбена и аз съм минал по този път, само че с момиче, но понякога в живота я има несподелената любов!
WithLove
11-02-2008, 15:05
понякога в живота я има несподелената любов!
Абсолютно.
Неприятно е,но никой не е эастрахован.
Според мен единственият начин едно нещо да бъде преживяно,е на негово място да се появи друго нещо,което да ти носи нови емоции.
Надявам се,че има и други неща в живота ти,който те правят щастлива.Обърни внимание на тях.А това,другото нещо,никой не энае кога ще се появи.Обикновено хубавите неща стават най-неочаквано.Поне при мен винаги е било така.И май именно эатова са толкова хубави. =]
Krasencety
11-02-2008, 15:16
Mного благодаря на всичкииии! :-) Колкото и да не ми е приятно сте прави......... той си е с предубеждения и между нас вече неможе да има нищо, но живота продължава...! :)
ivsan4eto
11-02-2008, 15:22
Според мен трябва да спреш всякакъв контакт с това момче. Какъв е смисъла? Не си мазохист надявам се. Излизай с други момчета насочи вниманието си към някой друг...пък кой знае може и това момченце да се сети какво изпуска и да му дойде акъла в главата. Айде успех мила :)
Jumbie483
11-02-2008, 15:37
Историята ти ме хвърли в дълбок размисъл :-o :-o :-o
Преди 3 години и половина и аз бях в същата ситуация. Харесвах едно момче от години, само че той не искаше и да чуе за мен. Така отчаяна си изливах очите по него..докато не осъзнах, че в случая той губи. Защото той ходеше с момиче, което не му пукаше за него...беше с него само за да отбие номера, но той г-н Готин, не го осъзнаваше. Та регистрирах се аз из 100 сайта в интернет, пишех..запознавах се..докато не попаднах на едно супер мило, готино и търпеливо момче. Бяхме от един град..и колкото повече си пишех с него, толкова повече г-н Готин избледняваше. А когато се видяхме...ооо г-н Готин беше просто изместен на секудната... Сега 3 години по-късно се смея на моята история с глас. Тогава съм била супер глупава, да тичам по момче, което няма грам акъл в главата...
Надявам се историята ми, да те окуражи да продължих да търсиш нови запознанства и да не се отказваш при едно разочарование, заради момче, което не заслужава момиче като теб :-)
Krasencety
11-02-2008, 15:45
Историята ти ме хвърли в дълбок размисъл :-o :-o :-o
Преди 3 години и половина и аз бях в същата ситуация. Харесвах едно момче от години, само че той не искаше и да чуе за мен. Така отчаяна си изливах очите по него..докато не осъзнах, че в случая той губи. Защото той ходеше с момиче, което не му пукаше за него...беше с него само за да отбие номера, но той г-н Готин, не го осъзнаваше. Та регистрирах се аз из 100 сайта в интернет, пишех..запознавах се..докато не попаднах на едно супер мило, готино и търпеливо момче. Бяхме от един град..и колкото повече си пишех с него, толкова повече г-н Готин избледняваше. А когато се видяхме...ооо г-н Готин беше просто изместен на секудната... Сега 3 години по-късно се смея на моята история с глас. Тогава съм била супер глупава, да тичам по момче, което няма грам акъл в главата...
Надявам се историята ми, да те окуражи да продължих да търсиш нови запознанства и да не се отказваш при едно разочарование, заради момче, което не заслужава момиче като теб :-)
Мерси много! Наистина ми помогна! :-) :)
angel4e777o
11-05-2008, 07:48
slu4valo mi se samo,4e toi be6e v sasedniq klas 2 go haresvah a toy dori ne me poglqva6e :-D po dobre se otkajii pozvoli na sarceto si da obikne drug.kazvam ti go po li4en opit i 6te vidi6 6te nameri6 nqkoi koyto naistena 6te te obi4a mn.mn e trudno da se otkajej znam :lol:
Krasencety
11-05-2008, 07:59
Дам... трудно е да забравиш за някого когото обичаш! Но не е невъзможно! :)
sasha_90
11-05-2008, 07:59
Темата ти не е глупава,даже е доста срещана.Спри да го преследваш,иначе рискуваш да станеш наистина нагла в неговите очи.
Krasencety
11-05-2008, 08:03
Офф чувствам се като пълен идиот! Ревнувам от всяко момиче което доближи до него.... не е истина просто.... :o :-x Обичам гоооо! :oops: :? :o
karoli_94
11-05-2008, 08:24
Razbiram te napylno-imah sy6tiq slu4aj tazi godina.Nqma da go zabravi6,sigurna s1m.No spomena za nego moje da izblednee.Na men mi be6e super gadno,izplakvah si o4ite za nego v prodyjenie na 2 meseca sled koeto osyznah 4e e bezmisleno.Togava napravih mn silna promqna v men.Poprincip sym hubava no podhodq6tite drehi pri4eska i grim pod4ertaha vyn6nostta mi.Spqh da govorq s tova mom4e.Podminavah go s visoko vdignata glava po koridorite i ne mu obry6tah nikakvo vnimanie.Toj be6e dosta iznenadan ot tova no az prodyljih da se pravq 4e ne mi puka i da byda nedostypna.Zapo4nah da izlizah s novi hora s mn mom4eta i skoro si namerih i super gadje.Varno noviq ne izmesti drugoto mom4e no mi pomogna da go zabravq.I taka edin den kato izlizah ot klasnata ni staq po vreme na 4as toj se poqvi i dokato razbera kakvo stava toj se hvyrli da me celuva i pregry6ta....i natatyk e dylga istoriq...No napravi kato men!MOje i da ne uspee6 da provokira6 vnimanieto mu i revnostta mu no pone 6te spasi6 sebe si.Bydi s novi hora i kolkoto i da te boli prekrati vsqkakyv kontakt s nego.Pri men podejstva za6toto mom4eto osyzna kakvo gubi-pri teb sy6to moje da stana.Aide kysmet i da kaje6 kakvo stana!
Krasencety
11-05-2008, 14:49
karoli_94 звучи много хубаво, но незнам дали ще подейства! :( Много ми е трудно да не му обръщам внимание и да се правя, че не съществува.... :o Просто в момента в които се засмее и аз.... О боже колко съм влюбена... Нямам думи! Опитвам се да не му обръщам внимание ама хич не е толкова лесно! Яко влюбена съм в него! :oops: :-# :o :smt007 Мога да го подминавам, но не и да не му обръщам никакво внимание.... :( Оффф толкова объркано и глупаво се чувствам... ](*,) :-k :?
П.П Миси за съвета! Ще пробвам! :-)
karoli_94
11-05-2008, 17:59
Znam kak se 4uvstva6 no trqbva da opita6 ina4e toj 6te prodyljava da te naranqva a i ne te zaslujava
Krasencety
11-05-2008, 19:02
дам.... който не те уважава, не те заслужава! :) Права си!
xxxSnowflakexxx
11-06-2008, 09:38
вариянт е да поговориш пак с него и да му кажеш че още го харесваш ужасно много и да го попиташ за причината поради която не може да сте заедно... ако наистина не изпитва чувства към тебе нали знаеш - на сила хубост не става ... така чее няма как да бъдете заедно
и ти не можеш да се отървеш от това което изпитваш само времето ще намали болката ... след време ще дойде друг,след това втори,трети и така нататък .. животът тече и ще го забравиш колкото и трудно да ти е .. макар че в този момент никой не може да ти помогне ще потъжиш малко но всеки човек минава през това
айде успех ти пожелавам :-)
Ludlamzgull
11-06-2008, 21:19
Или крие нещо от теб което смята че няма да го приемеш.Или найстина разбира че не сте 1 за друг. Или не иска да бъде груб 9-ти клас ще срещнеш и по предизвикателни е аз сам 10 клас но още не съм намерил половинката си в която да се вричам :( УСПЕХ
Krasencety
11-15-2008, 14:02
Според мен не иска да бъде груб... иначе не ми се мисли какво всъщност е мнението му за мен... :(
kiksinka
11-15-2008, 14:52
Naistina kofti oba4e se opitai da go zabravi6 vse pak izlizai s fr zapoznavai se s novi hora i taka otarvi se ot mislite za nego.
ne e lo6o da spodeli6 ma malko xora bixa sa zaoteresuvali ot tema koqto sa kazva izkam da spodelq ina4e ne lo6o