Влез

View Full Version : Предложения за евтин начин на обличане

FaTaLn0t0_LaDy
11-02-2008, 15:50
Та въпроса ми е..
имате ли някакви предложения как могат да се съчетават дрехите, за да изглеждаш красиво и ефектно, но покупките да са евтини..
понеже живея в град в който всеки се чуди колко по скъпа блузка да си купи и всеки си дава парите за скъпи дреболии, а аз чесно казано също искам да изглеждам така ефектно и интересно но е безсмислено да даваш стотици левове в безбожно скъпи дрехи и аксесоари...

{А под евтино имам предвит примерно за 30-40 лева да си купиш повече от три готини блузки независимо с къс ръкав ли са, с дълъг ли са или са плетени... а не за 30лева да си купиш 2 или дори 1 блуза :? }

ии другото което искам да ви попитам какъв е вашия стил на обличане?

П.С. Съжелявам ако темата се повтаря..Ако се повтаря и сложете бан :smt083

Dian4ety
11-02-2008, 15:58
В магазините за втора употреба има това което търсиш... :? 8-)

Не се обличам много скъпо, но това е...В днешно време трудно можеш да си намериш блузка на цена от 10 лв :shock: Примири се с истината няма начин да си хем що-годе добре облечена, хем и да ходиш с блузки за по 10 лв...няма начин :-o

YourFavoriteDrug
11-02-2008, 16:03
манията по скъпи парцалки не е само в твоя град :?
и между другото и аз се чудя ква е тая идиотщина да даваш по 100-200 лева за дреха :shock: аз не бих го направила,ама то както казват - всеки луд с номера си 8-)
според мен и най-евтината блуза комбинирана с най-евтините дънки би била стоя перфектно,стига да е носена с удоволствие и самочувствие..
да аз малко се отплеснах от темата ти :oops:
ми ти първо кажи в какъв стил се обличаш,за да ти намерим интересни,ама евтини дрешки :-)

DiScOnEcTeD
11-02-2008, 16:07
aбе за вас явно е скъпа една блуза от 30 лева та от колко искате да е :D :D във втора ръка ня по евтини парцалки :D :D

FaTaLn0t0_LaDy
11-02-2008, 16:08
Dian4ety права си относно това...
чесно казано аз едвам си намирам блузи за по 15 лева тука...
никога няма да забравя как една приятелка остави 150 лева в магазин за едни дънки и колан...... ии от тогава чесно казано вземам да се замислям колко скъпи са магазините в днешно време...

аз например преди ден два си харесах ръкави за през зимата плетени, мн са хубави но 27 лева..... по-добре майка ми да ми ги оплете :) но не бих дала толкова пари за нещо което би могло да струва и под 20 лева. :P

dars* ... по принцип се нося спортно елегантно... но през зимата се нося определено повече елегантно... и като гледам всичките "кукони" от моето училище .. кефи ме как се обличат.. и аз бих искала да се обличам така, но да дам толкова мн пари за некви дрехи е едно от най-безсмислените неща за мене...

Dian4ety
11-02-2008, 16:12
никога няма да забравя как една приятелка остави 150 лева в магазин за едни дънки и колан...... ии от тогава чесно казано вземам да се замислям колко скъпи са магазините в днешно време...

аз например преди ден два си харесах ръкави за през зимата плетени, мн са хубави но 27 лева..... по-добре майка ми да ми ги оплете :) но не бих дала толкова пари за нещо което би могло да струва и под 20 лева. :P

dars* ... по принцип се нося спортно елегантно... но през зимата се нося определено повече елегантно... и като гледам всичките "кукони" от моето училище .. кефи ме как се обличат.. и аз бих искала да се обличам така, но да дам толкова мн пари за некви дрехи е едно от най-безсмислените неща за мене...

Извинявам се ако сам те засегнала, но си е тъка. Е все пак за сега аз успявам да си намеря някое по-евтино парцалче де, но за 30 лв 3 блузки и при Дядо Коледа да отидеш няма да намериш :?

YourFavoriteDrug
11-02-2008, 16:15
и аз съм на същото мнение - относно ръкавите :)
а иначе под ''кукони'' имаш предвид,тия с високите ботушки и прилепналите якета ли? :-o
ако искаш виж в Terranova там често се намират готини дрешки на поносими цени 8-)

Jamalska
11-02-2008, 16:15
Аз пазарувам..почти само секънд хенд вече.Повече от 10лева за суитчър или дънки не давам.Блузки над 5лв. няма.зависи колко тежат

FaTaLn0t0_LaDy
11-02-2008, 16:22

Извинявам се ако сам те засегнала, но си е тъка. Е все пак за сега аз успявам да си намеря някое по-евтино парцалче де, но за 30 лв 3 блузки и при Дядо Коледа да отидеш няма да намериш :?

нее споко не си ме засегнала :) то и аз лично като се замисля малко се изсилих като казах за 30лв. три блузи, макар че може в някое забутано магазинче да се намери :)

Jumbie483
11-02-2008, 16:26
Мен пък не ми пречи тази мания по скъпите дрешки :-P
Но ти щом искаш да е евтино и ефикасно, сама си прецени какви съчетания от дрехи ще изглеждат така. Но мога да ти кажа, че веднага се познава, че една блуза е например от 10лв. а не от 20...
Аз пазарувам от най-големия магазин за дрехи в града и една блуза с дълъг ръкав, едни дънки, суичер и някакви обувки ми излязоха 300лв близо ... :shock: :shock: :shock: то само обувките са 150 :?

BlackWings
11-02-2008, 16:31
Ами не винаги може хем вълка да е сит , хем агнето цяло :(
Но има и компромисни варианти - както вече ти казаха магазините за втора употреба не са чак толкова страшни. Другият вариант пък е да си купуваш по евтини и семпли дрешки , които сама да си украсяваш по твой вкус - какво ли не се продава вече - пайети , апликации , бои за текстил... Ако си по креативна може да преобразиш дрехата и нищо няма да я различава от което и да е скъпарско парцалче.

xxxSnowflakexxx
11-02-2008, 16:38
Ами не винаги може хем вълка да е сит , хем агнето цяло :(
Но има и компромисни варианти - както вече ти казаха магазините за втора употреба не са чак толкова страшни. Другият вариант пък е да си купуваш по евтини и семпли дрешки , които сама да си украсяваш по твой вкус - какво ли не се продава вече - пайети , апликации , бои за текстил... Ако си по креативна може да преобразиш дрехата и нищо няма да я различава от което и да е скъпарско парцалче.
Iz4etoh vsi4ki mneniq i sam saglasna s pove4eto osobeno poslednoto.Prosto izliza6 i namira6 nqkoi magazin kakto ti kazaha po nagore naprimer Sekand hend qvno tam ima dobri dre6ki taka 4e tursi6 nqkoi takuv magazin i po4va6 samo ot tam da si pazaruva6!!!

bibi90
11-02-2008, 16:45
Та въпроса ми е..
имате ли някакви предложения как могат да се съчетават дрехите, за да изглеждаш красиво и ефектно, но покупките да са евтини..
понеже живея в град в който всеки се чуди колко по скъпа блузка да си купи и всеки си дава парите за скъпи дреболии, а аз чесно казано също искам да изглеждам така ефектно и интересно но е безсмислено да даваш стотици левове в безбожно скъпи дрехи и аксесоари...

{А под евтино имам предвит примерно за 30-40 лева да си купиш повече от три готини блузки независимо с къс ръкав ли са, с дълъг ли са или са плетени... а не за 30лева да си купиш 2 или дори 1 блуза :? }

ии другото което искам да ви попитам какъв е вашия стил на обличане?

П.С. Съжелявам ако темата се повтаря..Ако се повтаря и сложете бан :smt083

За 30 лв-повече от три блузи :shock: хахахаха,че къде дават тъй.То и аз искам за 5 лв да ям и да пия три дена,че и да пуша,ама няма :lol:
върви във всичко по левче.

Dian4ety
11-02-2008, 16:51
bibi_bibi Момичето каза, че малко се е пресилило.. :x

bibi90
11-02-2008, 16:54
bibi_bibi Момичето каза, че малко се е пресилило.. :x

Еее добре де,спокойно.Признавам си че не съм чела мненията,просто това най-много ме впечатли.В днешно време,малко трудно ще си купиш толкова неща за такива пари.Ако говорим за хубави дрехи разбира се,а не за парцалки. :)
Не съм искала никого да засегна.

Dian4ety
11-02-2008, 17:03
bibi_bibi Споко :-)

Loshotia
11-02-2008, 17:48
Секънд хенд- хем ще се олбичаш както си искаш, хем няма да се отрази на семейния бюджет.

buffalo88
11-02-2008, 18:03
Секънд хенд- хем ще се олбичаш както си искаш, хем няма да се отрази на семейния бюджет.

Намират се уникални дрехи и може да бъдеш сигурна ,че няма да видиш друг човек със същите ! :)

girl91
11-02-2008, 18:17
Има голяма разлика в цената на една блузка с къс ръкав, една с дълъг и плетена. В днешно време трудно се намират по-ефтини блузки и дънки.
Аз лично не си купувам скъпи дрехи. За мен е нормално едни дънки да струват около 50лв., една плетена блузка да е 30лв., едно потниче около 15-20лв. и т.н.
В магазини втора употреба съм си намирала много хубави дрешки, дори неносени. В магазините за преоценени "маркови" дрехи също има . Последно си взех едни дънки за 25лв., и нямат дефект. В нагазинчетата за outlet дрехи има някои неща на много добри цени.

Loshotia
11-02-2008, 19:05

Намират се уникални дрехи и може да бъдеш сигурна ,че няма да видиш друг човек със същите ! :)

На мен ли ми го казваш! 8-)

mysterious93
11-02-2008, 19:42
ми скъпичко си е ама кво да се прай..и на мен неми се дават по 20 лева за що годе блуза която става ама..давам..толкова е скъпо напрао безобразие :x лятото си търсих потничета и си бях харесала едно 25 лева..бахти за едно малко парцалче..ама като ти харесва даваш и тва е :) както каза някой преди мен можеш и да си ги рисуваш ако си по изобретателна(за жалост аз не съм) :)

Liar
11-02-2008, 19:51
От къде си?

IvJonas
11-02-2008, 21:22
в магазини за преоценени дрехи до колкото знам има симпатични неща и на прилични цени.

FaTaLn0t0_LaDy
11-03-2008, 05:25
От къде си?

От ВТ(Велико Търново) съм :)

lipstik
11-03-2008, 08:03
От къде си?

То и аз съм от Търново и да ти кажа магазини за блузи под 30 лв май не съм срещала.В eden мисля че са по-евтени пък и нали повече от там си ги купуват.А иначе може да чакаш и намаленията в мола.
Иначе аз като се замисля май никога не съм си купувала за 30 лв повече от 1 блуза... Пък и ся като се има впредвид,че на някви си смотани магазини на дрехите са сложили някви цени които се приближават до тея от мола без никакво основание,при това си личи че са някви парцалки...За това аз си чакам намаленията...

siLenT_scReaMs
11-03-2008, 08:32
Predi 1 sedmica si kupih 2 bluzki s dulug rukav mn efektni za 20 lv i oshte 4 ot vtorata upotreba - za 15 samo che malko po obiknoveni no pak hubavi :) .. Ima nachin da ne harchish mn stiga da imash jelanie shte namerish..

chelsea
11-03-2008, 09:28
От къде си?

То и аз съм от Търново и да ти кажа магазини за блузи под 30 лв май не съм срещала.В eden мисля че са по-евтени пък и нали повече от там си ги купуват.А иначе може да чакаш и намаленията в мола.
Иначе аз като се замисля май никога не съм си купувала за 30 лв повече от 1 блуза... Пък и ся като се има впредвид,че на някви си смотани магазини на дрехите са сложили някви цени които се приближават до тея от мола без никакво основание,при това си личи че са някви парцалки...За това аз си чакам намаленията...

в селскио мол са същите боклуци

mimsssssss
11-03-2008, 10:55
ами има едни гуменки-пантофки от по 7-8лв един чифт намачкани дънки за 15лв и няква черна блузка най обикновена за 5-6лв изчиарена.ето тва е мн ефтин начин на обличане и супер обикновен където повечето тийн се носят така.сега ако искаш да си "мацка" на токчета за дрехи с обща сума 30лв немога да помогна

AboveTheThings
11-03-2008, 11:24
Ох кажете някой секънд хенд магазин с хубава стока и съответно къде се намира.. за София става въпрос. Бях гледала в една Mania, но нямаше нищо особено.. :?

Loshotia
11-03-2008, 12:06
Ох кажете някой секънд хенд магазин с хубава стока и съответно къде се намира.. за София става въпрос. Бях гледала в една Mania, но нямаше нищо особено.. :?

В манията е скъпо

`SunFlower`
11-03-2008, 16:49
ако си упорита ще намериш....аз съм от Пловдив,тук дрехите са доста скъпички ест.... но аз съм си ината и обиам да обикалям..та една блуза,плетена,от две части (много ефектна и красива) в централни хали я видях за 32лв....купих си същаата за 15 от кварталния мол....
дънки също си намерих на добра цена-44лв... хмм абе намират се :Д стига да имаш желание...аз повече от 30-ина лева за блузи не давам,защото много често ги съсипвам :Д

lips of an angel_F
11-03-2008, 17:01
Аз имам блузи от втори употреби но имам и от бутици и не всяко скъпо нещо си подхожда с друго скъпо нещо.Две от най-готините блузи които имам са от second hand и всички ме питат от каде са. Ако идеш и имаш време да разгледаш се намират хубави работи там. А за скъпите дрешки вярно че са по качествни ама не сам сиг дали ще намериш блуза на Shanel за 50лв. :) :) :)

sexy_sladuranka___
11-03-2008, 17:31
В нашия град има едни безмитни магазинчета , там чените варират за блузка от 3,80 до максимум 15 лева , ботушки от 10 - 25 , панталони и дънки 10,20 . При туко що получена стока могат да се намерят доста готини друхи и обувки . Качеството им е добро , не съм забелязала да се разпускат или свиват , нито да избледняват .
Друга алтернатива са втората ръка , от там имам супер пола на Дженифър Лопес ,дънки на Just Cavalli , и много др .
Наскоро си купих пола от секънд хенд-а и след 2 дена разглеждаш Cosmopolitan и какво да видя - МОЯТА ПОЛА , но за 300 и няколко лева , а аз я взех за 4 :)

baby_blonde_
11-03-2008, 18:15
Xaxa .. emi ne vijdam kak s 30 lv 3 bluzki .. az predi 2 meseca si vzeh edno potniche ot MOTIVI letno super tunko za 50 .. :D no vse pak mojesh da probvash v TERRANOVA ima potnici po 5 , 10 , 20 leva .. i tebiski efektni sa i sa eftini .. samo che posledniq pat kogato bqh v takav magazin beshe palno s metalarcheta i skeitarcheta .. no vse pak moje da ti haresat ne ti znam stila :wink:

kat4enceto
11-03-2008, 18:20
Аз ако видя в терранова матъли тогава трябва да има 3та световна!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ти чуваш ли какви ги говориш ?!?!?!? Метъли в теранова никогаш!!!!!!!!!1

ILY
11-03-2008, 19:52
ОДИБОС И ОДИГОЛ и те така ;дддддддд :lol: :lol: ...

varnen4e
11-03-2008, 20:19
Аз ако видя в терранова матъли тогава трябва да има 3та световна!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ти чуваш ли какви ги говориш ?!?!?!? Метъли в теранова никогаш!!!!!!!!!1

Aйде, бе.. ;)

kat4enceto
11-03-2008, 20:32

Aйде, бе.. ;)
Е какво айде бе..!?!? Извинявай ама или тук имате изкрвено мислене за метъли или изкривено мислене за матълски и рок магазин

cassidi
11-03-2008, 20:42
Естествено,че в теранова няма метъли,за метълите тфа е най-кифленския магазин на света,айде моля ви се различавайте пънк от метъл и рок от метъл!!!!

kat4enceto
11-03-2008, 20:49
Естествено,че в теранова няма метъли,за метълите тфа е най-кифленския магазин на света,айде моля ви се различавайте пънк от метъл и рок от метъл!!!!
евалата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Marge
11-03-2008, 20:51
Сега, според мен има две неща при които винаги си личи дали са скъпи или не - обувките и дънките.
Примерно, най-елементарното - сравниете ми едни кецове Мания с едни Глоуб, еми разликата е огромна, и в качество, и в цветове, и в дизайн. Също, сравнете и едни дънки от 27 лева с едни от 70 - разликата също е огромна, най-малкото в кройката.
А иначе за блузки по 10 лева по-лесно може да се намерят, просто трябва да се търси :)

cassidi
11-03-2008, 20:51
евалата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
С риск да поспамя ние с kat4enceto сме си мн прави в случая :D

Jamalska
11-03-2008, 20:55
Сега, според мен има две неща при които винаги си личи дали са скъпи или не - обувките и дънките.
Примерно, най-елементарното - сравниете ми едни кецове Мания с едни Глоуб, еми разликата е огромна, и в качество, и в цветове, и в дизайн. Също, сравнете и едни дънки от 27 лева с едни от 70 - разликата също е огромна, най-малкото в кройката.
А иначе за блузки по 10 лева по-лесно може да се намерят, просто трябва да се търси :)
абе м/у Мания и Глоуб баш не ама айде Спринтмастър и Лакай примерно:)

kat4enceto
11-03-2008, 20:55
За кецовете няма да споря защото съм смъкната и мн добре знам каква е разликата, но пък за дънките аз съм си намирала и за 35лв които бяха много по-хубави за едни които бях видяла на предния ден за 190 лв.

Marge
11-03-2008, 20:59
За кецовете няма да споря защото съм смъкната и мн добре знам каква е разликата, но пък за дънките аз съм си намирала и за 35лв които бяха много по-хубави за едни които бях видяла на предния ден за 190 лв.
То всичко си е според зависи, винаги има и грозни дънки за много пари. Но аз примерно се убих от търсене, тесни дънки(прилепнали в смисъл) не можах да намеря под 80,хм..

kat4enceto
11-03-2008, 21:01
А пък аз в който и магазин да отида все в пордъка на 3- до 50лв. а и са мн хубави... и има сякакви и прилепнали и малко по отпуснати, абе кой каквито иска

mynichka
11-04-2008, 07:31
еми не знам .. :( аз хубава блуза под 35 лева не си намирам ..а и не си търся ..оня ден дадох 35 за коланн :grin: обаче е страхотен ..де да знам ..самочувствието ти е по- повдигнато като знаеш , че си с нещо различно от другите ..а не с блузките от 1 срещнат магазин ..но ако нямаш средства ..по добре си купи за 30-40 лева ..както ти каза ..1 хубава блуза ..отколкото 3 -4 които да не ти харесват :)

MmimsS
11-04-2008, 09:06
Чакаш да дойде септември или края на април, когато навсякъде има намаления и то големи и си пазаруваш или има магазини за преоценени маркови стоки там също е евтино

Jaffs
11-04-2008, 09:32
Момичетата са изброили повечето варианти за не толкова скъпо облекло, с което да не приличаш и на клошар. Ако имаш вкус и търпение може да си намериш хубави неща на прилична цена.

Втора употреба, преоценени стоки, сезонни намаления, аутлети и малко по-забутани магазинчета. По главните винаги наемите са безбожни и избиват от стоката.

Скоро ходих на пазар и понеже си търсих точно определен модел дънки полудях докато намеря. Тръгнах по главната и видях едни страхотни - 85лв. Реших да пообиколя още и ако не харесам нищо да взема тях. Влязох в едно магазинче в една вътрешна уличка и видях същите дънки за 55лв. Естествено избора не беше труден кой чифт да взема.
Дрехите станаха доста скъпи, а качеството не стана по-добро, както и моделите. Просто се изисква упоритост, за да се облечеш с вкус и да не изхарчиш парите за наема и сметките :)

Стана по-дълго от очакваното

FaTaLn0t0_LaDy
11-04-2008, 15:08
Xaxa .. emi ne vijdam kak s 30 lv 3 bluzki .. az predi 2 meseca si vzeh edno potniche ot MOTIVI letno super tunko za 50 .. :D no vse pak mojesh da probvash v TERRANOVA ima potnici po 5 , 10 , 20 leva .. i tebiski efektni sa i sa eftini .. samo che posledniq pat kogato bqh v takav magazin beshe palno s metalarcheta i skeitarcheta .. no vse pak moje da ti haresat ne ti znam stila :wink:

Да, и в началото на темата ми предложиха за Терранова обаче доколкото знам и като съм питала ааа и в сайта проверявах и нямат магазин в ВТ и се отчаях защото в сайта им имаше доста хубави и евтини дрешки, нз дали може да се поръчва онлайн но пък и не съм привърженик на това поръчване на дрехи и обувки по интернет. :)

П.С. Благодаря на всички, за мненията иии още тази събута тръгвам по магазините да търся(трябва да се приготвя с маратонки или кецове, че голямо обикаляне ще пада :oops: ) :-)

nSty
11-04-2008, 19:56
Не съм за хвърлянето на милиони левове за дрехи, но винаги, когато си евтино облечен си личи. А и до някаква степен марката(каквато и да е) е символ на гаранция и качество а не само на име(марка) :)

zloto
11-04-2008, 20:20
Забелязала съм, че сред евтините дрехи има и хубави, обаче винаги имат по някакъв детайл, който супер много дразни. Дали ще е някой грозен и кичозен надпис, нещо лъскаво, или просто нещо, което е кофти направено и издава произхода на дрехата. Колко по-хубаво щеше да бъде, ако бяха по-изчистени дрехите... ама не :x Единственото хубаво нещо са едноцветните потничета за по 4, 5 или 6 лв.
Не, че взимам много скъпи дрехи де... но от пазара не мога да си харесам нищо :? предпочитам секънд хенда пред него...
Моя съвет е да си вземеш изчистени дрехи без разни гадости по тях и да наблегнеш на аксесоарите, например шалове, герданчета, гривни, обици, чанти и т.н.

gabi_94
11-04-2008, 20:21
я кажете няколко хубави магазини секънд хенд в София, кажете моля ви и къде точно се намират, че не съм софиянка, но уча там и горе долу познавам някои квартали. А да ви кажа им едни магазини "Traki" в София - супер неща има на добри цени. Например блузките са с цени от 5 до 25лв и са хубавки, панталоните са по-скъпи де. Има такъв магазин на графа, на Васил Левски, до Пиротска. Не винаги стоката им е хубава, но все нещо хубавко може да се намери.
Освен теранова кажете някой друг подобен магазин не много скъп.

_mimi7y_
11-05-2008, 13:35
в днешно време всичко що е скъпо е на мода..но аз винаги гледам да си купя възможно най ефтината дрешка в магазина ...

gia_sena_mono
11-05-2008, 14:33
Като си от ВТ знаеш ли колко квартални магазинчета за дрехи има и то хубави и евтини?Просто трябва да се поразходиш малко. Например: на Пишмана до пазарчето,а и по уличката надолу; по Габровски - единият е до "Уникато",а другият до "Джурасик" (май се казва "БГ Мания"); срещу ГУМ има един магазин за дрехи (до "Happy фото"); в "Eden" можеш да намериш; в "Искра" се намират...
И аз не обичам да давам много пари за дрехи

stealthyGirl
11-05-2008, 15:06
aбе за вас явно е скъпа една блуза от 30 лева та от колко искате да е :D :D във втора ръка ня по евтини парцалки :D :D15 до 25 лв. е съвсем нормално... Айде 45 за някоя СУПЕР яка. Ама вече т'ва не работи, 'щото ако искаш да изглеждаш добре или трябва все от намаленията, или от чужбина (където излизат понякога по-евтини и без намаленията, а са качествени и все пак никой няма да има като твоето), или да си ги купуваш скъпички. :-D

Ама как в другите теми се правите на... А тука - "О, аз повече от 20лв. не давам за няк'ви си парцали :? ".

Omen
11-05-2008, 15:22
second hand mu e maikata!p1k i na tebe bi trqbvalo da ti haresa 6toto ima dosta markovi ne6ta

Axel_f
11-05-2008, 17:56
Аз пък да ви кажа, че на човек с хубава фигура ВСИЧКО ще му стои хубаво...ако ще и по-скромно облечен! Глупости, че с по-малко пари не може да си купиш свестни дрехи, просто както казаха вече трябва повече упоритство, има адски много забутани магазинчета с хубави стоки :) Сезонните намаления също са оферта, само да идва Коледа по-скоро :D

Аз лично се обличам спортно-елегантно, напоследък повече спортно, просто е по-удобно. За дрехи харча околко хммм 60-70лв на месец сигурно се събират, понякога повече,понякога по-малко...Не пазарувам в маркови и скъпи магазини, рядко, само ако има разпродажби и въпреки това имам хубави дрехи и не само аз мисля така :grin:

Loshotia
11-05-2008, 18:17
И все пак: секънд хенд!!!! Ако толкова те притеснява, хвърляш едно око преди да велезеш- да не би някой познат да е наблизо и влизаш....и купуууваш купуууваш!!! Пък никой няма да те познае

mysterious93
11-05-2008, 19:50
В нашия град има едни безмитни магазинчета , там чените варират за блузка от 3,80 до максимум 15 лева , ботушки от 10 - 25 , панталони и дънки 10,20 . При туко що получена стока могат да се намерят доста готини друхи и обувки . Качеството им е добро , не съм забелязала да се разпускат или свиват , нито да избледняват .
Друга алтернатива са втората ръка , от там имам супер пола на Дженифър Лопес ,дънки на Just Cavalli , и много др .
Наскоро си купих пола от секънд хенд-а и след 2 дена разглеждаш Cosmopolitan и какво да видя - МОЯТА ПОЛА , но за 300 и няколко лева , а аз я взех за 4 :)

от кой град си? :D

xxxSnowflakexxx
11-05-2008, 19:57
еми не знам .. :( аз хубава блуза под 35 лева не си намирам ..а и не си търся ..оня ден дадох 35 за коланн :grin: обаче е страхотен ..де да знам ..самочувствието ти е по- повдигнато като знаеш , че си с нещо различно от другите ..а не с блузките от 1 срещнат магазин ..но ако нямаш средства ..по добре си купи за 30-40 лева ..както ти каза ..1 хубава блуза ..отколкото 3 -4 които да не ти харесват :)
Малко глупаво си се изразила момичето е казало че иска по евтин начин за обличане не можеш ли да си извадиш извод че може да няма толкова много пари , но дори и да ги има да не иска да ги даде????????И кво като имаш колан за 30 лева да не би да го пише на колана ти или на която и да била друга дреха и ако дрехите си ти харесват дори да са страшно евтини пак можеш да имаш самочувствие!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

xxxSnowflakexxx
11-05-2008, 19:57
Малко глупаво си се изразила момичето е казало че иска по евтин начин за обличане не можеш ли да си извадиш извод че може да няма толкова много пари , но дори и да ги има да не иска да ги даде????????И кво като имаш колан за 30 лева да не би да го пише на колана ти или на която и да била друга дреха и ако дрехите си ти харесват дори да са страшно евтини пак можеш да имаш самочувствие!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

baby_blonde_
11-09-2008, 16:29

Aйде, бе.. ;)
Е какво айде бе..!?!? Извинявай ама или тук имате изкрвено мислене за метъли или изкривено мислене за матълски и рок магазин

XAXAXA ama vie skoro mai ne ste vlizali v TERRANOVA v Mall Sofia da vidite .. q se porazhodete dotam i posle she si govorime 8)

stealthyGirl
11-10-2008, 12:13
Наскоро си купих пола от секънд хенд-а и след 2 дена разглеждаш Cosmopolitan и какво да видя - МОЯТА ПОЛА , но за 300 и няколко лева , а аз я взех за 4 :)Е*АСИ как ти завиждам!!! 8-)

pisinka
11-18-2008, 22:23
ako se interesuvate ot drehi koito sa eftini i v mnogo dobro sustoqnie pi6ete mi na dmx.666@abv.bg 6te vi pratq i snimki. :-)

lunnoto_momi4e
11-19-2008, 08:06
Ами има и много евтини и по-забутани магазинчета...Тук при нас има едно супер малко магазинче със всевъзможни парцалки ( не е втора употреба :) ) и близки за по 5-7 лв.Аз започнах от там да си пазарувам повече...има суитчери за по 10-15 кинта и са готинки,не са някакви парцали да кажеш...не е възможно и в твоя град да няма някое такова магазинче...аз лятото от този магазин съм си купила 3 потничета за 13 лв :) :grin:

24white24
11-19-2008, 08:12
Наскоро си купих пола от секънд хенд-а и след 2 дена разглеждаш Cosmopolitan и какво да видя - МОЯТА ПОЛА , но за 300 и няколко лева , а аз я взех за 4 :)хахаха живейте още в заблуда, мой познат си купи 2 апартамента от такива като вас, вярващи в мита за безмитните магазини, няма да забравя как тръгваше към Турция с 500 евро в джоба, връщаше се с цял бус дрехи, и всичките "оригинални" just cavalli, versace, armani разбираш ли :D

mynichka
11-19-2008, 08:23
не съм го казала за това ..а просто говореха за цени и междудругото съм точно от Търново и твърдях , че няма хубави евтини неща или поне аз не съм виждала !!..

Bubbly
11-19-2008, 11:04
самочувствието ти е по- повдигнато като знаеш , че си с нещо различно от другите ..а не с блузките от 1 срещнат магазин ..
Да ти имам самочувствието :lol:

Infinity
11-19-2008, 11:13
Не знам аз лично не мога да си харесвам блуза под 20-25лв. казвам не мога да си харесам а не да си намеря срещат се във такива по забутани магазина,а пък то е и много важна материята аз винаги гледам блузките ми да са памучни от трико.Все пак може би някъде се срещат и такива магазини в които ги има,но засега аз залагам на това че ако искаш тялото ти да се чувства комфортно може би е по-добре с по-скъпи дрешки.Някои евтини материи много дразнят кожата. 8)

mynichka
11-19-2008, 16:49
Не знам аз лично не мога да си харесвам блуза под 20-25лв. казвам не мога да си харесам а не да си намеря срещат се във такива по забутани магазина,а пък то е и много важна материята аз винаги гледам блузките ми да са памучни от трико.Все пак може би някъде се срещат и такива магазини в които ги има,но засега аз залагам на това че ако искаш тялото ти да се чувства комфортно може би е по-добре с по-скъпи дрешки.Някои евтини материи много дразнят кожата. 8)
абсолютно права :)

sexy_sladuranka___
11-20-2008, 15:39
Наскоро си купих пола от секънд хенд-а и след 2 дена разглеждаш Cosmopolitan и какво да видя - МОЯТА ПОЛА , но за 300 и няколко лева , а аз я взех за 4 :)хахаха живейте още в заблуда, мой познат си купи 2 апартамента от такива като вас, вярващи в мита за безмитните магазини, няма да забравя как тръгваше към Турция с 500 евро в джоба, връщаше се с цял бус дрехи, и всичките "оригинални" just cavalli, versace, armani разбираш ли :D
Говорех че съм ги взела от магазин ВТОРА РЪКА

sexy_sladuranka___
11-20-2008, 15:39
Взех ги от магазин ВТОРА РЪКА

Tutmanik
11-20-2008, 16:17
И при мен много мои приятелки са такива.Купуват си дрехи за по 100-200 лева,дето от втора ръка ги има същите за 10-20 лева.Въобще за мен не е важно колко струва дрехата,важното е сда е хубава и да се харесваш в нея,няма значение откъде си се сдобил с нея.Пък на който кажа ,че съм си купувала от 2-ра ръка ме гледат кът гръмната,все едно съм извършила непростим грях.

sexy_sladuranka___
11-20-2008, 16:24
И при мен много мои приятелки са такива.Купуват си дрехи за по 100-200 лева,дето от втора ръка ги има същите за 10-20 лева.Въобще за мен не е важно колко струва дрехата,важното е сда е хубава и да се харесваш в нея,няма значение откъде си се сдобил с нея.Пък на който кажа ,че съм си купувала от 2-ра ръка ме гледат кът гръмната,все едно съм извършила непростим грях.
И при мен е така , дразня се като ми кажат "Аууу , колко ти е яка полата от къде е ? А , не не ми харесва щом е втора ръка " :?

24white24
11-20-2008, 16:31
Взех ги от магазин ВТОРА РЪКАИ от кога по магазините втора ръка има дрехи които са по списанията и още не са стигнали официалните магазини :)

Jamalska
11-20-2008, 18:41
Когато са пуснати в чуждите магазини що не?

sexy_sladuranka___
11-21-2008, 09:08
Взех ги от магазин ВТОРА РЪКАИ от кога по магазините втора ръка има дрехи които са по списанията и още не са стигнали официалните магазини :)
За да те убедя , като се прибера ще пусна снимки на списанието и на моята пола .

schrei
11-21-2008, 11:47
Абе хора как пазарите от магазини втора ръка?! :-o
Ако някой познат ви види и се изложите?Дори да не ви види не се ли чувствате зле така...Или не ви ли е кофти някак си...
Мислех че само бабите го правят...В смис и аз не си купувам някакви друхи за трицифрени суми /е с малки изключения,но.../Единствено ботушите които си поръчах онлайн от Горгоната са над 200 лв...Но по-принцип си намирам блузи-дънки на нормални цени 30-80 максимум...но по магазините често има свестни блузи и за по 15 лв примерно ... Тук във Варна съм срещала доста такива-има 3 около училище и няколко до нас.Но като цяло,ако разгледаш в по-обикновените магазини може и да намериш нещо.Успех :)

sisityy
11-21-2008, 17:02
манията по скъпи парцалки не е само в твоя град :?
и между другото и аз се чудя ква е тая идиотщина да даваш по 100-200 лева за дреха :shock: аз не бих го направила,ама то както казват - всеки луд с номера си 8-)
според мен и най-евтината блуза комбинирана с най-евтините дънки би била стоя перфектно,стига да е носена с удоволствие и самочувствие..
да аз малко се отплеснах от темата ти :oops:
ми ти първо кажи в какъв стил се обличаш,за да ти намерим интересни,ама евтини дрешки :-) +1

Rebellion_Angel
11-21-2008, 17:59
Евтини парцалки? Възможно!
1.Оглеждате всички магазини.
2.Сравнявате цените.
3.Ровичкате се и в интернет за идеи, насоки, онлайн магазини, цени и прочее.
4. Промоции? Проучете!
5. Купувате.

Аз така си намерих един магазин с брузки за по 15лв и потничета по 8лв и един друг с по 18лв блузките. И утре ще ида да си купя спортни блузки за тренировки. :)

Copycat
11-22-2008, 03:42
Бих си взела нещо скъпо (70;80;100) само ако имам излишни пари и реша да се поглезя. Повече от 40 кинта за дънки не съм давала и въпреки че са ми казвали че не мога да си намеря хубави за по-малко от 70 лв. мойте са си доста ефектни :) Стига да имаш време и желание можеш да си намериш хубавко и евтинко 8)

viksun
11-22-2008, 10:45
chetoh tuka abee az se oblicham dosta hubawo mi da kaja poslednite mi dunki deto si vzeh sa za 29lv naistina malko no kato za moq grad si e skupi4ko .. bqh si haresala edni drugi za 45lv ama posle vidqh moite i naistina bqha po hubawi.. nali bqha namaleni ot 49 lv na 29lv 6toto bili ot minalata godina :shock: golqma rabota i sa mnogo qki :) bluzi poslednata mi bluza be6e 17.90 ot tiq pletenite kato tuniki s kus rakuw mnogo gotina :) ami spored men ne se oblicham koi znae kolko skupo no ne i evtino .
ti potursi v nqkoi ot po zabutanite magazin4eta i uspehi :) :-)

24white24
11-22-2008, 10:52
За да те убедя , като се прибера ще пусна снимки на списанието и на моята пола .ще се радвам не, че не ти вярвам просто ми е странно :)

Bianca
11-22-2008, 11:07
Ако някой познат ви види и се изложите?Дори да не ви види не се ли чувствате зле така...Или не ви ли е кофти някак си...
Мислех че само бабите го правят...В смис и аз не си купувам някакви друхи за трицифрени суми /е с малки изключения,но.../Единствено ботушите които си поръчах онлайн от Горгоната са над 200 лв...Но по-принцип си намирам блузи-дънки на нормални цени 30-80 максимум...но по магазините често има свестни блузи и за по 15 лв примерно ... Тук във Варна съм срещала доста такива-има 3 около училище и няколко до нас.Но като цяло,ако разгледаш в по-обикновените магазини може и да намериш нещо.Успех :)
Да, бе, човек, това е ЕБАТИ срамът! :( Леле, чак зле се чувствам, като си помисля, че някой ме е видял в магазин за дрехи втора ръка. Айдее, репутацията и авторитетът ми заминаха на кино. :(

pOiSoN_kIsS_94
11-23-2008, 07:09
Може момичето да бърка емо с метъл :razz:

krem4et0
11-23-2008, 08:15
Блуза за 10 лв няма как да си намериш. Дори не особено скъпите блузи са поне по 15 лв. Иначе това, което търсиш се казва стил и вкус, а то си е индивидуално за всеки човек. Няма как да те научим да съчетаваш добре материит, цветовете, стила на дрехите. Няма как да те научим кой аксесоар на какво подхожда. Това си решаваш ТИ.

Аз за 60 лв се взех дънки и 2 блузи, които мога да съчетая и с дънките, и с черен панталон, а едната и с черна пола. Дънките нося със всичко-от потници до пуловери....Иначе не лоши места има в магазините втора ръка. Лично аз имам 10-тина потничета и блузки и ги нося с огромно удоволствие. И пак се приготви да дадеш 4-5 лв за нещо наистина хубаво.

П.С. Не парадирам, че някоя блуза е от втората ръка, ама като ме види някой-какво от това? И в левчета си влизам най-редовно с приятелки. Не робувам на такива предразсъдъци. В килата съм намирала уникални неща!!!!

Blab
11-23-2008, 09:12
Аз съм човекът-клошар, ама много си се харесвам.:Д
2-рите употреби в някои случаи са най-добрият, да не кажа единственият вариант. Пример - търся си цветно зимно яке на нормална цена, без пухчета, нелачено, без излишни капсички... (разбирайте спортно яке, за което в магазин ще дам над 300 лв). Повярвайте, подобен артикул за двуцифрена сума - само във вторите.)
Според мен аксесоарите правят екипчето завършено, за тях си пръскам парите:Д (шапки - май лов)

ПП:Темата много ми харесва.
Дайте да я направим със снимки. Цялостен люк.

fiama
11-23-2008, 10:08
Всеки според възможностите си. Ако обикаляш магазините, избираш и сравняваш, намират се хубави неща на прилични цени. В момента в Пловдив, на тези магазини, които са наслагали на площада пред пощата има няколко, в които се продават сладки блузки с дълъг ръкав за около 8-15 лв. Смятам, че е съвсем приемлива цена за блуза. Един и същи модел дънки, за един ден в два различни търговски центура го видях за 30 лв и за 60 лв. Е, това е безбожно висока разлика! Който търси, той намира!

kuklichka_bg
11-23-2008, 10:45
аз си купувам ентини дрешки от 20 до 30 лева блузкиии вече за дънки якета повече
Само веднъж се взехх една блузка втора употреба го беше плетено късо горнищеее беше като ново зо 6 лева но там в тия мягязини трябвааа много да ровишшшшшшшшшш

Loshotia
11-23-2008, 12:40
Ужъс! Ами ако някой разбере, че се пазариъ от втората употреба кво стана... =/ Отиде ми имету. :shock:

kat4enceto
11-23-2008, 15:41
аз си купувам ентини дрешки от 20 до 30 лева блузкиии вече за дънки якета повече
Само веднъж се взехх една блузка втора употреба го беше плетено късо горнищеее беше като ново зо 6 лева но там в тия мягязини трябвааа много да ровишшшшшшшшшш
Това му е якото на тези магазини, колкот повече ровиш, толкова по яко нещо си намираш, а и знаеш че няма никои друг като с твоето :-P :-P :-)

Lqlichka1
11-23-2008, 15:53
Ха, то пък шото от хубавите наши "маркови" магазинчета (Кенвело, Колинс, Адидас) много знайш кфи боклуци купуваш.. То за всичко е така, като се замислиш..
Една приятелка си купува дънки и глупости само от тея магазини и глей кфо стаа - няма и месец и вече треа си търси нови..
Тфа, че си си купил нещо много скъпо не значи, че си некф гъзар и обратното, че си си купил нещо евтино не значи, че си пълен кретен, шото случайно кварталната фукла със изчанчените дрехи те е видяла да влизаш в секънд ханд-а.. И там, честно казано, майка ми неведнъж е намирала наистина хубави дрехи и то с етикетите.. Не е нужно да носиш "маркови" простотии, за да си облечен добре и с вкус :wink:

love_to_love_u
11-24-2008, 07:53
иди в Теранова там са евтини дрехите и са съчетани супер готино,е не са много качествени,ама за сметка на това са супер яки :P

BeBsItO
11-24-2008, 21:04
Хубава тема..няма лошо !!!!! Само 1 не могада разберааааааа какво сте заразправяли всички ''Секънд хенд'' ''секънд хенд''......а не си го кажете на БГ??? Или така по яко ви звучи???? Пф......

Lip4y
12-09-2008, 12:44
ve4e edinstvenoto evtino pazaruvane na normalna stoka koyato e po ka4estvena ot po skapite bita6ki e VTORA RAKA !az predi si byah vzela 1-2 bluzki est nai-dobrite toest kato novi ebz nikakvi defekti ian4e ne kupuvam padams i po normalnite hubavi drehi hka4estveni ot ka4estven material dalgotraini . Naprimer onya den hodehs maika v targovskiya centar v grada ni i ogledahme i haresah edno ka6mirano palto mn e krasivoi moderno no e prerasno za 130 lv i edni obuvki ot koja la4eni otgore za 120 lv no sa ka4estveni no ne sa nyakakvi moderni padam si po zatanteni da sa i obi4am da sa4etavam sportno s elegantno taka 4e da se haresva :) :D :)

Loshotia
12-10-2008, 12:02
Хубава тема..няма лошо !!!!! Само 1 не могада разберааааааа какво сте заразправяли всички ''Секънд хенд'' ''секънд хенд''......а не си го кажете на БГ??? Или така по яко ви звучи???? Пф......

щото така ми харесва! 8)

Infinity
12-10-2008, 12:54
Втора употреба-Дрехи от Европа и т.н. ами не аз не съм за :? По-добре някви по евтини друшки от магазините има и такива :grin:

lorchety995
12-10-2008, 13:01
cool_doll и аз така

ChOcOlaTEsTar
12-10-2008, 14:18
Откъде могат да си намеря бои за текстил или нещо др за рисуване по дрешки...? :)

Loshotia
12-10-2008, 14:24
Откъде могат да си намеря бои за текстил или нещо др за рисуване по дрешки...? :)

от къде си

KissTheSky
12-11-2008, 20:48
Ако си в София има един страхотен магазин - Слънчоглед. Намира се на улица "Иван Вазов". Ако някога си чувала за "На Тъмно" е това е точно до него. Улицата ееее като тръгнеш от Графа, подминаваш 7мо училище (покрай църквата) и вървиш все направо. Оглеждай се в пряките, които ти се падат от...лявата страна. Има голяма табела. То магазина е на два етажа в една къща.

Та там (то е на 2 етажа) на горния може да намериш бои за всякакви тъкани, спрейове или пък някакви украшенийца да пришиеш или залепиш ;) Бе то си е арт магазин.

Айде...а а ко си от другъде потърси в чичко Google

24white24
12-11-2008, 20:53
За да те убедя , като се прибера ще пусна снимки на списанието и на моята пола .ще се радвам не, че не ти вярвам просто ми е странно :)Какво стана с обещаната ми снимка ?

Abigoria
12-12-2008, 10:50
Много мразя надути мърши като тебе, знаеш ли? Не можеш да си представиш като отидеш да живееш сама, без мама и тати да ти подгъзуват, как ще си позволиш "ботуши", които си си поръчала "онлайн от Горгоната за над 200 лв...". Като почнеш сама да си изкарваш парите, тогава ми приказвай как само бабите ходели в магазини втора ръка... :-x

Jamalska
12-12-2008, 12:59
ъм..вчера си взех тия..гейски дънки...от секънд хенд за 8лв.харесах си цвета нищо че са ултрафешън:) http://img367.imageshack.us/my.php?image=p1030363hd9.jpg (да да знам-муха на стената)

Weakness
12-17-2008, 13:00
Jamalska... кат за 8 лв са доста добри :P

Loshotia
12-17-2008, 16:54
ъм..вчера си взех тия..гейски дънки...от секънд хенд за 8лв.харесах си цвета нищо че са ултрафешън:) http://img367.imageshack.us/my.php?image=p1030363hd9.jpg (да да знам-муха на стената)

:shock: :shock: :shock: :shock:

искъъъъъъъм! много са ти готини, честити!

Jamalska
12-17-2008, 17:37
Мерси мерси:)бая народ ги одобриха:)

chaos_
12-28-2008, 19:03
Добре де хора,не разбирам честно, адски много одобрявам това за магазините втора ръка,обаче всеки път кат отида колкото и да ровя,нищо не си харесвам.Имам много познати,които са си намирали адските дрехи именно от втора ръка,но не знам ,аз ли нямам късмет или...Единственото хубаво нещо,което съм си намирала във втора ръка е плетена шапка.

Loshotia
12-28-2008, 19:34
Добре де хора,не разбирам честно, адски много одобрявам това за магазините втора ръка,обаче всеки път кат отида колкото и да ровя,нищо не си харесвам.Имам много познати,които са си намирали адските дрехи именно от втора ръка,но не знам ,аз ли нямам късмет или...Единственото хубаво нещо,което съм си намирала във втора ръка е плетена шапка.

Не знаеш къде да търсиш 8-)

dead_princess
12-29-2008, 06:32
секънд хенд ;дд
иначе нямам точен начин на обличане..май е по-скоро спортно елегантно..дънки и суйтчър нещо такова 8-) :P

babylove
12-29-2008, 17:45
Попринцип си купувам средно скъпи дрехи (ако мога така да го кажя). Сега всичко стана скъпо и няма да намериш нищо евтино, което да ти хареса. Гледам нещата, които си купувам да не са много скъпи, но не се получава. Виждала съм магазини във Варна, в които нещата са сърсем евтини (една блуза 8лева) и долу-горе са хубавички, но не могат да се стравняват с нещата, които се продават в центара и са мнго скъпи.Веднага си личи примерно кога блузата е 10 лева и кога е 40.

thegirl90
12-29-2008, 20:06
Според мен не винаги си личи кои са по-скъпи, кои по-евтини. Има някои които са си направо парцали и са по 30-40 лева, даже и повече.
Аз за нова година си купих нова блуза, която е 14 лева и е вълнена и елегантна. Всичките ми съученички я хресаха.

candygirl
12-30-2008, 12:35
за 10лв има и не само 2 ръка може от бг марки да се намери

Isabelle
12-30-2008, 18:37
в края на сезоните има много големи намаления,друг вариант е да спестяваш

pussycat_dolls15
12-30-2008, 19:12
Ами магазини втора употреба. :?

Isabelle
12-31-2008, 13:35
Ами магазини втора употреба. :?

Ми не всеки има време и харесва такива магазини.. Пък и тя е написала че иска да се облича красиво и ефектно и това е моя вариант :P

colymoly
01-04-2009, 15:27
Аз пазарувам..почти само секънд хенд вече.Повече от 10лева за суитчър или дънки не давам.Блузки над 5лв. няма.зависи колко тежат
момиче не знам къде ги намираш тези парцали сигурно от дрип шопа :razz: :razz: :razz:

Blab
01-04-2009, 18:15
ВНИМАНИЕ!: Тъпа кифла!(тми)

Loshotia
01-05-2009, 08:32
момиче не знам къде ги намираш тези парцали сигурно от дрип шопа :razz: :razz: :razz:

:shock: :shock: :shock:
мислиш ли?

MadeOfWater
01-05-2009, 08:56
отиваш в 1 втора употреба и почваш да ровиш кат кокошка! и за 30 лева ще си намериш 15 блузки! :grin: :grin: :grin: Относно моя стил е нещо като нищо! 8) Нещо като пънк като махнем косата и обувките :-o

colymoly
01-05-2009, 11:33
Loshotia ти как мислиш се намират дрешки за тези кинти съмнявам се че и на втора употреба са на толкова ниски цени :lol:

Jamalska
01-05-2009, 15:46
Е мн ясно че във втора употреба.Дънките за 8 ги показах...и най-скъпия ми суитчър също е толкова.

colymoly
01-05-2009, 17:55
Jamalska сега по-важното е да предложим евтин начин на обличане на авторката :-o според мен няма как да спестиш от цената им ами си копувай повечко аксесоари като коланчета а много ефектни за зимата са и шалчетата няма да са много евтини но ако ги намериш изгодно ще ти вършат добра работа а и прикриват други недостатъци в облеклото на всеки му подхождат когато са подбрани с вкус :)

Успех!

Jamalska
01-05-2009, 18:22
Мойто шалче е левче,познай от къде е;)

Loshotia
01-05-2009, 18:27
colymoly, не давай акъл на хора като мен, които вече 1-2-3 години си пазаруват от секънд хенд магазини. На бас, че ако ме видиш на улицата както не ме познаваш никога няма да разбереш от къде си купувам дрехите. Същото важи и за Jamalska.

Ще накарам Деси да си снима една блузка дето заедно я взехме.