PDA

View Full Version : Бившият ми ..

imaginaryyy
11-02-2008, 15:54
Искам просто да споделя .. защото няма на кого друг .. Ходих с гаджето си 3 седмици.След това скъсахме без особена причина, може би беше защото не съм от града, в който уча, и се виждахме само в училище и понякога след.Не мислих, че го обичам .. От както скъсахме е минала една седмица.През това време аз тръгнах с един негов приятел, макар да си обещах на себе си, да не го правя.Проблемът е, че вместо да забравям с времето бившия си, липсва ми много много повече, и имам странното усещане, че го обичам :D :D .. а към новия, просто не изпитвам такова чувство .. винаги когато съм с него и си мисля за първия .. почти няма миг, в който да не мисля за него .. дори когато се целуваме .. тази вечер се опитах да му намекна, че с новия ми не е същото и че донякъде съжалявам, че не се прибирам с него .. ноо той не реагира по никакъв начин .. а аз все още наивно вярвам, че изпитва нещо към мен :( .. искам да ми кажете какво да направя .. да се опитам ли отново с бившия или да продължа, с човека след него .. мисля, че ми трябва почивка, но така ще изглежда сякаш искам просто да се измъкна, а аз наистина искам да реша .. heelllpp mee plsss :-#

P.S Разбрах, че ще тръгва с най-добрата ми приятелка .. вече освен да не правя нищо.. не виждам друг вариант .. :-# :-#

sexa_na_kompleksa
11-02-2008, 16:08
Мисля, че ти трябва време. Раздели се със сегашния, ако не изпитваш нищо към него - просто е гадно, а и той може да се привърже към теб...

pandelka
11-02-2008, 16:12
В момента ми изглеждаш на използвачка честно да ти кажа.След като нямаш чувства към приятеля му за къв хуй ходиш с него.??По-добре му кажи как стоят нещата и ако искаш се опитай да се опраиш с бившия ти.. ако не стане..да не ти пука..не е последния мъжки на земята! 8)

WithLove
11-02-2008, 17:12
Искаш да му кажеш,че ти липсва,а веднага си го эаменила с друг.3ащо така?3а да има с кого да се мляскаш и да се ебеш ли ?Обичала го...хахахха 8-)

MartyParty
11-02-2008, 18:11
На твое място щях да си почина от момчета за дъъълго време.

Victorya
11-02-2008, 18:17
За 3 седмици си го обикнала?!Я пий един течен аналгин да свалиш температурата...

Adelina
11-02-2008, 18:25
За 3 седмици си го обикнала?!Я пий един течен аналгин да свалиш температурата... +1 :lol:

buffalo88
11-02-2008, 18:30
Ти си просто парче от където и да го погледнеш.Няма как за толкова малко време да обикнеш някого.Това,че ги сменяш често говори лоши неща за теб. ;)

soul1199
11-02-2008, 18:33
Мисля, че ти трябва време. Раздели се със сегашния, ако не изпитваш нищо към него - просто е гадно, а и той може да се привърже към теб...+1

imaginaryyy
11-02-2008, 19:05
Не съм се ебала, и не съм го сменяла, просто си мислих, че ще го забравя по-лесно-с друг! Мляскането ми е най-малкия проблем! Мога да обикна човек и за един ден.. съжалявам, доверявам се на хората страшно бързо .. това е ужасно .. но това съм аз, и много бързо се привързвам към хората!! Не съм виновна че съм такава .. може би не са ме наранили достатъчно за да усъзная някои работи..

buffalo88
11-02-2008, 19:06
Не съм се ебала, и не съм го сменяла, просто си мислих, че ще го забравя по-лесно-с друг! Мляскането ми е най-малкия проблем! Мога да обикна човек и за един ден.. съжалявам, доверявам се на хората страшно бързо .. това е ужасно .. но това съм аз, и много бързо се привързвам към хората!! Не съм виновна че съм такава .. може би не са ме наранили достатъчно за да усъзная някои работи..

Това което мислиш за обикване е просто временна привързаност, а не обич ;)

lollli
11-03-2008, 20:42
един въпрос ..... Как може да оби4аш някои да скъсаш с него и веднага да тръгне6 с друг?!... Аре кажете как става тоя номер ? Когато харесвам или оби4ам някои,това продължава месеци..... и за мен просто няма друг освен този в които съм влюбена в момента.... ? ;(;(

imaginaryyy
11-03-2008, 20:50
Оф да пише който ме разбира, който не ме разбира и не може да ми помогне просто да не си прави труда :roll: :roll: :roll: :?

Erica1
11-03-2008, 21:22
Мисля, че ти трябва време. Раздели се със сегашния, ако не изпитваш нищо към него - просто е гадно, а и той може да се привърже към теб...
+1 :?