PDA

View Full Version : Лесно ли се влюбвате???

sexita
11-02-2008, 18:05
Колко гаджета сте имали и в колко сте били влюбени...не знам какво ми става на мен,ама аз се влюбвам почти във всеки с който тръгвам много силно...
Ясно е,че за да тръгна с него трябва да е готин и да ме привлича,ама аз се побърквам по тия момчета понякога...
Вреди ли ви това на вас или е хубаво...
Хайде споделяйте :)

zelenooko_kote
11-02-2008, 18:13
uf da,mnogo lesno se vlubvam po-lo6oto e 4e ne mi minava i otiva s godini nqkoi p1t...
a inak onaq tema za huq me ubi prosto :lol: :lol: :lol:

MaCe_Za_MiLi0nI
хах имала съм много гаджета, ноо съм се влюбвала само 2 пъти :P аз пък се влюбвам много трудно нз...

secretdream
Аз не съм никак влюбчива.
По-скоро,умея да пазя чувствата си,влюбвала съм се 2 пъти (първото продължи 3 години,връзка не е имало,второто влюбване беше доста по-късно,тъй като през тези години не допусках никого до себе си,но продължи по-кратко,защото човекът ме отблъсна сам от себе си със своето поведение,макар упорството ми и силните чувства,които изпитвах към него),на 19 год. съм,но не започвам връзка,ако нямам чувства към момчето.
Дори симпатията или само физическото привличане не помага.
Или харесвам,или не. Ако харесвам,то е сериозно и имам сериозни намерения,ако ли не-нищо.
Но не започвам нищо,ако няма чувства,не желая да наранявам хората и да ги лъжа или използвам. Следователно,не съм имала особено голям брой връзки.
Това е проблем,отчасти, имам силна нужда от подкрепа,от нежност,от ласки,но... вярвам,че "човек,когато умее да чака,всичко му идва на време",както гласеше една приказка.

NaNa_SladuRana
11-02-2008, 18:14
Попринцип за мен важи фразата \\\"живей влюбен в любовта\\\",но по скоро любов към живота и всичко прекрасно,което ме заобикаля.С хората нещата седят по друг начин,много трудно се доверявам и разкривам пред някого,но някои успее ли да се докосне до мен се привързвам много силно и правя всичко възможно да го задържа максимално дълго до себе си и да направя всичко възможно,за да бъде щастлив...А конкретният ми отговор на въпроса ти е: на 15 сам и досега само 2 човека са се докоснали до сърцето ми,като с първия беше нещо истинско и прекрасно,сега ще видим с втория какво ще се получи,но определено ше е по-красиво и силно от първия път,просто защото той наистина е специален за мен
:-) :-) :-)

scoobydors
11-02-2008, 18:16
Различно всеки път. :)

ImmortalForever
11-02-2008, 18:17
Около 7-8 но само в един съм била влюбена..Определено не се влюбвам лесно и се надявам все по-трудно да става тфа явление..Мразя да съм уязвима..

desi_bonbona
11-02-2008, 18:17
az mai samo vednaj sam se vlubvala istinski. no ina4e mn se privarzvam kam mom4etata s koito sam bila, no opredeleno ne vlubena.

krisiiiiito
11-02-2008, 18:22
даа ... лесно се влюбвам и това ми изиграва лоша шега! :x

chokolate_girl
11-02-2008, 18:22
Колко гаджета сте имали и в колко сте били влюбени...не знам какво ми става на мен,ама аз се влюбвам почти във всеки с който тръгвам много силно...
Ясно е,че за да тръгна с него трябва да е готин и да ме привлича,ама аз се побърквам по тия момчета понякога...
Вреди ли ви това на вас или е хубаво...
Хайде споделяйте :)

И аз съм така.С който тръгна се влюбвам в него до уши.До сега съм имала само 2 гаджета,
Но сега за първи път в живота си съм влюбена толкова силно и истински.От 1 година и половина вече :)

soul1199
11-02-2008, 18:23
s 8 mom4eta sum hodila,samo edin,no s nego ne tragnah se vlubih i sega go razlubih :)

anSsito
11-02-2008, 18:24
Оф...много трудно се влюбвам.. вече дори много трудно си позволявам да чувствам някакви чувства... :(
А иначе съм била "влюбена" само 1 път.. макар че дори не съм сигурна,че е било влюбване,а просто нещо много силно..
Иначе се радвам,че не съм някаква влюбчива,ама поне да не бях с толкова ледено сърце..щеше да е добре.. :lol:

WithLove
11-02-2008, 18:27
Никак лесно.Даже много трудно.
И се случва от раэ,като гръм от ясно небе.Винаги е било така.
3а да се эахвана с някого,трябва да има супер силна тръпка.
И да,вреди ми.3ащото ги иэживявам трудно нещата,когато приключат.И все пак се радвам,че съм емоционална.

woshata
11-02-2008, 18:27
ми не..жалко за този който ми е гадже и се влюби в мен ..тъй като не мога да отвърна със същото...оф накратко не съм се влюбвала в нито едно мое гадже до са.. и не съжелявам..така и таака по лесно преживявам края после хаха

exclusif
11-02-2008, 18:32
мога да кажа ,че лесно започвам да харесвам някое момче,след като го загубя осазнавам колко много съм го обичала,но не смятам ,че съм се влюбвала до сега..

SheMeTcHeTo
Оф...много трудно се влюбвам.. вече дори много трудно си позволявам да чувствам някакви чувства... :(
А иначе съм била "влюбена" само 1 път.. макар че дори не съм сигурна,че е било влюбване,а просто нещо много силно..
Иначе се радвам,че не съм някаква влюбчива,ама поне да не бях с толкова ледено сърце..щеше да е добре.. :lol:

+1 :) И аз съм така... :-D

keep_smiling
:( Не съм се влюбвала в нито един от тези с които съм ходила... да, харесвала съм ги, било ми е приятно с тях, но нищо повече... :( А иначе може да се каже, че има един човек на когото много държа вече четвърта година, но нищо никога няма да стане :( )

hahavteen
11-02-2008, 18:33
1 връзка съм имала.
Може да се каже че се влюбвам доста трудно.
В момента МИСЛЯ че съм влюбена или поне много заинтригувана от един човек но той не показва явно дали има и той интерес и ме кара да се заинатявам още повече... :?

ImmortalForever
11-02-2008, 18:36

Край.Ти си ми идол.Имам още да работя върху леденото сърце, ама се старая да го замразя напълно! :shock: Кефя се на такива хора..

Jumbie483
11-02-2008, 18:48
хм..гаджета ...не, по-точно момчета за забавление съм имала няколко ;) държах сърцето си ледено..гледах да не се вманиачавам в любовта...но ледоразбивача дойде...само и единствено в Него съм се влюбвала и съм влюбена :oops: :oops: :-)

temptati0n
11-02-2008, 18:52
Ми аз понякога лесно се влюбвам за това не си го позволявам щото после трудно минава :D :-P

Stefityyy
11-02-2008, 18:54
мога да кажа ,че лесно започвам да харесвам някое момче,след като го загубя осазнавам колко много съм го обичала,но не смятам ,че съм се влюбвала до сега..

+1 :)

Niakoitam
11-02-2008, 18:56
Трудно и дълго е за обяснение затова просто ще кажа:

Изключително лесно се влюбвам,изключително трудно си го позволявам.

:)

blackbeauty
11-02-2008, 18:56
даа ... лесно се влюбвам и това ми изиграва лоша шега! :x

+1 Даже и сега яко съм хлътнала по едно момче ... :D :-o

darking
11-02-2008, 18:57
От 4 години е нямало момент в който да не съм СИЛНО влюбен, представете си! И съм нямал гаджета 8-)

sladkoto_beibi
11-02-2008, 19:01
4esno da vi kaja nikoga ne sam se vlubvala :oops: imala sam dosta gajeta no neznam... v nikoi ne sam se vlubvala.. ii tva e mn gadnu ama kvo da se pravi :(

remember_me
11-02-2008, 19:02
predi si misleh 4e e syper lesno da se vlybq no mai se razybedih v tova mislene. moje bi trqbva nqkoi da me grabne.. nqkak si da po4yvstvam 4e moga da my se doverq,da dam obi4ta si ;/ tova razbirane zasega imam. ina4e sam imala 5-6 mom4eta i 2 ot tqh sam obi4ala. parvoto be6e ... meko kazano lubov be6e mn po silno no za kratko vreme i to samo ot moq strana. posle s drygoto mom4e samo ysetih privkysa na lubovta i me ostavi zaradi tezi moi 4yvstva i ot togava(be6e dosta otdavna) ne sam 4yvstvala nikakvi 4yvstva.

Hayashi
11-02-2008, 19:07
Лесно се влюбвам в анимационни герои...Иначе в истински хора не

imaginaryyy
11-02-2008, 19:07
Влюбвам се ХПР лесно, обиквам хората много бързо, и се доверявам на повече много бързо .. това е повече от ужасно :Д Вижте тамата "Бившия ми .." .. мисля, че поне някой от тази тема ще може да ме разбере :-# :-# :-#

BaiToq
11-02-2008, 19:25
Лесно.
Ама то лесно,лесно....
колко по толкоа лесно да е 8-)

TheGirlNextDoor
11-02-2008, 19:47
лесно се увличам...за любов не може и дума да стане ..

MiMcHeToOo
11-02-2008, 19:49
Веднъж съм била влюбена и това е. Не мога повече поне засега :?

sextazy_baby
11-02-2008, 19:50
Страшно трудно се влюбвам...не им знам точната бройка,не са кой знае колко много,защото все пак съм само на 15,но от всички съм обичала само един и съм все още с него

sexita
11-02-2008, 20:31
Понякога ми писва от това неспирно мислене по тях :D
За сметка на това,с подходящ заместител лесно разлюбвам...стига да не са пред полезрението ми :?

Blab
11-02-2008, 20:40
хич.
2.
2,5.
+
secret^dream
forest goddess
Bai Toq
-------

MoHuTo
11-02-2008, 20:49
Истински съм се влюбвала един-единствен път..

6emet4e
11-02-2008, 20:58
Не е лесно,но не е и кой знае колко трудно...Нещо средно,клонящо по към трудното :razz:
За сметка на това влюбя ли се не ме пуска много дълго време :D

Desir3
11-02-2008, 21:12
Както някои в темата казаха, увличението не става трудно, за мен конкретно особено ако слабо познавам човека - лесничко. А относно влюбване....бих казала трудно - 2 пъти съм била - нещастно и щастливо (в момента) влюбена.. :)

IvJonas
11-02-2008, 21:24
никога не съм била и не смятам, че скоро ще бъда, но нищо не се знае.

firegirlll
11-03-2008, 03:53
:-o Към повечето съм била привързана.. влюбвала съм се 2 пъти

ResPekT333
11-03-2008, 07:04
До преди 1 година много лесно се влюбвах.Но след като 2-3 ме нараниха,много трудно допускам хора до себе си.Изглежда не съм попадала на подходящия.Но вярвам,че някъде там е и моята Голяма любов !! :)

.:: SunRise ::.
11-10-2008, 17:50
Не бих казала, че се влюбвам лесно... За увличане да, даже доста лесно се увличам по даден индивид, но чак за любов трудно мога да говоря! :-D Иначе досега мисля, че съм се влюбвала един единствен път...

slun4ice_90
11-10-2008, 17:54
За жалост,ДА... :? Аз по натура съм си такава,но няма как да го променя.... :-P

hottie
11-10-2008, 19:49
Ако ми беше задала въпроса преди 4 години щях да ти отговоря - да, влюбчива съм. Но едва когато срещнах моето момче се влюбих истински и осъзнах, че всъщност това което бях изпитвала до преди него не е било любов, а много силно влечение и желание да не съм сама. Докато не срещнеш истинската любов може много лесно да я бъркаш.

jeni92_abc
11-11-2008, 05:49
да,много лесно се влюбвам

krem4et0
11-11-2008, 08:35
Ако ми беше задала въпроса преди 4 години щях да ти отговоря - да, влюбчива съм. Но едва когато срещнах моето момче се влюбих истински и осъзнах, че всъщност това което бях изпитвала до преди него не е било любов, а много силно влечение и желание да не съм сама. Докато не срещнеш истинската любов може много лесно да я бъркаш.

Може ли да те цитирам? Абсолютно същото важи и за мен!