View Full Version : daite predlojenia...
nz kak da zapo4na.... s gadjeto mi iskame da pravim sex, na men shte mi e za 1vi pat i iskam da e nqkade kadeto da ne ni popre4i nikoi(v nas i v tqh nestava-po- vsqko vreme ima hora) a da i romanti4no....
pls daite predlojenia....
soul1199
11-02-2008, 18:43
v nqkoi hotel,v kola,na plaja,na nqkoq peika,v nqkoq tvoq fr.
На покрива на блока, тъкмо ще гледате и звездите :D
SheMeTcHeTo
11-02-2008, 18:53
nz kak da zapo4na.... s gadjeto mi iskame da pravim sex, na men shte mi e za 1vi pat i iskam da e nqkade kadeto da ne ni popre4i nikoi(v nas i v tqh nestava-po- vsqko vreme ima hora) a da i romanti4no....
pls daite predlojenia....
Еми... има много скришни места... просто използваите въображението си... :-D :D ... Само едно въпросче... На колко години сте?
Защо ли си мисля, че темата е ебавка... :lol: И темата ти е за раздел "Секс" 8)
Az sam na 18 a toi e na 22
Az sam na 18 a toi e na 22
Защо имам чувството, че не сте на толкова ?
По темата:
в хотел е най-добре в случая
sladkoto_beibi
11-02-2008, 19:11
i spored men v hotel e nai dobre :) zimate si edna staq i nikoi nqma da vi bespokoi
zashto ne moje li edno momi4e na 18 da e vse oshte devstveno:? ili ...
nqma da obejdavam nikoi, az si zn 4e ne laja pak koito e dobreonastroen shte dade svoeto mnenie
sexy_baby_originale
11-02-2008, 19:58
В гората, в изоставена сграда, в морето на 50-100 метра на вътре (по това време е малко студеничко и не става, ама лятото е перфектно), на някое дърво :D или в някой храст. :lol:
Whyniser
11-02-2008, 20:23
Ми в колата,зад некоя скала,в гората,а бе най-яко си е в обществения кенеф.Тръпката да те хванат и допълва гаранцията за по-добър оргазъм. 8-)
Neftochimic
11-02-2008, 20:23
съберете малко стотинки и бягайте в някой хотел...
иначе има и много други места, ама едва ли ще са романтични :>