View Full Version : ...
nencuHka
11-02-2008, 19:32
Можете да заключите темата !
Victorya
11-02-2008, 19:36
Ако се обичахте,това нямаше да ти прави впечатление...Като за начало спри да го лъжеш,че го обичаш...Хем се обичате,хем не искате да се обвързвате...Не ги разбирам аз тези работи...Опитай да му кажеш да не бъде толкова инфантилен,или просто прекрати близките отношения с него.Не казвам да спреш да му говориш,а просто да се отдръпнеш малко...
nencuHka
11-02-2008, 19:38
...
lifestyler
11-02-2008, 20:08
Що за странна логика - "ако го обичаше нямаше да ти прави впечатление" ? #-o Разбира се,че има неща, които дразнят и няма как да не се забелязват, даже мога да кажа, че колкото повече се привързваш към някого толкова повече изпъкват и кофти страните му..
По въпроса, DqVoLcHe_Ot_RaQ, според мен ти влияе това, че е по-малък от теб и от там може и да ти се струва, че се държи детински, в смисъл да преувеличаваш малко несъзнателно. Помисли дали наистина той прекалява или го съдиш мн строго ;-)
Victorya
11-02-2008, 20:15
Що за странна логика - "ако го обичаше нямаше да ти прави впечатление" ?
Логиката е следната:Ако наистина го обичаше,няма да й прави кой знае какво впечатление.Съгласна съм,че с времето откриваш и лошите страни на хората.Но ги преживяваш,а не се оплакваш от тях наляво и надясно по форумите.Щом го обича,ще може да преглътне факта,че се държи детски....Може би и аз не се изразих правилно.
sladur4etyYy
11-02-2008, 20:19
Как да постъпя да го накарам да се държи по зряло.. ? ? :(
ми единственото, което можеш да направиш, е да го изчакаш да порасне
lifestyler
11-02-2008, 20:26
Но ако можеш да ги промениш, защо да не потърсиш начин? Освен отва не говорим да променя вижданията, предпочитанията му, а лош навик.. Като се замислим философски тя дори ще докаже във висща степен любовта си, като направи от него 1 по-добър човек, който не прекалява с детинщините 8-)
nencuHka
11-02-2008, 20:28
...
Значи..адски бързо се привързах към едно момче,въпреки че не е от моя град и е по малък от мен с една година. Доста често ходя до Бургас (той учи там) и се виждаме и двамата си казваме че се обичаме (не искаме да се овързваме .. няма смисъл ) и адски добре си прекарваме..обаче..
чуствам се като негова майка.. понякога е адски тъп (усещам разликата) ..говори ми някакви пълни глупости,задава глупави въпроси .. понякога ми се оплаква като малко дете.. :-o Уж го приемам какъвто е ..без дефектите му,но просто вече това ме дразни . Оплаква ми се,че бил урочасан и с тона си очакваше да направя нещо..
Как да постъпя да го накарам да се държи по зряло.. ? ? :(
:D :-D :lol: 8-) :grin: :-P
Защо просто не му кажеш да се държи по- эряло?
GreenFairy
11-03-2008, 07:02
Явно не е за теб и трябва да си намериш някой по-голям... Мое мнение, нищо не можеш да направиш за да го накараш да порастне
soul1199
11-03-2008, 11:51
Явно не е за теб и трябва да си намериш някой по-голям... Мое мнение, нищо не можеш да направиш за да го накараш да порастне+1