PDA

View Full Version : Перли

By_YoUr_SiDe
11-02-2008, 20:00
Извинявам се, но не видях тема специално за перли. Та, въпросът ми е какво ще кажете вие за тях? Решила съм да си купувам, но се чудя какви и как да ги избера. Виждала съм на Avon, но първо, че от там не получаваш това, което си поръчаш, и второ че много бавно идват... нещо да ми препоръчате?

П.П. Говоря за перли като козметика :D

shell
11-02-2008, 20:10
Ми според мен перлите са един чудесен козметичен продукт!Може да ги използваш както за лицето,като блясък или вместо руж,така и по тялото!Доволна съм он тези на Ейвън и на Орифлейм.Доста са икономични и ми придават много красив свеж вид на лицета и в същото време почти не се забелязват!
А като цветове има ги основно в две разцветки: за естествен вид,тоес перличките са няколко нюанса на розовото,или за бронзов загал-перличките имат няколко нюанса на кафявото!И двата варианта са супер,но втория ги ползвам лятот като потъмнея от слънцето :D

lifestyler
11-02-2008, 21:00
На Avon наистина са добри, но моето мнение е ,че можеш да получиш такъв ефект и за по-малко пари. Не знам, лично за мен няма смисъл да се дават почти 20лв. много ми се струват за перли

siLenT_scReaMs
11-03-2008, 08:38
Moje i prosto da otidesh v obiknoven kozmetichen magazin - i tam sa hubavi.. Puk i na momenta mojesh da gi vidish da gi probvash..I da..Naistina sa strashno ikonomichni svurshvat adski bavno :) Idi v nqkoi magazin i napravo razpitai tam shte ti obqsnqt po dobre :)

baby_blonde_
11-03-2008, 18:24
Извинявам се, но не видях тема специално за перли. Та, въпросът ми е какво ще кажете вие за тях? Решила съм да си купувам, но се чудя какви и как да ги избера. Виждала съм на Avon, но първо, че от там не получаваш това, което си поръчаш, и второ че много бавно идват... нещо да ми препоръчате?

П.П. Говоря за перли като козметика :D

mda .. edno momiche ot klasa e distributor i kato si porachash neshto na sledvashtata sedmica puska porachkata i chakash oshte 2 sedmici da doide .. taa perlite na AVON ne sa nishto po osobeno. :-D Na mene mi pisna da chakam i si vzeh ot edin kozmetichen magazin i sa sashtite samo che v AVON sa 15vl a moite sa 7 ,50 :-) Taa ima rozovki i kafqvi.Ako ti e po svetla kojata si zemi rozovkite a ako si s po tamna kafqvite :)

marilyn
11-07-2008, 21:29
baby_blonde_, на коя марка са ти перлите?

Nadelina
11-07-2008, 21:37
Otidi v nqkoi kozmetichen magazin i razgledai perlite, koito imat tam. Kogato gi vidish i gi probvash, shte si precenish nai-dobre kakvi da si vzemesh.

By_YoUr_SiDe
11-07-2008, 21:48
Благодаря много на всички ви, в крайна си взех на "Catherine Arley", не знам какви са, утре ще ги пробвам :)

preichetoy
11-07-2008, 21:52
На Ейвън поръчката идва до 6 работни дни, не знам вас какво ви въртят...

Nadelina
11-07-2008, 21:55
Tq idva za 6 dni, ama sled kato q porychash. Edin distributor ne moje da pravi porychka na vseki produkt po otdelno.

WithLove
11-07-2008, 21:59
Я препоръчайте на някоя фирма,от която сте доволни. :) И ценички споменете :)

preichetoy
11-07-2008, 22:03
Tq idva za 6 dni, ama sled kato q porychash. Edin distributor ne moje da pravi porychka na vseki produkt po otdelno. Някой по-горе каза, че дошла две седмици след като е пусната. Спокойно, знам процедурата.

Undying
11-09-2008, 19:21
Аз лично също имам перлите на Avon,но ги ползвам само като руж,само един път съм си ги слагала на цялото лице и изобщо не се харесах,станах прекалено тъмна,а когато ги слагах имах тен и уж трябваше да изглеждам добре,ама... :-o Иначе са хубави,и общо взето 20 лв са нищо,ще си ги ползваш доста дълго време.

Sukrovishte
11-10-2008, 21:15
Имам всички варианти и на ейвън и на Орифлейм - дори и коледните лимитирани версии, моя опит сочи че орифлеймските са по-добри като краен ефект. Не ме разбирайте погрешно - не съм дистрибутор или прочее... мнението ми е съвсем обективно от моя си личен опит.

А тези по магазините дето са 3-4 лв не струват, една френдка си взе за да икономиса малко парици и цялата се опъпчи зверски... естествено, на всеки действа различно, надали така е при всеки - това е само каквото аз съм видяла.

Ето и един съвет бонус - винаги слагай перлите с голяма четка, и то не директно върху току що намазан фон дьо тен, освен това можеш да играеш с нюансите - ако вземеш само розовите топчета имаш розов руж, а ако отделиш розовите - остава ти бронзов тен - и то в една и съща опаковка. И не е нужно да струват много - от орифлейм продават само пълнител за перли който излиза към 12 лв някъде като е на промоция - изсипваш в празна и добре измита кутия от крем и ВОАЛА :) с минимум вложение максимум резултат.