View Full Version : Много съм объркана
sisietuyu
11-03-2008, 08:45
Значи с бившия ми приятел ходихме 2 месеца отначало всичко беше супер мн яко си изкармахме после той ми сподели че за момента не иска сериозно обвързване защото не бил наясно със себе си и че ще ме разбере ако искам да скъсаме обаче той е спр готин човек и мн го уважавам и си изкарвах с него направо спр и така де съгласих се за една несериозна връзка може би без бъдеще но след 1-2 седмици той започна да ми обяснява как започвал да се влюбва в мен и се почнаха с милите обаждания и любовните смс-и точно когато направихме 1 месец той ми каза че нещата за него вече са доста сериозни и че е мн влюбен в мин и ме попита дали изпитвам същото защото последната му връзка е била мн дълга и нарая са му разбили сърцето и не иска и сега да става така затова ме попита при мен как стоят нещата и аз му отг че и за мен са по същия начен и така де започна сериозната часг от връзката и имаше период около 2 седмици в които го усещах че наистина мн държи на мен но проблема бе че аз не бях сигурна определино имах семпатии но влюбена не мисля че бях след като направихме 1вия си месец като се видяхме 1-2 пъти осъзнах че започвам и аз да се влюбвам и той го забеляза и общо взето няколко дне нищата бяха супер но проблема дойде когато по минл седмица започна да се отдръпва пишехме си всяка вечер вждахме се чувахме се а през тази седмица даже не ми отговаряше по скайп беше ми ясно какво става е плачех непрестанно защото попр го познавам малко но знам че е прекрасен човек и не би постъпел така подло с мен изведнъж да прекрати всякакви контакти и така беше цяла седмица докато не ми звънна да се видим мен ми беше ясно защо каза ми че нещата не се получавали както би желал че в момента иска да е сам каза че няма др момиче и не е заради бившата му уж я бил преодолял също така каза че съм била спр добро момиче но за момента нищо не може да стане може би по нататък...... разбрахме си да поддържаме връзка да си пишем да се чуваме през тази седмица през която не ми отг аз вече от 1 страна се бях примирила и сег го приемам доста по-леко но и аз незн дали имам чувства към него или просто се привързах защото той е наистина невероятен човек и не защото съм някаква влюбена хлапачка а защото го доказва със всяко свое действие и наистина си отдъхнах след като се видяхме че ще запазим някакви взаимоотношения защото мн го ценя от 1 страна кото се замисля наистина не се получаваше както и аз искам виждахме се 2-3 в седмицата но рядко бяхме сами а когато сме с неговите приятели аз се притеснявам и не се държа толкова свободно и въпреки че ми каза че не сям аз причината да скъсаме имам голям принос за това защото наистина на момменти се държах зръпнато и чаках все той да направи нещо но сега длед като знам че няма да се виждаме толкова често ми липсва не мога да определя дали като гадже защото като не съм с него е се замислям че може би просто ми е било хубаво с него защото чувствах че има някой до мен който държи на мен сега ми лепсва не ми е толкова тежко че губя гадже колкото него като човек докато бяхме заедно чаках да мине седмицата за да се видим събота и неделя защото и двамата учим той е студент аз ученичка той ходи по дискотеки през ден аз не мога така де липсва ми вниманието дългите разговори по скайп милете обръщения усещането че има някой до мен и имам чувството че живота ми е в застой защото нямам цел преди беше да дойде събота и неделя защото ще сам с него сега всичко е еднообразно незнам попринцип не обичам да драматизирам знам че е просто едно момче че ще има и други но просто незнам допреди 5-6 дни живеех за да се събудя да си пишем да се върна от дскл да се чуем да дойде събота и неделя да се видим сега ми и все едно живота някяк си няма смисйл в никакъв случей не бех и помислила за самоубииство и нещо таккова нито съм изпаднала в някаква тека депресия дори мога да кажа че външно съм си същата но вътрешно той ми липсва и в моммента съм в застой а аз мразя такива периоди в кото живота ви няма цел БЛАТОДАРЯ НА ВСИЧКИ КОТО МЕ ИЗТРАЯХА С МОИТЕ ПРОБЛЕМИ НО ПРОСТО ИМАХ НУДЖДА ДА СПОДЕЛА ЗОЩОТО И АЗ НЕ СЕ РАЗБИРАМ И НЕЗНАМ КАКВО ИСКАМ
wolfgirl
11-03-2008, 09:12
Еми според мен ти не си виновна! Той просто е непостоянно момче, което все още не е съзряло, за да разбира какво иска! :) Споко, не си единствената с подобен проблем! :)
sisietuyu
11-03-2008, 09:39
Еми според мен ти не си виновна! Той просто е непостоянно момче, което все още не е съзряло, за да разбира какво иска! :) Споко, не си единствената с подобен проблем! :)
не определено е супер съзрял за възраста си и все пак е на 21 с определено не е непостоянен защото последните му 2 връзки са зо по 1-2 години но явно просто не съм момичето което е очаквол и още има някакви макар и минимални чувства към бившата си и може би иска нещо подобно....благодаля за мнението все пак :]
blood_dodo
11-03-2008, 09:42
Eба ти дългото изречение Оо
Wrathchild
11-03-2008, 10:02
Ааа, айде сега сложи малко точки и малко запетайки, че се ошашавих докато чета и първия ред.
Jumbie483
11-03-2008, 10:47
Eба ти дългото изречение Оо
:D
soul1199
11-03-2008, 10:59
spored men tova ne e lubov,prosto ti lipsva,y6e sre6ne6 dryg,spokoino,zabravi go
xXxScreamxXx
11-03-2008, 11:28
И спроред мен не е точно любов ...
уелечение .. много големи симпатии иили нещо малко повече ...
Много глупаво е постъпил като не ти е отг. в скайпа .. :Х :?
Mr_Crowley
11-03-2008, 13:54
Това е Гинес! Цялото това словоизлияние и без препинателни знаци, без главни букви =D> =D> =D>
kindergarten
11-03-2008, 14:00
не го прочетох...ама вие мили съфорумци изядохте авторката за някакви знаци....айде учителите по български по-спокойно :booooomb:
Jumbie483
11-03-2008, 14:14
не го прочетох...ама вие мили съфорумци изядохте авторката за някакви знаци....айде учителите по български по-спокойно :booooomb:
да бе, все едно не е смешно 8-)
Не благодари, че сме те изтраяли, а че сме изтраяли как пишеш...
Нито ти, нито той сте влюбени (според мен). Не ти липсва той, като гадже, а ти липсва някой. Това момче е ценно за теб като човек, тогава се постарай да запазиш приятелските си отношения с него. Явно имаш нужда от някой до себе си, който да те прегърне, да те целуне и т.н. Търси го, но да знаеш, че този човек, не е това момче.
marin4etyyyyy
11-04-2008, 12:55
taka,az sam marina i imam malak problem!
tazi godina si haresah edno mom4e!!!toi e mnogo sladak,desetoklasnik e ne e tolkova golqm.Misleh si 4e nikoga nqma da moga da se zapoznaq s nego,no se slu4i taka 4e edin proekt az toi sednahme edin do drug i az imah vazmojnostta da se zapoznaq s nego!az i moqta grupa otidohme po rano i sednahme na edna masa,i ne sled dalgo toi doide sas svoi priqtel i sednaha do nas!az bqh mhogo 6testliva!!!na tozi proek sigurno si govorihme okolo 5-6 4asa!toi i az mnogo se zabavlqvahme!no za sajalenie toi ne uspq da se klasira i az i moite priqteli spe4elihme 1nagrada!sled tova toi ima6e izpalnenie v ...............,i nie otidohme da go gledame.be6e mnogo sladak!no za sajalenie,ne mojahme da se zase4em i sa6tata ve4er ne go vidqh. :( no na sledva6tiq den se vidqhme po koridorite i toi mi prepre4i patq samo za da mi kaje edno "ZDRAVEI"!sled tova kogato az hodih do bibliotekata da presnimam edni ne6ta,pak se zasqkoh s nego i tova malko po dalgo govorih s nego.imah 4uvstvoto 4e se pritesnqva kogato e okolo men,i mislq 4e i toi go useti!mislq 4e si pada po men,no neznaq kak da razbera.moite priqteli smqtat 4e 6te moga da se spravq sama,no az ne sam ubedena.iskam sa6to da mu priznaq kakvo 4uvstvam kam nego,no me e strah i sram! :oops: bih iskala da mi pomognete,da mi dadete nqkakav savet!neznaq kak da go napravq vse pak go poznavm edva ot 5 dni.a sa6to ne znaq kak 6te reagira toi na tova kato mu go kaja,moje dori da me opthvarli,ne sam sigurna,mnogo vi molq pomognete mi!!!pls 8-[ 8-[ 8-[ imam 4uvstvoto 4e tova ne e haresvane,a istinska lubov!!!offf..............ako mojete mi pomognete s nqkoi savet BLAGODARQ VI PREDVARITELNO!!! 8-[ 8-[ 8-[ [/b]
taka,az sam marina i imam malak problem!
tazi godina si haresah edno mom4e!!!toi e mnogo sladak,desetoklasnik e ne e tolkova golqm.Misleh si 4e nikoga nqma da moga da se zapoznaq s nego,no se slu4i taka 4e edin proekt az toi sednahme edin do drug i az imah vazmojnostta da se zapoznaq s nego!az i moqta grupa otidohme po rano i sednahme na edna masa,i ne sled dalgo toi doide sas svoi priqtel i sednaha do nas!az bqh mhogo 6testliva!!!na tozi proek sigurno si govorihme okolo 5-6 4asa!toi i az mnogo se zabavlqvahme!no za sajalenie toi ne uspq da se klasira i az i moite priqteli spe4elihme 1nagrada!sled tova toi ima6e izpalnenie v ...............,i nie otidohme da go gledame.be6e mnogo sladak!no za sajalenie,ne mojahme da se zase4em i sa6tata ve4er ne go vidqh. :( no na sledva6tiq den se vidqhme po koridorite i toi mi prepre4i patq samo za da mi kaje edno "ZDRAVEI"!sled tova kogato az hodih do bibliotekata da presnimam edni ne6ta,pak se zasqkoh s nego i tova malko po dalgo govorih s nego.imah 4uvstvoto 4e se pritesnqva kogato e okolo men,i mislq 4e i toi go useti!mislq 4e si pada po men,no neznaq kak da razbera.moite priqteli smqtat 4e 6te moga da se spravq sama,no az ne sam ubedena.iskam sa6to da mu priznaq kakvo 4uvstvam kam nego,no me e strah i sram! :oops: bih iskala da mi pomognete,da mi dadete nqkakav savet!neznaq kak da go napravq vse pak go poznavm edva ot 5 dni.a sa6to ne znaq kak 6te reagira toi na tova kato mu go kaja,moje dori da me opthvarli,ne sam sigurna,mnogo vi molq pomognete mi!!!pls 8-[ 8-[ 8-[ imam 4uvstvoto 4e tova ne e haresvane,a istinska lubov!!!offf..............ako mojete mi pomognete s nqkoi savet BLAGODARQ VI PREDVARITELNO!!! 8-[ 8-[ 8-[ [/b]
Не можа ли да си направиш тема ами пишеш в чуждите?
Много ясно, че не трябва да му казвах, познаваш го едва от 5 дена!!! Покани го да се разходите или да излезете на кафе, опознай го. Може пък да не ти хареса като човек...
titinkaa
11-04-2008, 13:09
еми според мен той наистина има нужда да е известно време сам заради бившата си,все пак той я е обичал,а тя го е наранила....остави го да бъде сам колкото време той иска за да обмисли добре нещата между вас,той в момента е объркан и не знае какво точно му се иска дали да бъде с теб или не...така че недей да бързаш, и ти си помисли какво искаш и когато дойде момента той да е готов с отг и ти с твоя тогава действай и си разкрий мислите и чувствата за вас...УСПЕХ :)
angel4e777o
11-05-2008, 07:38
Това е Гинес! Цялото това словоизлияние и без препинателни знаци, без главни букви =D> =D> =D> :razz: :razz: :razz: +1+ :razz: