Влез

View Full Version : Confused???

sepo_
11-03-2008, 12:33
Не мислех, че този ден ще дойде но явно съм грешал... Най-добрите ми приятели ме зарязаха... историята ни е доста дълга. Те 2мата са приятели още от 1ви клас, а аз съм с тях от 8ми до днес (вече сме студенти 1ви курс) Те двамата са в един университет, аз в друг... за тези 5 години от които сме приятели никога не сме се карали... винаги сме вървели заедно и сме развивали заедно... общо зето сме се изградили като личности заедно... но сме малко по различни... никога не сме си говорели ти си май най-добър приятел ти си ми по-добър и тн просто секи си го занеше. Да но както бяхме неразделни сега чувствам, че се отделечаваме. Мислех си го още когато те 2мата влезнаха в 1 уни аз в др., но и след като почнахме учебната година пак се виждахме, пак си правехме простотиите и тн. но сега иам чувството че дойде the end. Още не е станало факт... но го усещам и мисля, че е върпос на време... не мога да си го обясна не съм напрваил нещо така че да се стигне до тук... не знам дали е в мен причината... нз дали е в тфа че сме в разл уни От както почнахме си4ко си беше на 6... Не знам кфо да правя. С тия 2 човечета сам отрастнал, свикнал съм с тях, преживял съм мн с тях... а сега май ще остана сам...

И сега някои ще почнат да ми говорят ще си намериш др приятели, може би но съм се променил толкова заради тях, пригодил съм се толкова към тях, че не мисля че ще намеря човечета като тях. А да седна и да говоря с тях не мисля че ще стане шото ние не си говорим некфи такива неща, мисля че даже ше ми се изсмеят...

Ще се радвам ако някой даде някакъв стойностен съвет или някой, който е изгубил дългогодишни приятел/и какво е правил след това...

wolfgirl
11-03-2008, 13:30
Имам абсолютно същата история! само дето аз съм момиче! 8-)
Аз ще ти кажа едно: продължавай да се виждаш с тях и някакси разсей съмнениятя ти, защото точно те те карат да се чувстваш отдалечен!
Айде успехчета! :grin:

Scouse
11-03-2008, 13:37
THE POST HAS BEEN CENSORED ! 8)

ThePowerOfLove
11-03-2008, 14:34
Сигурен ли си, че имаш повод за съмненията си? Може просто да си внушаваш :)