Влез

View Full Version : Постоянната МАНИЯ !!!

reAL_TRuth
11-03-2008, 14:43
Здравейте!
Аз съм момиче на 17 год и искам да засегна една много обсъждана тема. За килограмите... Тази тема напоследък ми стана мания. Не знам защо, но постоянно мисля за това. Аз съм висока 168 и тежа 52-3 кг. Обаче стана ли повече и почвам да си внушавам едни глупости и се чувствам некомфортно в тялото си. Но въпреки това досега никога не съм спирала да се храня за да отслабна. Тоест гледала съм да хапвам умерено и съм наблягала на некалоричната храна.

Та искам да ви питам вие интересувате ли се от това колко кг сте или за вас е по-важно как изглеждате?( btw човек изглежда така, както се чувства!!!) Не знам защо аз напоследък съм се вманиячила с тези тъпи килограми! :( При вас как е?

Liar
11-03-2008, 14:47
Всеки иска да изглежда добре.Това при теб е нормално само да не се вманиачиш още повече.Спортувай редовно и определено ще бъдеш и ще се чувстваш по-добре вместо постоянно да се чудиш напълняла ли си или не .

beti_niki
11-03-2008, 15:05
и аз съм такава постоянно се оглеждам си казвам абе много съм дебела или много слаба за мен е много важна външноста

ElisaDay
11-03-2008, 15:14
Еми .. аз не гледам килограми.На кантар се качвам само, когато ходя на профилактичен преглед.. през останалото време си се гледам в огледалото :-D Аз по принцип не обръщам толкова внимание дали съм качила кило, дали не съм .. щом се чувствам комфортно ми е идеално , ако ще и 100 да стана :) Надявам се тези внушения, когато качиш някое килце да не идват от някой недоброжелател, защото ще е жалко да се чувстваш некомфортно в собственото си тяло заради някой/някоя.
И това, че не си спирала да се храниш с цел отслабване е добре, че не си го правила.Не го и прави. Научи се да обичаш тялото си.Каквото и да е то.. :) Късмет и не се притеснявай толкова! (:

Sasha2k8
11-03-2008, 15:22
В края на лятото и аз се вманиачих на тема отслабване/килограми. Спрях да се храня и започнах да спортувам и все си намирах някаква физическа работа колкото да хабя енергия. В началото на ден хапвах най-много по 1 плод или въобще не ядях. Отслабнах АДСКИ много за изключително кратко време. Сега свалям килограми по-бавно, но като се кача на кантара и видя, че съм качила дори 500 гр и се паникьосвам. Така, че спокойно, не си само ти вманиачена на тази тема.. :)

nejnaDROGA
11-03-2008, 15:33
В края на лятото и аз се вманиачих на тема отслабване/килограми. Спрях да се храня и започнах да спортувам и все си намирах някаква физическа работа колкото да хабя енергия. В началото на ден хапвах най-много по 1 плод или въобще не ядях. Отслабнах АДСКИ много за изключително кратко време. Сега свалям килограми по-бавно, но като се кача на кантара и видя, че съм качила дори 500 кг и се паникьосвам. Така, че спокойно, не си само ти вманиачена на тази тема.. :)
:lol: :razz: :lol: :razz: :lol:

По темата:Не се интересувам от килограмите си,а от външния си вид ;)

chelsea
11-03-2008, 15:36
аз на числа не се сдухвам, ама ако забележа, че някоя дреха ми е подозрително умаляла, тогава вече ми е тъпо

Sasha2k8
11-03-2008, 15:36
В края на лятото и аз се вманиачих на тема отслабване/килограми. Спрях да се храня и започнах да спортувам и все си намирах някаква физическа работа колкото да хабя енергия. В началото на ден хапвах най-много по 1 плод или въобще не ядях. Отслабнах АДСКИ много за изключително кратко време. Сега свалям килограми по-бавно, но като се кача на кантара и видя, че съм качила дори 500 кг и се паникьосвам. Така, че спокойно, не си само ти вманиачена на тази тема.. :)

Не е чааак толкова смешно.. просто в бързината съм написала кг вместо гр.. Поправих се :oops: :)

nejnaDROGA
11-03-2008, 15:42

Не е чааак толкова смешно.. просто в бързината съм написала кг вместо гр.. Поправих се :oops: :)
Е ясно,че е по погрешка,но ми стана наистина смешничко :oops: :-D

thefreak
11-03-2008, 15:59
Важно е огледалото, не кантара.

Dian4ety
11-03-2008, 16:03
Абе това наистина е много порочна мания.. Аз
лично никога не съм пазила диета нито сам спортувала с цел отслабване и
пак сам си слаба (не много де, но не сам някаква каде не върви ми
направо се търкаля) Може и да прозвучи малко "скромно", но си е тъка.
Не виждам смисъл в това да пазя диета..без това после па си връщам
килограмите :?
Целта е да си семпла и симпатична, а не някаква, която на всяка цена
трябва да е слаба...приеми се такава каквато си, не мисля, че си чак
толкова дебела :)

LiveFlower
11-03-2008, 16:32
А бе сега не мога да отрека,че не се вълнувам от килограмите си ;).Принципно и аз преди се бях вманиечила на тема килограма,обаче се взех в ръце и с риск да прозвучи малко нескромно :oops: адски много си се кефя на фигурата в момента :D :D :D

Erica1
11-03-2008, 18:13
Важно е огледалото, не кантара.
+1 8)

Fantomche
11-03-2008, 18:25
Здравейте!
Аз съм момиче на 17 год и искам да засегна една много обсъждана тема. За килограмите... Тази тема напоследък ми стана мания. Не знам защо, но постоянно мисля за това. Аз съм висока 168 и тежа 52-3 кг. Обаче стана ли повече и почвам да си внушавам едни глупости и се чувствам некомфортно в тялото си. Но въпреки това досега никога не съм спирала да се храня за да отслабна. Тоест гледала съм да хапвам умерено и съм наблягала на некалоричната храна.

Та искам да ви питам вие интересувате ли се от това колко кг сте или за вас е по-важно как изглеждате?( btw човек изглежда така, както се чувства!!!) Не знам защо аз напоследък съм се вманиячила с тези тъпи килограми! :( При вас как е? macka az sum 169 sm i sum 62 kila i mi edsi gadno ama se prejivqva

Marge
11-03-2008, 20:45
Мене от време на време ме хваща манията, започвам да се самонавивам да почна дета, ама така и не стигам до там.
Била съм 2 седмици на диета, дъвкала съм и дъвки, и упражнения съм правила, свалих малко амаа не много :)

varnen4e
11-03-2008, 21:23
macka az sum 169 sm i sum 62 kila i mi edsi gadno ama se prejivqva

И аз съм така.

morkofka
11-03-2008, 21:40
164см 41 кила :)

BrokenInnocence
11-03-2008, 22:57
Изобщо не обръщам внимание на килограмите, харесвам си се. Супер слабите девойки, които се гордеят със своите... 40 кг примерно или някакво подобно число, винаги са ми изглеждали супер грозно слаби. Тъпо е когато момиче прилича на клечка за зъби. Но... за сметка на това пък си имам достатъчно други мании...

krisiiiiito
11-04-2008, 06:18
всеки иска да изглежда добре и да няма проблем с килограмите но малко се стремят към това ... повечето имат желание но нямат воля ... както и да е' наистина е важно не колко килограми си а как изглеждаш :) аз например много искам да отслабна с няколко кила но ако спра да се храня и започна някоя диета в която се яде по 100гр ( хиперболизирам де :lol: 8-) ) на ден направо ще умра и няма да мога да издържа .. пък и това не е здравословно за подрастващите тийнове като нас .. така че се стремя просто да ям по-малко и изключвам много калоричните неща от менюто си (макар че напоследък доооооста съм се поотпуснала :booooomb: ) .. та така .. а забравих да спомена че важно значение има и спорта .. повечето поддържат фигура с фитнес... йога... тае бо .. танци.. плуване ... баскетбол и др спортове
така че винаги има начин - само се иска голямо желание и силна воля :)

П.П - много се дразя когато видя момиче да казва охх много съм дебела а като напише колко килограма е не трябва да отслабва аа да напълнее .. какви са тия хора не знам :booooomb: къде за бога виждат тия ГОЛЕМИ мазнини :-o

kuklichka_bg
11-04-2008, 07:30
MDa no kolkoto pove4e se vmania4avam tolkova pove4e qm NQMAM VOLQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ :( :( :( :( :(

MmimsS
11-04-2008, 07:57
Не са важни килограмите, а това как изглеждаш. По принцип и аз постоянно се тегля, но съм далеч от мисълта за диетите защотото искам да си запазя големината на бюста :) а при диета от там пързо се смъква... затова само спорт :)

Jaffs
11-04-2008, 09:47
Мания не ми е ставало никога. Следя си килограмите.
Лятото качих малко и смятах да свалям есента. Истината е обаче, че повечето ми близки и приятели бързо ме отказаха от идеята и честно казано в момента с тези няколко килограма от горе се чувствам 100 пъти по-добре. Никога не съм внимавала и какво ям. Ям почти всичко, просто като видя нещо вкусно и не мога да не го опитам (но не в промишлени количества). Един път седмично разтоварвам.

Rofl4e
11-04-2008, 11:26
Никога не съм се вманиачавала пък и мисля че си добре сложена,по мерките които даде!

akinom
11-04-2008, 12:29
Преди и аз бях като теб. Ужасно се вманиачавах в теглото си в това как изглеждам( дебела ли съм грозна ли съм смотана ли съм .. тъпа ли съм ;д ) , но това време отмина.. :) вече съм по отговорна и сега вместо да се интересувам от това колко тежа, си гледам учението ( е разбирасе държа и на външния си вид) но понеже ме приеха като маникенка си имам достатъчно самочувствие и не се комплексирам , но се старая да имам добра визия. :) Така че и ти ще го преудолееш мила :) временно е .. ГЛЕДАЙ ПОЗИТИВНО НА НЕЩАТА !!! :)

ChOcOlaTEsTar
11-04-2008, 13:46
между другото точно така се става анорексичка-започваш да обръщаш прекалено мн време на килограмите и на това какво ядеш :) :?

Slave4You
11-04-2008, 13:52
При мен е точно обратното - килограмите ми според мен са доста за височината ми, но аз пък се чувствам добре в тялото си:)

sappy
11-06-2008, 15:26
I az sum vmania4ena na taq tema.kato ka4a malko i izpadam v iteriq,spiram da qm s1s dni,ne hodq na daskalo,UJAS!kato s1m ve4erqla ne moga da zaspq i pla4a,stavam prez no6ta i ska4am za da izrashodq kaloriite koito s1m priela :cry: .kato se pogledna v ogledaloto se vijdam debela,a vsi4ki mi kazvat 4e s1m mnogo slaba :( Na 14 s1m-160,37kg.Ne si edinstvenata vmania4ena :-k

Isabelle
11-06-2008, 15:28
Здравейте!

Та искам да ви питам вие интересувате ли се от това колко кг сте или за вас е по-важно как изглеждате?( btw човек изглежда така, както се чувства!!!) Не знам защо аз напоследък съм се вманиячила с тези тъпи килограми! :( При вас как е?
или ти е станало голям комплекс или нямаш работа ;)

fre3styl3
11-06-2008, 17:52
I az sum vmania4ena na taq tema.kato ka4a malko i izpadam v iteriq,spiram da qm s1s dni,ne hodq na daskalo,UJAS!kato s1m ve4erqla ne moga da zaspq i pla4a,stavam prez no6ta i ska4am za da izrashodq kaloriite koito s1m priela :cry: .kato se pogledna v ogledaloto se vijdam debela,a vsi4ki mi kazvat 4e s1m mnogo slaba :( Na 14 s1m-160,37kg.Ne si edinstvenata vmania4ena :-k

Анорексия... (http://www.fema-bg.com/index.php?m=819&lang=1) :х
При теб не е просто вманиачаване!

krisiiiiito
11-06-2008, 18:43

Анорексия... (http://www.fema-bg.com/index.php?m=819&lang=1) :х
При теб не е просто вманиачаване!
:shock: :shock: :shock: :shock:
стигаа бе!! :booooomb:
я по-добре ако това е истина отиди на лекар веднагаааа! говори с родителите си
как може .. 160 - 37 килограма и да си дебела! :-o :booooomb: :booooomb:

jeni92_abc
11-07-2008, 08:38
ако не се чувстваш добре в тялото си и 40 кг да станеш пак ще ти се струва че си дебела...така че по добре се стегни,почни да спортуваш-ще си повишиш самочувствието...килограми е ти са идеални спрямо ръста,недей повече да се отнасяш така към себе си,че може да си докараш анорексия :?

pinki
11-07-2008, 13:54

Е виж сега ако качиш 500кг има за какво да се притесняваш 8-) :lol:
Потемата: не се вманиачавай :) Убедена съм, че и 55 -57 да станеш пак ще изглеждаш страхотно :P
П.С. Младото тяло винаги е красиво дали с 5 или 10 кг отгоре :smt008