View Full Version : Защо повечето момчета харесват кухи момичета
love_enrique
11-03-2008, 19:31
Това НЕ е поредната тема за кифлите и фешънките а за нещо друго
Момчета замисля ли ли сте се защо повечето от вас харесват момичета,които се държат еднакво добре с всички,винаги си мълчат и се съгласяват с вас и никога не събират смелост да кажат мнението си или да защитават интересите си?Които се смеят на всичко което кажете,независимо колко тъпо е то,само за да ви се харесат и ви гледат с възхищение...И най-странното е,че смятате безхарактерните момичета за "мили" и "добрички" :?
Всъщност психолозите са го доказали-това са момчетата,които не са уверени в себе си имат нужда от някой който да им четка самочувствието и за който винаги да са прави.Те просто приемат темпераментите и самоуверени момичета като заплаха,защото на тези години 14-17,мнението им за самите тях зависи от другите.
titinkaa
11-03-2008, 19:45
защото те са прости като на слона г**а и момчетата могат да си ги минават по всякакъв начин :razz:
TheGirlNextDoor
11-03-2008, 19:48
кухи момичета?
..интересни думички...замисли се ;)
thefreak
11-03-2008, 19:57
Щот умните са правят на голямата работа.
cherinka
11-03-2008, 19:58
колко сте ми зле всички 8-)
щото повечето момичета които не са спокойни и тихички са надути кифли. мн малко са момичетата с нормално самочувствие (нито в едната нито в другата крайност).
thefreak
11-03-2008, 20:02
колко сте ми зле всички 8-)
Ти имаш ли по-добро обяснение?
съгласна съм с написаното в темата :) Жалко, че много от момчетата имат нужда точно от това галене на самочувствието и си мислят, че е голямо геройство да кажат нещо "умно" и мацките да се заливат от смях и възторг, нима това е единствения начин да покажеш симпатиите си към някого.. Е тук там се срещат и момчета, които биха те оценили такава каквато си, с товоя темперамент и мнения :)
MakeMeLaugh
11-03-2008, 20:25
Щото се връзват и разкарват лесно.
Само за удоволствие са..
ахахахахаха големи психолози го раздавате :lol:
мойто мнение е ,че момчетата който търсят "кухи момичета" - умните момичета не ги поглеждат
ми хои питай някой... а и защо винаги слагате всичко и всички под един знменател ... аа и съм съласна с тоз..андреев :D :booooomb:
mislitelka
11-03-2008, 20:33
Ми щот са лесни.
Иначе ако стане въпрос за сериозна връзка - никой не ги търси тях, просто защото в един момент мъжът би поискал да получи разбиране, което те не могат да дадат.
Лека вечер.
MakeMeLaugh
11-03-2008, 20:34
ахахахахаха големи психолози го раздавате :lol:
мойто мнение е ,че момчетата който търсят "кухи момичета" - умните момичета не ги поглеждат
напротив... точно "умните" момичета в повечето случаи винаги се дразнят и завиждат на тия кухите барбита, щото са тъпи и имат готините момчета, а момчетата предпочитат тях пред умните.
И става една..
MakeMeLaugh
11-03-2008, 20:35
Ми щот са лесни.
Иначе ако стане въпрос за сериозна връзка - никой не ги търси тях, просто защото в един момент мъжът би поискал да получи разбиране, което те не могат да дадат.
Лека вечер.
М-да именно.
И точно с такива се изневерява най-често ;)
mislitelka
11-03-2008, 20:36
Ми щот са лесни.
Лека вечер.
М-да именно.
И точно с такива се изневерява най-често ;)
Имаш предвид като си с умна изневеряваш, или обратното?
MakeMeLaugh
11-03-2008, 20:38
Следи мисълта от началото :)
За сериозна връзка всеки търси умна.
За изневеряане се търси кухо барби да го наречем. Перфектната за 1 вечер да речем.
Вие пък ще кажете,ч е не виждате какво става отстрани..
mislitelka
11-03-2008, 20:41
За изневеряане се търси кухо барби да го наречем. Перфектната за 1 вечер да речем.
Е нали и аз уж тва приказвам.
Се тая, още 20 минути има до края на 3 ноември - очевидно е, че не мога да мисля any more. :)
thefreak
11-03-2008, 20:48
Само 2 категории ли има за вас?
MakeMeLaugh
11-03-2008, 20:50
Не. Просто за тия се заговори. Пък и тия се противопоставят и описват олесно.
Златната среда в слуая е най-добра май :)
Защото са по-лесни за манипулиране.
nz_kfo_e_lubov
11-04-2008, 12:05
щот кухитее управляват светаа 8-) 8-) :grin:
TupacShakur
11-04-2008, 12:07
ае кви са тея изтещели теми е :-o :shock:
в Раздел Секс ." как се прави секс" " как се бият чекий"
и тука некви "умни" теми :lol: :lol: :lol: :lol:
cherinka
11-04-2008, 17:10
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
днес само се смеем.
мързи ни да пишем. 8-)
Защото умните са правят на много важни да тичаме след тях и т.н.
love_enrique
11-04-2008, 18:05
щото повечето момичета които не са спокойни и тихички са надути кифли. мн малко са момичетата с нормално самочувствие (нито в едната нито в другата крайност).
Не е вярно,просто за вас всияко момиче със самочувствие със покритие е надуто,защото го виждате като заплаха за личното си достойнство
nicolepcd
11-04-2008, 18:09
Всичко е ОК, ама не мога да разбера какво лошо има да се смееш на нещо, което не е смешно :lol: Нали точно това е смешното... че няма нищо смешно :razz: Обожавам някой като разправя нещо... и никой не се изхилва, понеже няма нищо смешно и тоя, дето разказва каже: "Ииии тук е мястото, където трябва да се смеете." Пхахахахахаххахха :razz: :razz: :razz:
xaxaxa весели теми тая вечер :D.Защо защото са лесни затва 2 3 комплимента и литкат в небесата...А тва за смешките аз съм си простак по рождение всеки ден ми го казват и някак се примирих с това :D така че и тъпи и смешни да са работите къде казвам се ми е тая еби го важното е да е весело! ;) :D
the_beautiful_smile
11-04-2008, 18:53
Момчетата харесват кухи момичета защото те самите са кухи (някой де има и свестни ) :grin:
MaLkaTa_LaDy
11-04-2008, 18:58
Тъпите момчета се хващат с тъпи момичета, защото не са от така да се нарече "класата" на умните. Пък и умните момичета искат повече от фешънче с идиотска прическа и раздърпани дрехи. Те имат повече критерии, на които не отговарят тъпите момчета. И всичко останало, което беше казано в предните коментари също. Но не съм съгласна, че умните момичета завиждат на тъпите. То няма за какво да се завижда. *айде да не се изкарвам много умна* ама едно нормално момиче търси у едно момче определени черти от характера, а повечето "кухи барбита" не се хващат с такива момчета, каквито харесват умните момичета. Абе много объркано стана, ама "барбитата" могат да имат всеки "за по една вечер", но пък умните момичета могат да имат някого за дълго.
deathproof
11-04-2008, 19:28
1. Създава се усещане, че приравнявате тихите момичета с тъпанарките, което е доста глупаво. Има мн стеснителни момичета, които не обичат да се самоизтъкват, но това не ги прави тъпи
2. Към авторката- може би трябва да смениш кръга на познатите си, защото не всички момчета търсят кухата лейка, която прави каквото и се каже.
Една жена трябва да е жена. Да има характер, но пък и да е мила и женствена. Жените са тези, които дават самочувствие на мъжете до себе си..... обратното също е вярно. И ако някой се чувства ок, когато до него има тъпа патка, която говори само за гримове и за Биг Брадър, то очевидно е че тези двама души си подхождат идеално :)
Moje bi she povtorq nqkogo , no momchetata haresvat po "kuhi" momicheta ,zashtoto:
1-vo puskat po - lesno i po - byrzo
2-ro ne e neobhodimo da imash chuvstva kym tqh , zashtoto te taka ili inache shte ti pusnat s 2 , 3 mili dumichki.Vpechatlqvat se lesno
3-to zashtoto i povecheto momcheta sa syshto "kuhi" na dneshno vreme
4-to zashtoto povecheto momcheta ne ponasqt kogato nqkoe momiche e po - umno ot tqh i v nqkoi momenti kogato tova izliza naqve na tqh im stava poveche ot typo.
5-to zashtoto povecheto "kuhi" go dokarvat malko ili mnogo na vynshen vid, a tva do izvestna stepen vdiga samochustvieto na edno momche
Tuk govorq za momchetata , a veche za hora ot myjki pol koito malko ili mnogo sa orientirani v jivota ne bi trqbvalo da se otnasq.Makar che i takiva individi gi ima...