View Full Version : ... В безизходица съм!...
lonely_dream
11-03-2008, 20:39
Може и да ви се стори глупаво това, което ще ви разкажа, но... Като няма с кого да споделя, като не знам как да постъпя разчитам изцяло на вас. Така...Всичко започна преди три месеца, с момчето, което обичам сега, се запознахме (няма да споменавам къде, няма значение, пък и мястото си е съвсем обикновено). И...Как да го обесня... Имаше нещо между нас. Непрекъснато бяхме заедно, разговорите ни не секваха, прегръщахме се, държахме се за ръце, но погледнато отстрани може би изглеждаше нищожно. Това продължи само три дена, после всеки си тръгна по пътя, защото той не е от моя град и си разменихме само скайповете и телефоните. Седмица след това той ме потърси, а аз вече, уви, бях хлътнала и оттогава насам както споменах чувствата стават все по-силни и по-силни. Говорихме си по телефона с часове, писахме си в скайп с часове... Всичко беше ок, споделяше ми всичко, дори, че вече си има и приятелка (малко по-късно ме запозна с нея, когато се видяхме в неговия град). И така аз доста дълго време слушах за нея и колко е щастлив, радвах се, но нещо си ме глождеше отвътре и няма как-признах му чувствата си. Уви, той каза, че вече е твърде късно, но толкова много си ме бил харесал, все още една част от него иска да сме заедно и ужасно съжалява, задето не се е получило, но ние сме си били виновни, че, цитирам, „не сме си дали зелена светлина”...Примирих се, какво бих могла да направя. И пак така си минаваха дните, без особено развитие, тежко ми беше, наистина тежко... И реших да му кажа, че повече не искам да си пишем, нито да се виждаме, нито каквото и да било, опитах се да си тръгна, но той ме спря. И отново се примирих, да му се невиди. Непрекъснато ми повтаря, че ме обича и че съм му ужасно близка приятелка. А на тези думи аз само се усмихвам... :cry: Случи се преди дни, че скъса с приятелката си...Обади се първо на мен, говорихме четири часа, плака пред мен, обсъждахме дълго нещата и решихме, че всичко ще се оправи и някаква минятюрна надежда се видя в края на тунела, ама и тя загина. Уж се били разделили временно. Какво да правя?! Да го чакам ли още?! Да го оставя ли да е щастлив? Да бъда ли до него само като приятелка дори да ме боли? Да го оставя ли решавайки проблема бързо?!
Наистина не знам какво да правя.
Мацко не е хубаво да си му носна кърпичка.. така ще свикне всеки път като го зареже някоя ти да му бършеш сълзите и винаги ще си останеш резервата.. покажи му, че си имаш достойнство.. ако продължаваш да му тичкаш след дупето, той никога няма да те вземе на сериозно, ще ти дрънка че те обича и ще си ходи с тая и с оная, а ти ще му чакаш кефа.. това ли искаш. замисли се :-o :?
morkofka
11-03-2008, 21:09
MoHuTo
1+
JahSoldier
11-04-2008, 06:37
MoHuTo - 1
Вмомента имаш най - ценното - приятелството му. Според мен не те използва за утеха, а наистина те чувства много близка. И това трае много повече от някаква връзка. Какво предпочиташ: Да сте заедно извесно време и после като скъсате да се правите, че не се познавате ( примерно ) или да останете просто приятели, но мноого повече време.
Аз разсъждавам така. Ти постъпи както решиш. :)
LittlePrincess
11-04-2008, 06:42
MoHuTo - 1
Вмомента имаш най - ценното - приятелството му. Според мен не те използва за утеха, а наистина те чувства много близка. И това трае много повече от някаква връзка. Какво предпочиташ: Да сте заедно извесно време и после като скъсате да се правите, че не се познавате ( примерно ) или да останете просто приятели, но мноого повече време.
Victorya
11-04-2008, 06:48
MoHuTo - 1
Евала,че някой мисли с главата си.Заслужава ли си за единия секс и там някакви още допълнителни екстри да разваляте приятелството си?Не мисля,че си му носна кърпичка...Аз самата имам един приятел,при когото тичам с всяка болка и мъка...той лично ми бърше сълзите.А знам,че има по-дълбоки чувства към мен,но човека се е примирил.Говорили сме си на тази тема и двамата сме съгласни,че приятелство,което е градено дълго и полека не си заслужава да бъде сринато един ден,защото някой не може да преодолее себе си...
n3_m3_k3f16
11-04-2008, 09:03
Аз мисля, че ако 1 месец не си пишете в скайп и не се чувате по телефона той сам ще те потърси(ако разбира се наистина те обича, а не те ползва за "носна кърпичка").Ако той не те потърси, не го търси и ти.Намери друг обект на чувствата си. Все пак "след мъж и след трамвай не се тича, защото винаги идва следващ" ;)
обади му се и му кажи: " Какво да правя?! Да го чакам ли още?! Да го оставя ли да е щастлив? Да бъда ли до него само като приятелка дори да ме боли? Да го оставя ли решавайки проблема бързо?! "
той ще ти отговори подобаващо
XiPiXoPiGiRL
11-05-2008, 06:41
Подкрепям МоНиТо! 8)
Нима това да ходиш след него и да му бършиш сълзите е приятелство?! Евала бе хора! Вие ме убихте... ](*,)
MiMcHeToOo
11-05-2008, 13:27
Приятелството е много ценно нещо. Обаче той те мачка, защото съзнава, че го харесваш а ти обяснява тези неща. Не знам, аз на твое място не бих го изтърпяла това.
Ще дам пример ,по който съм минал...същата ситуация бях . Тя обичаше друг ,забрави ме мен , но си бяхме доста близки...и въпреки мъченията и трудностите останахме приятели и то много добри ,защото бях силен и успях да преживея всичко.
Това което искам да ти кажа е в твоя случай...просто обърни посоката..когато съдбата затвори една врата то друга се отваря ,и няма как да я видиш ,ако гледаш затворената.
sextazy_baby
11-05-2008, 13:46
Мацко не е хубаво да си му носна кърпичка.. така ще свикне всеки път като го зареже някоя ти да му бършеш сълзите и винаги ще си останеш резервата.. покажи му, че си имаш достойнство.. ако продължаваш да му тичкаш след дупето, той никога няма да те вземе на сериозно, ще ти дрънка че те обича и ще си ходи с тая и с оная, а ти ще му чакаш кефа.. това ли искаш. замисли се :-o :?
Напълно права си :)
+954
xxxSnowflakexxx
11-06-2008, 09:43
xxxSnowflakexxx
xxxSnowflakexxx
Ludlamzgull
11-06-2008, 21:15
НЕ. Неприемам факта че те е пазел за резерва знаел е ,че го харесваш за такова изкрено момиче като теб ще дам всичко ,което ми е по силите остави ще срещнеш човека ,който няма да те чака да си дадете зелена светлина според мен повече те е използвал за разумен слушател ,но ако найстина си струва гони го и не го пускай УСПЕХ каквото и да решиш! :(