PDA

View Full Version : Проблем

TupacShakur
11-04-2008, 16:08
Добър Вечер
искам да споделя проблема който ме мъчи....
имам приятелка вчера направихме 8 месеца.!
проблема е в мене ,постояно ръся некви глупости говоря неща без да помисля (аз не ги мисля тея неща но от яд ги кавзам) обичам я с цялото си сърце и тя мене също твърдиме ,че никога няма да се загубиме винаги сме заедно това ни дава смелост да правиме глупости.в смисъл че като тя направи нещо знае че ще се оправиме щото е обедена ще сме заедно
в момента може да говоря несвързано но съм разтроен, просто говоря глупости от сорта нали никога няма да те загубя ама обедена ли си и тем подобни......
адски много я ревнувам и тя мене също
просто кат се ядосам даже на себе си си посягам да се удрям или да троша нещо адски много нерви много чудо и от яд и кажа че не искам да съм с нея и после и се извинявам ,даже ми се случваше да я напсувам ;(;(;(;( кажете ми какво да направя ....... аз се старая да не правя глупости но........ нз много съм разтроен ;(

TaNcIoRcHeTo
11-04-2008, 16:16
Пич, контролирай се! Ако толкова я обичаш, колкото казваш не трябва да се държиш така с нея! Като се скарате за нещо си помисли за хубавите ви моменти заедно и това трябва да помогне. Разбери, че щом я обичаш трябва и да се държиш добре с нея. Все пак тя е спътникът ти в живота не трябва да страда, нали? ;)

IvanY
11-04-2008, 16:27
:-o

...твърдиме ,че никога няма да се загубиме винаги сме заедно...

...от яд и кажа че не искам да съм с нея...

...обичам я с цялото си сърце...

...даже ми се случваше да я напсувам...
съгласен съм с TaNcIoRcHeTo...контролирай се... :)

Andreev
11-04-2008, 16:42
ако сам не се контролираш няма кой друг да те контролира :?

Visveal
11-04-2008, 16:42
напии се. много пъти се напии. и тя ще те зареже, че нали това искаш, иначе няма смисъл да я псуваш.

TupacShakur
11-04-2008, 17:00
напии се. много пъти се напии. и тя ще те зареже, че нали това искаш, иначе няма смисъл да я псуваш.

не искам да ме зареже и това няма да стане проблема е че лесно се паля и немоа се контролирам у току що виж съм казал кви ли не глупости
тва с напиването е най-лесно но няма смисъл аз я обичкам повече от всичко
благодаря на всички че ме подкрепихте и ще гледам да се контролирам :)

FreakPk
11-04-2008, 17:04
хух прочетох сигорно 6 7 пъти "правя глупости" дееееба па човек вземи се укроти малко нещо самоконтрол тва онова немаш ли? А тва със посегането тва вече е заеби наистина требва ти спокоиствие

thefreak
11-04-2008, 17:14
Направете един спаринг.

titinkaa
11-04-2008, 17:30
контролирай се и се старай да не й говориш много глупости като например (напсувах я)...недей да го правиш,че както ти говори че няма да те остави така да не стане да те остави заради глупости :(

soul1199
11-04-2008, 17:35
контролирай се и се старай да не й говориш много глупости като например (напсувах я)...недей да го правиш,че както ти говори че няма да те остави така да не стане да те остави заради глупости :(

TupacShakur
11-04-2008, 18:23
благодаря ще го направя !

WithLove
11-04-2008, 18:32
ако сам не се контролираш няма кой друг да те контролира :?
Туй то.