PDA

View Full Version : Нормално ли е ....

alex4ii
11-04-2008, 17:19
абе имам една приятелка ,която постоянно "бие" приятеля си. Направо го съжелявам това момче :?
Тя: заглежда някакви момчета и пуска някакъв коментар относно тях.
Той : изглежда я странно.
Тя: бум един шамар
И толкова силно го удря че направо му се насълзяват очите :-#
Страшна гледка са :lol:

cherinka
11-04-2008, 17:24
Ами, различни хора, различни интереси.
Някой по по-различен начин показват лубовта си, кво да ги правиш.
И аз бих желала да съм на нейно място, ама не става. 8-)

Бе, момчето си е виновно, той явно я е възпитал така, че може да си го удря когато си пожелае.
Кво да се прай, съдба 8-)

FreakPk
11-04-2008, 17:29
хахаха ем кво да се праи събрали са се мазохист и съдист сега нема кво да се направи ти случаино да неси харесваш тва момче та толко го съжеляваш

alex4ii
11-04-2008, 17:33
хахаха ем кво да се праи събрали са се мазохист и съдист сега нема кво да се направи ти случаино да неси харесваш тва момче та толко го съжелявашмне просто ми става жал за него като му изпука един шамар :D даже с една друга френдка се бъзикаме че като се оженят тя ще го гони с тигана по центъра :D :-D

FreakPk
11-04-2008, 17:36
xaxaxaxa ако се стигне до тва с тигана пиши да гледаме сеир малко така :D е не тоя пич си е мазохист сигорно си пада по садо мазо няма как що него питате некои ден :D

soul1199
11-04-2008, 17:38
хахаха ем кво да се праи събрали са се мазохист и съдист сега нема кво да се направи ти случаино да неси харесваш тва момче та толко го съжелявашмне просто ми става жал за него като му изпука един шамар :D даже с една друга френдка се бъзикаме че като се оженят тя ще го гони с тигана по центъра :D :-D :lol: :lol: ti me ybi ot vsqkude :lol: :lol:

alex4ii
11-04-2008, 17:39
xaxaxaxa ако се стигне до тва с тигана пиши да гледаме сеир малко така :D е не тоя пич си е мазохист сигорно си пада по садо мазо няма как що него питате некои ден :Dможе бе ама той какво да я прави да я налага със сопата ли :D :D :lol: 8-)

FreakPk
11-04-2008, 17:41
отведи момчето в манастира Шао Лин да се научи да се отбранява токи виж станал некоя нинджа :D Поне ще се научи на болка :D

NaNa_SladuRana
11-04-2008, 17:43
няма какво да си кривя душата,аз съм си садистче
:oops: просто приятелят ми,като ме гледа влюбено с тези невероятни тъмни очички и се усмихва миличко и ми идва да му лепна такъв шамар... :D на което той отвръща \"гледаш с лудия поглед на вманиячен учен,пак искаш да ми причиниш болка\" :lol: 8-)

alex4ii
11-04-2008, 17:44
отведи момчето в манастира Шао Лин да се научи да се отбранява токи виж станал некоя нинджа :D Поне ще се научи на болка :Dпфф за какво му е да си калява нервите аз ако бях на негово място досега да съм я запардосала много жестоко :D

elsy
11-04-2008, 17:45
Много войнствена тая, бе 8-) 8-)

thefreak
11-04-2008, 17:48
Много слабохарактерен тоя пич.

alex4ii
11-04-2008, 17:48
Много войнсветна тая, бе 8-) 8-)нали само дето не ни е пребила всичките :D

elsy
11-04-2008, 17:50
Като него го няма, вас ще почне :razz: :razz:

alex4ii
11-04-2008, 17:52
Като него го няма, вас ще почне :razz: :razz: уфф ужас кой ще ни пази :-# ..... :-D

elsy
11-04-2008, 17:53
Като него го няма, вас ще почне :razz: :razz: уфф ужас кой ще ни пази :-# ..... :-D
Обърнахме го на спам 8-)

FreakPk
11-04-2008, 17:53
xaxaxa тая твоита приятелка само да несе превърне в нещо такова http://vbox7.com/play:7aa41d51 че тогава маи ще берете ядове :D

krisiiiiito
11-04-2008, 17:54
8-)
то тва не си е за смях де ама ... 8-)
ии що я държи още? :-o

Victorya
11-04-2008, 17:56
хахахаха мамуууууууууу :) Е това ми е идеала за жена...може ли да получа някой и друг урок от нея?

По темата:не е нормално баш баш,ама трябва да стане нормално :D

FreakPk
11-04-2008, 18:04
хахахаха мамуууууууууу :) Е това ми е идеала за жена...може ли да получа някой и друг урок от нея?

По темата:не е нормално баш баш,ама трябва да стане нормално :D

aaaa недей така как трябва да стане нормално да се превръщам в нинджа за да се пазя ли ако това стане нормално ....

kukli4kata001
11-04-2008, 18:20
:grin: :grin: :grin: :grin: леле сигурно са много интересни да ги гледаш :D :D :D :D :razz: :razz: :razz:

scoobydors
11-04-2008, 18:24
Много слабохарактерен тоя пич.
8-)

alex4ii
11-04-2008, 18:25
:grin: :grin: :grin: :grin: леле сигурно са много интересни да ги гледаш :D :D :D :D :razz: :razz: :razz:да направо е като сапунката на баба ми "Патрик Курахе" :D голям смях :lol: :grin:

ThePowerOfLove
11-04-2008, 18:26
Намерила е човек, който да я търпи

exclusif
11-04-2008, 18:35
защо ли ми е познато аз и с момчета с който се събирам и се познаваме остоянно си лепваме по някое друго шамарче той ми каже нещо по така и аз хоп един шамар и той после ме удари ама съъъъвсем леко едвам да го усетя( ама съм доволна де да не нещъ да ме трепят :D ) таа колкото до нея не е хубаво да прекалява.. :)

jghgh
11-04-2008, 19:34
хахаха ем кво да се праи събрали са се мазохист и съдист сега нема кво да се направи ти случаино да неси харесваш тва момче та толко го съжелявашмне просто ми става жал за него като му изпука един шамар :D даже с една друга френдка се бъзикаме че като се оженят тя ще го гони с тигана по центъра :D :-D

пф

и на мен ми става жал като видя някви такива властни пачи дето са сложили авера си.. не знам си къде са го "навряли" в отношенията си.. и определено нищо не е 50/50

чудя се що има мъже дето седят с такива кранти...

същата работа и като гледам момче дето аверката си я няма за кой знае колко и се държи грубо.. абе такива хора sux

и на мен ми става жал, мда.. само че сякаш момчетата дето търпят такова отношение преобладават .. и на мен също ми става жал как тъпите им аверки ги подреждат.. някво супер куцо е..