Влез

View Full Version : Подарък ...

mishaaaaa
11-04-2008, 18:04
Здравейте, не знаех къде да публикувам тази тема, извинете, ако смятате, че не е за този раздел на форума!
Обръщам се основно към мъжката част от аудиторията, така като те ще ми дадат най - компетентно мнение, но нямам нищо против и момичета да ми дадат съвет.
С приятеля ми този месец правим 2 години от както ходим, но вече незнам какво да му подаря. Подарявала съм му куп неща. Неща, които използва в ежедневието си, неща, които красят стаята му и т.н.
Та искам да попитам, този път какво може да му купя? Иска ми се нещо различно, но ... незнам какво. А и също, момчета, вие кажете какво би ви зарадвало, какво сте си харесали и т.н.

Благодаря предварително! :)

TaNcIoRcHeTo
11-04-2008, 18:09
Зависи от човека. Аз бих харесал и нещо малко, но да е от сърце. Иначе за точни примери в момента не мога да измисля какво бих искал аз... По-късно, като се сетя ще пиша. Успех! :)

FreakPk
11-04-2008, 18:10
Ами много неща биха харесали....Но правите 2 г. ако се обичате много невиждам защо да нему подариш от онези медальони където се чупат едната част за теб другата за него знам ли :? . Или ако е фен на някои спорт нещо към него на любим отбор или нещо където търси от одавна разпитаи го тактично така да получиш жокер :)

tuzaro
11-04-2008, 18:23
абе незнам за тебе, ама аз съм си поръчал на дядо коледа часовник и на циферблата да има емблемата на Локомотив Пловдив, дано джуджетата да правят такива часовници че моя вече е стар, ако не ше ида в Лапландия и ше им заколя елените 8-)

FreakPk
11-04-2008, 18:26
абе незнам за тебе, ама аз съм си поръчал на дядо коледа часовник и на циферблата да има емблемата на Локомотив Пловдив, дано джуджетата да правят такива часовници че моя вече е стар, ако не ше ида в Лапландия и ше им заколя елените 8-)

хахахах е като затръгваш викни ме и мене че съм им напишил така от миналата година :lol:

dimitar_ak
11-04-2008, 18:33
Ето ти идея, ако момчето е фен. Мен няколко пъти са ме изненадвали с подаръци от този сайт.

http://www.ferraristore.com/

secretdream
11-04-2008, 18:37
Защо трябва да е нещо материално? :-D

Празникът е общ,не е само негов,или само твой.
Защо не идете на някое хубаво място,за два-три дни,една романтична почивка... Ще бъде изпълнена с емоции и спомени...

hahavteen
11-04-2008, 18:38
www.lovingyou.com

mishaaaaa
11-04-2008, 18:53
Благодаря много за коментарите и съветите. А от къде знаете, че няма да ходим някъде? Просто искам да му купя нещо, някакво подаръче, да се сеща по - често за тази дата.

angel4e777o
11-05-2008, 07:19
poraspitay go bez da razbere kakvo iska nay mn :-D az taka napravih i toy mn iska6e nqkva teniska s lubimiq mu pevec oba4e nikade v bg ne q prodavaha az q pora4ah i mu q podarih spr mn se zaradva :grin: ayde uspeh \:D/

Sigrina
11-05-2008, 08:38
Купи му звезда :Ь