View Full Version : Събуждали ли сте се/са ви чрез орални ласки?
Soichiro
11-05-2008, 11:09
Sluchvalo li vi se e nqkoga gadjeto sutrin dokato spite da vi stimulira po nqkakuv nachin. Kak e chuvstvoto?
MakeMeLaugh
11-05-2008, 11:27
СУПЕР НАЙ-ЯКОТО НА СВЕТА!!!
Няма друг такъв кеф :)))))))))))))))))))))))
Да - редовно събуждам мъжа така :D било то сутринта или през нощта. И той мен, но предпочитам аз да го правя.
LovelyGirl
11-05-2008, 12:08
Оууу даам страхотно е :grin:
Само,че първите секунди съм леко ошашавена и се чудя какво става :-D
Страхотно е :>
Soichiro
11-05-2008, 12:13
vzema da sabudq nqkoi den jenata taka. No ne znam dali nqma da se sabudi oshte dokato i svalqm gashtite, shte se izgubi iznenadata
uMnePaToPa
11-05-2008, 12:18
СУПЕР НАЙ-ЯКОТО НА СВЕТА!!!
Няма друг такъв кеф :)))))))))))))))))))))))
К'во да говорим :grin:
Да - редовно събуждам мъжа така :D било то сутринта или през нощта. И той мен, но предпочитам аз да го правя.
\:D/ \:D/ \:D/
П.С. Има такава тема!
sextazy_baby
11-05-2008, 13:52
Няма по-яко нещо...и да,ако спим заедно редовно се събуждаме така
Ми да . Бившия ми редовно ме будеше така. Сегашния става много рано за работа, а аз мразя някой да ме буди (освен по онзи начин... :oops: ) и е решил, че е по-добре да ме остави да си спинкам.
CuteBaby
11-05-2008, 20:03
Оууу даам страхотно е :grin:
Само,че първите секунди съм леко ошашавена и се чудя какво става :-D
Страхотно е :>
+1 :oops:
vzema da sabudq nqkoi den jenata taka. No ne znam dali nqma da se sabudi oshte dokato i svalqm gashtite, shte se izgubi iznenadata
Ами аз веднъж се събудих...гледай да си по-внимателен в свалянето ;)
abe ma za kvi maje govorite za kvi jeni tvae teenproblem.net tva e sait za tineidjari a ne za semeini hora....
Rysa_Kykla
11-05-2008, 20:44
Sluchvalo li vi se e nqkoga gadjeto sutrin dokato spite da vi stimulira po nqkakuv nachin. Kak e chuvstvoto?
аааааааммммм мен не но аз съм будила гаджето ми така...и реакцията беше...обращане на другата страна ..... :x и много ме ядоса...и от тогава не правя вече такива ПРИЯТНИ изненади....
И той ме е събуждал и аз съм го събуждала така. Много е яко :grin:
Нямам търпение да заживеем заедно и това да се случва всеки ден...
abe ma za kvi maje govorite za kvi jeni tvae teenproblem.net tva e sait za tineidjari a ne za semeini hora....
И аз съм на същото мнение! :D
Само така се будим :grin:
MakeMeLaugh
11-05-2008, 21:45
аааааааммммм мен не но аз съм будила гаджето ми така...и реакцията беше...обращане на другата страна ..... :x и много ме ядоса...и от тогава не правя вече такива ПРИЯТНИ изненади....
Тоя тип нещо се е бъгнал... :shock:
az sum sabujdala taka muja mi dosta puti,ote predi da mi stane zakonen saprug i sled tova.ili se sabujdam po nqkoe vreme prez no6tta i mi se vurtqt "gluposti" v glavata i suotvetno znam kak da si gi polu4a,ili puk se sabujdam prosto ei taka prez no6ta i go gledam kolko milo spinka...i pak zapo4vat da mi se vurtqt interesnite ne6ta v glavata i pak taka!Rezultata VINAGi e :grin: !!!Obojavam da go pravq
i nie semeinite...kakvo predlaga6...da napusnem foruma ta da ne ti pre4im li?! :lol:
srpsko_1988
11-06-2008, 02:20
живея сам
Soichiro
11-06-2008, 06:33
i nie semeinite...kakvo predlaga6...da napusnem foruma ta da ne ti pre4im li?! :lol:
I oshte edin vupros kum mimako: ne moje li da sme semeini i pak da sme teen. Az ne de, no jenata beshe na 18 kogato se vzehme.
bass_mania
11-06-2008, 18:48
И аз съм на същото мнение! :D
и аз незнам за кво говорим .. явно са свирки и шпакли рано рано :lol: :lol: :lol:
Да, субуждали са ме така. :grin:
И аз също често изненадвам приятеля ми, даже веднъж се събуди когато тъкмо щях да преминавам към следващо действие.. 8) :lol:
anonimnaa
11-07-2008, 14:27
Охх аз явно съм закъсняла с тези изненадки... :-D :-D
Мечта ми е :-k Ама ще се случи сиг,когато имаме възможност някоя вечер да спинкаме пак заедно :)