View Full Version : Какво да правя?
aNotHeR_pReTty_faCe
11-05-2008, 11:22
Ходя с едно момиче от доста време 9 месеца някъде.Много я обичам ама наистина много влюбен съм в нея до полуда.Отначало когато започнахме аз не я приемах много на сериозно,но нещата се промениха с течение на времето аз почнах много да се влюбвам в нея.Нещата станах уж много сериозни.Но към май месец почнахме много да се караме.Тя все ме обвиняваше затова че преди съм я наранявал и т.н.Но си останахме заедно и аз супер много си я обичах,но тя мен не.Все си правеше каквото иска не ми е изневерявала,но не ми обръщаше внимание.Заебаваше ме когато си поиска и се връщаше отново.И от май месец до сега така беше.Казваше,че ме обича,но не беше така.Говореше ми все,че съм курвар,женкар,защото все съм бил с момичета и разни такива глупости.Не се бяхме виждали около седмица аз все и звънях тя все имаше работа.Все беше заета за мен и аз спрях да и звъня и си помислих,че сме се разделили.И тогава бях с друго момиче на един рожден ден.Тя разбра и ме заряза.Аз и казах добре така да е,но много ми липсваше.Тя тръгна с някакво момче там от нейното училище,но аз не се отказвах и се опитвах да си я върна.Тогава тя ми каза,че от 6 месеца не ме обича,че просто на моменти ме обичала,че е била с мен по навик и такива неща.Тогава аз и казах добре,но аз те обичам навих я да е с мен и бях супер мил с нея направо се учудвах от себе си.Никога не съм имал някаква сериозна връзка никога не съм мислел,че момиче може да бъде толкова важно за мен.Всичко преди беше секс и някакви тъпи забивки.Преди седмица тя ми каза,че вече е много влюбена в мен като преди много ме обичала и била много щастлива.Точно тогава само че аз се отказах да й показвам,че съм се променил,че вече не съм женкар и пак почнах да съм си като преди.Тя го знаеше това аз не го криех,но само се караме обичам я много,но просто тея скандали по цял ден не мога вече.Не искам да я загубя но не мога така уморих се от всичките мой и нейни лъжи.Незнам какво да правя нямам никаква представа дали да продължа да съм с нея.Та аз не й вярвам,че ме обича.Какво е това днес те обичам утре не ..
mArMaLaDkA
11-05-2008, 13:11
Какво е това днес те обичам утре не ..
Лигавщини,кво да е?
Няма смисъл да продължавате. Казвала съм го хиляди пъти - един път скъсате ли, просто е безсмислено да се събирате отново, защото пак ще скъсате. Намери си нова мацка :)
Тя тъкмо е "осъзнала", че те "обича" и ти се решил, че не можеш да си този, който тя "обича"... Ама, че глупост. Ако си толкова влюбен в нея, колкото твърдиш, ще си готов да приемеш тази промяна. Явно не държиш до така стешпен на нея. Щом си изморен от цялата тази пародия на връзка, просто я прекрати.
6o6kotooo
11-05-2008, 13:31
ами според мен няма смисъл да продължавате.Нямате си доверие , тя само те разиграва......
aNotHeR_pReTty_faCe
11-05-2008, 14:27
Да,но аз я обичам толкова много .. как да я оставя .. нямам представа какво трябва да направя ..
soul1199
11-05-2008, 14:45
Тя тъкмо е "осъзнала", че те "обича" и ти се решил, че не можеш да си този, който тя "обича"... Ама, че глупост. Ако си толкова влюбен в нея, колкото твърдиш, ще си готов да приемеш тази промяна. Явно не държиш до така стешпен на нея. Щом си изморен от цялата тази пародия на връзка, просто я прекрати.+1
ima edna pogovorka:Luobovta se dokazva ne se kazva!?
kolkoto ti si zaslujil da te obicha tolkova i tq.Ti pone si se opital da i go dokajej loshoto e che si se otkazal no moje bi sega tq trqbva da napravi neshto za da dokaje luobovta si kam tebe. :( :) KASMET
sasha_90
11-05-2008, 17:47
Когато обичаш не е само на моменти,а постоянно.Сам написа,че ти е писнало от лъжите й-защо тогава се занимаваш с нея?Искаш да продължи да те лъже т.е. да те наранява ли?
nIkEnCeTy_bE
11-05-2008, 18:38
nem0ga da si 0bqsnq edn0 nesht0..ti p0wt0ri hiLqda pyti che q obichash straShn0 mn0g0..i nakraq k0gat0 tq iska da e s teb..ti neiSkaSh..i ne q obichash i si syShtiqt kakto predi i t.n. ami iskash da si s neq..i nakraq kogato tq iska..ti neiskash.. ?! :-o
Когато обичаш не е само на моменти,а постоянно.Сам написа,че ти е писнало от лъжите й-защо тогава се занимаваш с нея?Искаш да продължи да те лъже т.е. да те наранява ли?
Точно така.
dimitar_ak
11-06-2008, 05:53
ima edna pogovorka:Luobovta se dokazva ne se kazva!?
kolkoto ti si zaslujil da te obicha tolkova i tq.Ti pone si se opital da i go dokajej loshoto e che si se otkazal no moje bi sega tq trqbva da napravi neshto za da dokaje luobovta si kam tebe. :( :) KASMET
Поговорката е такава, но не и за жените. Те предпочитат да им се казва пък какво чувстваш е друг въпрос.
varnen4e
11-06-2008, 06:04
Просто трябва да си споделяте и да говорите повече.
XiPiXoPiGiRL
11-06-2008, 06:17
Ще е по-добре и за двамата да скъсате... Колкото и д асе обичате какъв е смисъла да се наранявате?! Накрая ще се намразите и съвсем ще оплескаш нещата... :? По-добре скъсайте и си останете с приятелски чувства... Контактувайте, но на приятелско ниво... 8)