View Full Version : къдрици
Можете ли да ми кожете с какво мога да си направя като тези къдрици http://prikachi.com/files/45346L.jpg :) мн ми харесват обаче моята коса е права и мека и незнам как да си ги направя, мн ми харесват :(
kukli4kata001
11-05-2008, 13:10
аз съм си правила подобни,малко по-къдреви,пробвай с маша :) :) :)
Средно големи плитки вечер на мокра коса.
Това по то4но е на4упена коса. .. става с пяна :) ако косата ти е права ще се полу4и така,ако е 4уплива ще се накъдри...
roksana_1
11-05-2008, 13:19
ам искам да попитам нещо ... значи моята коса е права , но когато си я напраих с маша и след 20 - 30 мин вече пак си беше права :( аз съм малко тъпичка 8-) та какво трябва да сложа да се задържи пробвах с лак ама нестана :( :?
косата ми е права, но как с пяна? :neutral:
kukli4kata001
11-05-2008, 13:28
ам искам да попитам нещо ... значи моята коса е права , но когато си я напраих с маша и след 20 - 30 мин вече пак си беше права :( аз съм малко тъпичка 8-) та какво трябва да сложа да се задържи пробвах с лак ама нестана :( :?
да ти кажа и ми мен е така,като съм си я правила :-o
да ти кажа и ми мен е така,като съм си я правила :-o
Слагаш пяна, правиш я с машата и после лак. (пяната и лака с най-силна фиксация)
Докато косата ти е ЛЕКО влажна (почти изсъхнала) нанасяш на нея пяна (препоръчвам ти розовата на Лореал, със силна фиксация, намачкваш така че да се получат желаните къдрици. Изчакваш 10-15 минути, ако е необходимо повтаряш, ако не пръскаш лак със силна фиксация :)
roksana_1
11-05-2008, 13:42
Докато косата ти е ЛЕКО влажна (почти изсъхнала) нанасяш на нея пяна (препоръчвам ти розовата на Лореал, със силна фиксация, намачкваш така че да се получат желаните къдрици. Изчакваш 10-15 минути, ако е необходимо повтаряш, ако не пръскаш лак със силна фиксация :)
чувала съм , че една черна е много силна . та кое от двете е по силна ??? а и добре аз ако съм с маша порво пияната ли слагам и после машата или първо машата и после пияната ?
чувала съм , че една черна е много силна . та кое от двете е по силна ??? а и добре аз ако съм с маша порво пияната ли слагам и после машата или първо машата и после пияната ? 4ernata e na taft.... mnogo durji (:
roksana_1
11-05-2008, 15:13
а ако съм с маша порво пияната ли слагам и после машата или първо машата и после пияната ?
efektna_1
11-05-2008, 16:03
S pqna stava kogato si nama4ka6 kosata s pqna i sled tva q izsu6i6 s Difuzera na se6oara!!!!!Ei tva e efektno .Of ne se oplakvaite az imam kadrava kosa i ne moa da q traq iskam pravaaaaaaa a kato q izpravqm se izto6tava tai 4e i taka ne staa.
а ако съм с маша порво пияната ли слагам и после машата или първо машата и после пияната ?
1во пяна, после маша, дифузер, или там каквото използваш. И се казва пяна, а не пияна. Пияна е жена, която се е напила :grin:
Escarina
11-06-2008, 14:56
Аз като бях малка карах майка ми да ми прави рибена кост преди да си легна и после слагах пяна за коса. Но сега минах на студено къдрене :D
След като си си измила косата и вече като е още леко влажна навеждаш се и си слагаш пяната ,за да получиш този ефект и като се изправиш и ще имаш и обем :) А ако не искаш и обема просто слагаш пяната без да се навеждаш надолу
Escarina
11-06-2008, 17:58
След като си си измила косата и вече като е още леко влажна навеждаш се и си слагаш пяната ,за да получиш този ефект и като се изправиш и ще имаш и обем :) А ако не искаш и обема просто слагаш пяната без да се навеждаш надолу
На права коса доста трудно се получава само с пяна :) Или трябва да я сплете или да я навие.
mihichkaaa
11-06-2008, 17:58
след като се изкъпеш помоли майка ти или баба ти да те сплете на рибена кост докато косата ти е още влажна... :)
еми аз съм се правила така, като си сплитам мократа коса на две плитки риба кост и на сутринта е такъв ефект. Мойта коса обаче е доста чуплива така че не знам при теб дали ще се получи.
roksana_1
11-06-2008, 18:25
след като се изкъпеш помоли майка ти или баба ти да те сплете на рибена кост докато косата ти е още влажна... :)
а добре майка ми неможе да и сплете на рибена кост щот нз ако може да ми покажете или кажете начин
а ето как се получава косата ми с маша http://www.album.bg/ecstazy/images/8093029/ ама след 20 мин всичко е станало право ... щот тогава нз че трябва първо пияна да сложа и тогава да почвам с машата 8-)
На права коса доста трудно се получава само с пяна :) Или трябва да я сплете или да я навие.
да :) аз май не се съобразих много тъй като съм свикнала с моята чуплива коса и... :-D Да вярно плитки ще помогнат
mimsssssss
11-06-2008, 19:20
дам и аз тъй съм се правила...по три плитки една горе и две отстрани сутринта ги пускам без да се реша да не бухват
Моята коса мн трудно се къдри щото е права и мека и каквото и да направя мн бързо пада, но това с 3 - те средноголеми плитки ми допадна и ще го пробвам :P :)
jeni92_abc
11-07-2008, 18:06
+1