Влез

View Full Version : Харесвам едно момче от класа, но съм срамежлива

la_loba_mariana
11-05-2008, 18:49
Az mnogo haresvam edno mom4e ot klasa.oba4e toi naskoro e skasal s gadjeto si a i tq e ot na6iq klas.no tova ne e problem.Problema e,4e az sam dosta sramejliva i s nego po4ti ne si govorim.Ne znam kakvo da napravq da mi obarne vnimanie.mnogo hora,koito sam haresvala sam ispuskala zaradi srama si,no molq vi pomognete da ne stane taka i tozi pat :) 8-[

princeska93
11-05-2008, 19:30
ми аз мисля че трябва да се престрашиш и да започнеш да говориш с него и постепенно да покажеш че го харесваш :wink:

CenCe
11-05-2008, 19:32
изобщо не си помисляй да си хващаш гадже от твоя клас :? а попринцип как да се пребориш сас срамежливостта си- можеш да го направиш по всевъзможни начини..да бъдеш такава каквато си, да се държиш открито и свободно и т.н Успех 8)

one
11-05-2008, 19:33
Ми пиши му в скайп,например.
А пък,ако му нямаш скайпа го намери.Би трябвало лека-полека да потръгне разговора и така напред.Ако те харесва ще стане нещо.

ivcho123
11-05-2008, 19:37
Еми като говориш с него или само като го виждаш му се усмихвай ще схване намека или кажи на някой момче да разучи какво мисли за теб да си поговорят по мъжки и ако са положително просто му го кажи няма смисъл да увърташ

FeelMe
11-05-2008, 19:57
tova da si hvane6 gadje ot tvoq klas e goolqqqqqqqqma gre6ka.ne za drugo ,a prosto za6toto ne moje6 spokoino da razgovarq6 s ostanalite mom4eta ot klasa(predpolaga se 4e toi 6te te revnuva,pone pri men be6e taka) ,postoqnno 6te ste zaedno i burzo 6te si omruznete,a puk i kato skusate (vse pak e malko veroqtno da se ojenite... :D ) 6te e dosta nelovko.tva e ot men...Uspeh :)

YourDisaster
11-05-2008, 19:59
За да преодолееш срама си според мен трябва да тръгнеш с определена нагласа- че си мн хубава, умна и че ще ги разбиеш всичките, а и в днешно време срама не е от полза и трябва сериозно да го премахнеш, ако искаш нещо да успееш. Но не съм аз тази, която да ти обяснява това. Относно момчето- ако е от класа ти, не мисля, че това ще е проблем, единственото което може да бъде проблем е да си омръзнете по-бързо от нормалното, нищо повече. Просто започни да разговаряш по-често с него и да му дадеш да разбере, че не ти е безразличен :)

Lysit0
11-05-2008, 20:00
Говори направо с него,без заобикалки (:

Fantomche
11-06-2008, 10:36
otpusni se nqmada ima6 drug 6ans

titinkaa
11-06-2008, 19:34
изобщо не си помисляй да си хващаш гадже от твоя клас :? а попринцип как да се пребориш сас срамежливостта си- можеш да го направиш по всевъзможни начини..да бъдеш такава каквато си, да се държиш открито и свободно и т.н Успех 8)+1 :)

Sladur_
11-06-2008, 19:37
ами ако продължаваш да се срамуваш няма да успеш с момчето :)

Snowww
11-06-2008, 20:21
Щом харесваш някого не се страхувай да му кажеш. И да не ти пука за мнението на другите.

Victorya
11-07-2008, 08:12
Ооооо,по-добре не се заемай със момче от класа....Там нещата рядко се получават.

jeni92_abc
11-07-2008, 08:16
със срам няма да стане...поговорете си,отидете на кафе..и по-бързо действай,щото ако се забавиш още малко и него ще изпуснеш :? айде успех :-)

slun4evo
11-07-2008, 08:18
Престраши се, ако не можешп на живо, намери му скайпа и там почни да го опознаваш, но не му казвай, че го харесваш веднага.Всичко натам само ще се подреди. :)

oceanborn
11-07-2008, 11:08
Не трябва да се срамуваш.С моята приятелка сме от един клас и ходим вече 4 месеца.За щастие още не сме си омръзнали.
По-нагоре вече предложиха да му пишеш по скайпа тва е добра идея,също така може да седнеш при него и така.гледай да общувате повече.

soul1199
11-07-2008, 12:33
Ми пиши му в скайп,например.
А пък,ако му нямаш скайпа го намери.Би трябвало лека-полека да потръгне разговора и така напред.Ако те харесва ще стане нещо.+1

vikitu
11-07-2008, 16:09
Казваш че не говориш с него много ..тогава първо почни повече да му говориш за да осъзнаеш дали наистина го харесваш..След това му го кажи както ти решиш (очи в очи,бележка,скайп) освен ако не забележиш че той няма абсолютно никакъв интерес към теб. И между другото бъди предпазлива защото може да се оправи с бившата си и да излезеш някак си глупава..За това първо започни с повече разговори :)

elinceto94
11-08-2008, 07:15
Леле аз съм същата! Но преодолях срама си.Аз харесвах едно момче от 13-ти ж клас.Имах му скайпа телефона но нямах смелост да му де обадя.За това реших да почна да се обличам готино за да може той да ме забележи(което не беше трудно тъй като в цялото даскало сме по малко от 20 момичета всичко друго е момчета :D ).И понеже той след всеки час идваше при нашия клас да си лафи с братовчед си аз събрах смелост и го заговорих.Не беше трудно и докато се усетя той ме покани на кафе.Аз отидох и след два дена вече бяхме гаджета. :-)

scyLLa
11-08-2008, 07:28
Ми начи първо супер тъпо е да си имаш гадже от класа защото всеки ден се виждате постоянно сте заедно и много бързо си омръзвате.Иначе за срама отиди при него и говори така както си говориш например с най-добрата си приятелка представи си че си говориш с нея и така ...да не ти пука кво ще стане ...дали ще се получи или не и без тва един път се живее такаче няма кво да те е срам.. :)

slunchiceto0
11-08-2008, 08:53
аз мисля че каот за начало трябва да преодолееш срама си..и да станеш по уверена и да вярваш в себе си и в това което представляваш!в крайна сметка сте от един клас а това улеснява нещата=] отиди при него заговори го..ако си паснете като характери..му предложи някой път да отидете на разходка,на кино на кафе:) иии му направи намек по някакъв начин че имаш нещо към него