View Full Version : Скайп ли развали всичко....
Значи харесвам едно момче от една година и в последно време той ми пращаше усмивки и много често засичахме погледите си,но той не правеше нищо повече от това и аз реших да направя нещо-взех скайпа му (вече съжелявам) :( Писахме си ,но каквато и тема да подхващах той ме режеше отвсякъде :( един път му поисках снимка и той ми отвърна: "Укроти малко топката,едва се познаваме на живо"
Стана ми много тъпо .но той беше прав ,ала не можах да направя нищо (много ме е срам) :? И така след известно време ми пише някаква негова приятелка и ме разпитва какво съм изпитвала към него,естествено я излъгах и й казах нищо.Тя започна да се държи много грубо явно и тя изпитваше нещо към него и така той вече не ме поглежда, прави се че не ме вижда когато е с въпросното момиче. Вече даже не си пишем и в скайп ,(той каза че имал с кого да си пише) Вече не знам какво да правя моля дайте ми съвет :( :( :( :-#
crazy_style
11-06-2008, 12:20
phahha... mi zaebi go.. mn "milo" se durji s teb..
kakvo te interesyva vyobshte toq mizernik...q go zaebi..!! :) 8)
malka_diva4ka
11-06-2008, 12:48
имах такъв проблем преди време..
само че оная неговата УЖ ''приятелка'' искаше да ме бие.. :lol:
имам един съвет..
забрави за него..
аз поне така направих..
вече даже не го и виждам..
Успех! :)
slun4ice_90
11-06-2008, 12:50
Мацко,не се занимавай с този хич.... :?
kukli4kata001
11-06-2008, 13:24
остави го наистина,не си заслужава за такъв като него :? :? хич да не ти пука,подминаваш и заминаваш...
ImmortalForever
11-06-2008, 13:25
Еми то е логично какво да направиш...
NaNa_SladuRana
11-06-2008, 13:27
да ви имам вкуса за момчета как може от една година да харесваш тАкъв боклук?!:?
да не ти пука от такива глезльовци,дръж се така както той с теб!
soul1199
11-06-2008, 13:33
ostavi go,ne si stryva da misli6 dori za nego,6e si nameri6 dryg,yspeh :)
я не се занимавай с него.Нека си се радва на "приятелката" и толкова.Такива като него дето не знаят какво искат има под път и над път.Ако знаеш още колко ще срещнеш като него.........
В крайна сметка...ТОЙ ГУБИ!!!!
Нали така...?
имала съм същия случай и същите думи даже :D имам с кой да си пиша..идиоти..не се занимаай няма да ти върже .. добре ги знам тия момченца ..заеби .. и на мен ми писа друга после .. хх гаджето му :booooomb: и аз я метнах че не изпитвам нищо .. ноо дамм бях още твърде зелена за да и кажа че е тъпа грозна курва с малки цици :booooomb: :booooomb: :booooomb: :lol:
Еми то е логично какво да направиш...
chokolate_girl
11-06-2008, 14:28
заеби го.ясно е,че между вас няма да излезе нищо.Не си давай напразни надежди.опитай се да го забравиш и се прави,че не ти пука.Няма смисъл да вдигаш самочувствието на човек,на който не му пука за теб.УСПЕХ от мен ...сигурна съм ,че ще намериш по-точен човек от този ,който си избрала. :) сега дори и да почне да ти пише,ти не му пиши и му го върни по същия начин :wink:
sh3_1s_7h3_0n3
11-06-2008, 14:43
Скайп нищо не е развалил. То е и нямало к'во да разваля. Тоя просто е мухльо. Не го взимай толкова навътре. На твое място бих му теглила една и да се оправя. За такъв човек и отношението му, не си струва да съжаляваш.
Beatifica
11-06-2008, 15:14
Естествено, че е скайп.
Ти вестници не четеш ли? Не гледаш/слушаш ли новините? По скайп се пренася болест наречена "бахмааму, вие в скайп ли живеете?!", която уврежда хората до степен, в която те решават, че трябва да се отделят от компютъра и да излязат навън, за да придобият уникалния шанс да разговарят с хората на живо.
LittlePrincess
11-06-2008, 15:44
Явно не иска да е с теб-не се терзай.Остави го да си гледа живота,следователно и ти гледай твоя ;)
DevilWish
11-06-2008, 15:47
kakvo te interesyva vyobshte toq mizernik...q go zaebi..!! :) 8)
Абсолютно съм съгласна ;) Не си заслужава ;)
renityyy96
11-06-2008, 15:50
Ми намери си приятели и се събирайте групички, веселете се и се прави че не го познава6 тва е моя съвет
:cry:
alex_devv
11-06-2008, 15:52
Самия човек като няма интерес към теб надали скайп ще е виновен за това, че не те иска и те реже 8)
:shock: :? М..мисля че скайп не е най-добрия начин за комоникираш с твоя приятел/ка....все пак всички знаем че когато двама се срешнат на живо връзката може да е доста по приятна. 8) :? :oops: Точно заради скайп-аз и приятелят ми (вече бифш) скасахме! въпреки че класните ни стаи са почти една до друга по-често се срещахме във скайп...така че изводите са ясни :( :lol:
Явно просто не те харесва.
Jumbie483
11-06-2008, 17:36
Остави го ... такива мизерници не заслужават ничие внимание :o
Значи харесвам едно момче от една година и в последно време той ми пращаше усмивки и много често засичахме погледите си,но той не правеше нищо повече от това и аз реших да направя нещо-взех скайпа му (вече съжелявам) :( Писахме си ,но каквато и тема да подхващах той ме режеше отвсякъде :( един път му поисках снимка и той ми отвърна: "Укроти малко топката,едва се познаваме на живо"
Стана ми много тъпо .но той беше прав ,ала не можах да направя нищо (много ме е срам) :? И така след известно време ми пише някаква негова приятелка и ме разпитва какво съм изпитвала към него,естествено я излъгах и й казах нищо.Тя започна да се държи много грубо явно и тя изпитваше нещо към него и така той вече не ме поглежда, прави се че не ме вижда когато е с въпросното момиче. Вече даже не си пишем и в скайп ,(той каза че имал с кого да си пише) Вече не знам какво да правя моля дайте ми съвет :( :( :( :-#
Ползвай ICQ.
titinkaa
11-06-2008, 19:19
явно той е бил снея още от преди без ти да знаеш и после й е казал на оная и тя затова се е държала грубо по скайпа за да го оставиш на мира...заеби го щом така е направил,а и ти сама каза че и той се е държал гадно докато сте си пишели така че той е бил напълно наясно с нещата за вас двете коя ква ще му е или коя ква му е ...разкарвай го докато е време,да не земеш да се влюбиш че тогава нз
titinkaa
11-06-2008, 19:19
Явно просто не те харесва.+1 :)
WithLove
11-06-2008, 19:32
Просто момчето не си пада по теб.
pOiSoN_kIsS_94
11-06-2008, 20:09
пхахаха :razz: :razz: заеби го..той няма да бъде нито първата,нито последната ти любов :) :)
sladur4etyYy
11-06-2008, 20:12
пффф егати смешкото. и кво- тая му приятелка му е казала да не си пише с тебе и той е спрял? уааау, ето на това му викам аз ''истинско момче'' . я го заебавай, не ти е на нивото просто...