View Full Version : Заслужава ли си... ?
candy_girl4e
11-06-2008, 13:04
Само искам да ви споделя какво ми е :( и ако някой иска да ми даде някакъв съвет ... значи ходя с едно момче от почти един месец и нз на моменти все едно не му пука за мен друг път пък се държи много мило .... от няколко дни не си бяхме писали, но пък на училище всичко си беше наред .. но днес ме подмина все едно не се познаваме и това няколко пъти.. после като ме видя си влезе в стаята... и дори не ме погледна през целия ден.. питах го що се държи така а той: еми щото ти винаги си с някоя от приятелките ти ... и това беше... :( сега нз какво да направя ....
Pliok0019
11-06-2008, 13:08
И аз не го разбирам. Явно не е особено сериозен. Ако ти искаш връзката ви да продълж по този начин - приеми го. Щом пишеш тема, явно не ти допада. Поговори с него. Кажи му, че искаш да бъде малко по-постоянен в отношението си към теб. Задай си някакъв срок (сама на себе си), за това дали до определеното време той ще се промени. Ако това не стане - разделяйте се докато е време.
Успех!
NaNa_SladuRana
11-06-2008, 13:15
щом от началото имате проблеми,какво ли остава за нататък:?
ще ти споделя нещо,С бившото ми гадже още от началото на връзката имахме проблеми,подминавахме се като пътни значи,след няколко месеца позагладихме нещата,но в крайна сметка след близо две години скъсахме поради същата причина,затова от личен опит те съветвам да намериш някои които наистина заслужава обичта ти,скъсай го докато още не си се привързала,защото после става страшно,пък и ти сега не си истински щастлива и аз с моето Жужи ходя от малко повече от месец и просто няма секунда в която да съм се почуствала зле (или пренебрегната,както е в твоя случеи)просто всичко е розаво
chokolate_girl
11-06-2008, 13:15
я вземи го хвани за ушите и седнете да поговорите както трябва.Какви са тия оправдания ''с приятелките ти''
попитай го -какво е това държание и му кажи да не се оправдава с приятели и нз си какви.Ако не те разбере остави го на мира :)
интересно какво дали си заслужава ако говориш за него той не си заслужава това не значи че ти не го
ImmortalForever
11-06-2008, 13:26
Щом на училище се държи така, не мога да повярвам,че като се видите е различен..Късай го..
soul1199
11-06-2008, 13:41
moje i da iska da te zareje,no,prosto spored mene ne ti trqbva,zareji go
sh3_1s_7h3_0n3
11-06-2008, 14:48
Не си заслужава.
Кажи му да порастне.
Той сам не знае к'во иска. Ти откъде да знаеш?
Punisherrr
11-06-2008, 14:51
Оф ега ти да не е на 10 години ...
много мразя такива лиготии...
Явно това момче няма желание да положи усилие връзката ви да върви ;) така че.... за мен не си заслужава
Soy_tu_mujer
11-06-2008, 16:46
Хм, странно. Да не би да го е срам в училище ;)
Виж, най-доброто разрешаване на даден проблем е спокойният разговор.
Виж се с него и се изяснете. Попитай го защо наистина прави така и т.н. Надявам се всичко да се оправи и да върви, както си трябва :)
Инъче ако продължава... и ако се чувстваш пренебрегната, въпреки разговорът ви - може би трябва да помислиш за раздяла...колкото и кофти да звучи... А и 1 месец не е кой знае какво..Нещата ще се оправят.
Нали не си се вързала на тая поста с приятелките? :shock:
Просто не е сериозно момче.Ако държеше на теб щеше да седне да поговори и да ти каже ако има някакъв проблем,а той те подминава и използва някакво глупаво оправдание.Опитай да поговориш с него и ако пак се оправдае по някакъв тъп начин просто го зарежи.
candy_girl4e
11-06-2008, 17:24
е знам че това с приятелките го каза просто е така... да и аз мисля да поговоря с него та да се изясним дали наистина иска да е с мен или не просто да ми каже.... :S и благодаря мн че не сте писали злобни коментари щото наистина ми е мн гадно :(
Точно!
Освен това аз много мразя такива мазници като тоя който описваш. Не знам дали съвпада това което мисля с истината, но.. да изкажа предположение...
Той е груб, невъзмутим и т.н. - някъв тъпак! От време на време обаче се сеща да "замаже" положението и се държи по някакъв "миличък" и лигавичък начин, а ти си умничка и му се връзваш... в смисъл че ползва някви евтини номерца, ама иначе се впечатляваш, викаш супер миличък...
Честно казано не четох цялата ти тема, ама от тва изречение ту не го ебе замене, ту е миличък аз бих ти казала хич да не се занимаваш ;)
И да, ако една връзка почва с проблеми или нередности, то едва ли ще продължи по-добре...
pliok, immortal f, nana - ето тва са мненията по въпроса ти ;)
НЯМА перфектни връзки, но е нормално да почват перфектно и розово, а не още от началото с лайна и канализации... (образно казано с проблеми..)
7б поздравява 7а с песента Вие ше платите сметката...
foreverr
11-06-2008, 18:17
Според мен не е особено сериозен щом като постъпва така!Зарежи го докато не си го заобичала!
xxxSnowflakexxx
11-06-2008, 18:17
Не си заслужава.
Кажи му да порастне.
Той сам не знае к'во иска. Ти откъде да знаеш?
titinkaa
11-06-2008, 19:30
И аз не го разбирам. Явно не е особено сериозен. Ако ти искаш връзката ви да продълж по този начин - приеми го. Щом пишеш тема, явно не ти допада. Поговори с него. Кажи му, че искаш да бъде малко по-постоянен в отношението си към теб. Задай си някакъв срок (сама на себе си), за това дали до определеното време той ще се промени. Ако това не стане - разделяйте се докато е време.
Успех!+1
titinkaa
11-06-2008, 19:31
ще ти споделя нещо,С бившото ми гадже още от началото на връзката имахме проблеми,подминавахме се като пътни значи,след няколко месеца позагладихме нещата,но в крайна сметка след близо две години скъсахме поради същата причина,затова от личен опит те съветвам да намериш някои които наистина заслужава обичта ти,скъсай го докато още не си се привързала,защото после става страшно,пък и ти сега не си истински щастлива и аз с моето Жужи ходя от малко повече от месец и просто няма секунда в която да съм се почуствала зле (или пренебрегната,както е в твоя случеи)просто всичко е розаво+1 :)