View Full Version : Предложение по скайп
byby0202
11-06-2008, 13:29
Здравейте! :-) зна4и,има едно мом4е от дск,което хар.И той в4ера ми каза,4е ме хар. и ми предложи в скайп.Аз му казах,да ми предложи ли4но,той ме попита,каква е разликата,аз му казах,о4и в о4и и той каза добре.Днес,постоянно ме гледа6е и после,кат бях зад дск аз бях с дже мой фр. и тои бе6е там с неговите и накрая,като си трагваха,той ми каза на ухо,4е има н6 да ми казва в скайп и аз му казах добре.Сега ми писа:sno6ti mislih po vaprosa dali da ti predlojq i izmisli6 mislq 4e ne se poznavame tolkova dobre za da hodim ne mi se sardi no sega nemoga da ti predlojq sry ne mi se sardi ama nemoga da vlqza v tva dskl i da se hvarlqm na parvoto hobavo momi4e ama 6te si ostanem fr nali?/и аз му писах:i za ko izob6o mi kaza v4era? a тoй:az sno6ti se osaznah/аз мъ писах:aha i ako bqh priela,6e6 da me izpolzva6,nali?/и той излезе,моля ви хора,какво да правя,уй ме хар. пък,какво?моля ви,помогнете! :-) мерси на вси4ки,които про4етаха темата :-)
NaNa_SladuRana
11-06-2008, 13:32
просто е срамежлив...но като няма сила да ти каже нещо важно в очите и се плаши от това и размисля за какво ти е? Искаш мъж,а не мекотело нали?!
ImmortalForever
11-06-2008, 13:32
Ами споделил е с друг мъжки обект, че ти е предложил..Оня му се е изсмял, шото явно не му допадаш и тоз се влияе от чуждото мнение :) и не знае какво иска.
soul1199
11-06-2008, 13:51
ili e mn sramejliv ili nz,kvo iska,iz4akai,vremeto 6e pokaje
Ами споделил е с друг мъжки обект, че ти е предложил..Оня му се е изсмял, шото явно не му допадаш и тоз се влияе от чуждото мнение :) и не знае какво иска.
+
FootballManager
11-06-2008, 14:51
:D нзн ко др да правиш,освен да оправиш правописа:
уй ме хар :D
Punisherrr
11-06-2008, 15:07
хаха да предложа ли да не предложа ли ама кога да предложа абе как да предложа 8-) много планиране,много нещо... така е доста смешно
А иначе не знам... момъка нещо е бил доста объркан изглежда... малко не знае и той кво иска...
Еми кво можеш да правиш? Да го накраш ли кво? :-o
странна ви работа
sasha_90
11-06-2008, 16:26
Виждаш ли сега,че не трябва да се връзваш на всеки,който ти каже"ай да ходим"?
Victorya
11-06-2008, 16:33
Първо,трябва да съм завършила магистратура и да съм разработила докторат по филология на кодови езици,за да успея да разчета какво пишеш. :-o
Второ-мисля,че този млад левент не знае какво иска от себе си,та камо ли какво иска от теб.Моят съвет е да не се занимаваш повече с него,а да си намериш някой,който е наясно харесва ли те или не....Та той даже не може да говори очи в очи с теб...За какъв човек говорим?!
make_you_mine
11-06-2008, 16:47
Детски истории.. в скайп сте си говорили да 'тръгнете', после го досрамяло, после сте се доизяснявали пак в СКАЙП...абе за какво си говорим ! И ти си чакала като се видите да ти 'предложи'? Човек,който 'предлага' в скайп едва ли може да е сериозен и едва ли има смисъл да 'тръгвате'. И да бяхте тръгнали,връзката ви е обречена,от самото начало личи,по начина,по който те 'забива'. Поне аз така смятам. А и не може да се почувстваш увлечен по един човек в скайп=> няма почва да му мислиш. Не се занимавай. :)
MegabytE
11-06-2008, 17:00
Точно така, но смятам после да прочета темата. И изобщо какво пише и в пършия пост.
svetlin92
11-06-2008, 17:42
ili e mn sramejliv ili nz,kvo iska,iz4akai,vremeto 6e pokaje
:smt109
Victorya
Drebs
Нана отново
agree :]
не се занимавай с дечковци;)
sladka__droga
11-06-2008, 18:05
Като за начало се научи да пишеш,пък после пускай теми!
blackvelvet
11-07-2008, 11:39
Абе какъв е тоя....че да не може да ти предложи лично..... :-x не си заслужава.А и незнам дали някой му се е измял,като ти е предложил.Според мен тва е една несериозна работа...или иска или не....тва е!!!
Абе какви са тия детински историйки бе - Вие 2мата да не сте 5ти клас?!?! Ако е истински мъж ще те викне да излезте няколко пъти и ще ти предложи - тва е!
Когато те е питал ква е разликата е трябвало да му обясниш че ако иска да ходите само в скайп тогава го приемаш ама иначе е ддз някво мн детско..Колкото до пича объркан е и не е наясно какво иска..а може да ти го е казал и нарочно заради реакцията ти когато ти е предложил в скайп :)
Ням6 адквтно форм. вапрус.
Ама ми прил. на лап рбота.