View Full Version : дайте ми сьвет
istoriqta e slednata ,zapoznah se s biv6iq si priqtel po povod tova, 4e toi si pada6e po moq fr-ka ,ili po-skoro poznata, a az po negov fr ,koito puk ot svoq strana ni zapozna, za da my pomogna da svali tova dr momi4e :D kakto i da e s vremeto stanahme priqteli i toi se vliybi v men a az o6te haresvah priqtelq my ,ili pone taka si misleh . s vremeto oba4e osuznah 4e nemoga bez nego dori den ,vs den izlizahme vijdahme se,tselyvahme se ,no vinagi kogato me pita6e iskam da li da hodim kazvah ne . be6e me strah toi mi be6e purvoto mom4e po koeto sum hlutvala taka a i roditelite mi ne mi davat da imam gadje za da ne mi pre4i na y4eneto..... i taka edin ot onezi poredni puti v koito toi poiska da se suberem ,az otnovo kazah ne i za poreden put go naranih. na sledva6tiq den toi spa (i izgybi devstvenostta si) s dr momi4e, neypisyemo mn me zabolq i osuznah 4e 4e nemoga bez nego. vseki put 6tom zatvarqh o4i si gi predstavqh i me bole6e ,neiskah nikoq dryga da go doblijava i samo ot misulta mi stava6e gadno . su6tiqt den trugnahme ,a 2 sed po kusno poiskah da skusame. ybiva6e me misulta za tova koeto be6e napravil i kak bykvalno 4asove sle kato mi be6e kazal 4e iska da sme zaedno me predade,zatova prosto izmislih tupa pri4ina da se razdelim(tova 4e mi pre4i na y4eneto).broeni dni sled tova oba4e,bolkata se vurna nqma6e go do men i sqka6 4ast ot men si be6e zaminala zaedno s nego ......... bqh neopitna,nezn kakvo e tova,znaeh samo 4e se nyjdaq ot nego . subrahme se i prekarahme edna neveroqtna godina zaedno (po4ti edna (malko nad 11 mesetsa)) . toi be6e purvoto i edinstveno mom4e na koeto se otdadoh . da stra6no mn se karahme , priqtelite mi ne go haresvaha ,kakto i nekovite men ,roditelite i sem my me mrazeha ,a az taka i neprejivqh 4e be6e dal devstvenostta si na purvata sre6nata . bole6e me za6toto vinagi sum iskala da sum purvata na mom4eto na koeto 6te se otdam . i da mn se karahme i mn puti se razdelqhme ,a bykvalno minyti sled tova se subirahme ,nemojeh da my se surdq pove4e ot 5 10 min a samo edna negova tselyvka be6e v sustoqnie da me nakara da zabravq vsi4ko . kolkoto i da se karahme ,bezymno mn se obi4ahme. edin den oba4e prosto v edin ot na6ite si sporove za poreden put my razbih surtseto kazvaiki my 4e neiskam da sme zaedno. to4no v tozi period mi se bqha subrali mn ne6ta na glavata i neponasqh sporovete ni ,nqmah sili da gi vodq,a vseki put kogato se karahme se 4yvstvah gyzna . neiskah da go boli obi4ah go . produljihme da se vijdame vs be6e kakto predi, moje bi neofitsqlno no bqhme zaedno hodehme i se obi4ahme. dokato edin den ne mi kaza 4e hodi s dryga . razbi surtseto mi ,sveta mi. otnovo mn se karahme . posle ,posledva i 2ro momi4e. zapo4na da me nari4a kyrva , da me ydrq ,a az vinagi se vru6tah. toi be6e tozi kogoto obi4ah i bqh gotova na vs za nego. neizlizah ,po4ti negovoreh s fr si-toi taka iska6e a az prosto iskah da mi prosto vs gadosti koito my bqh pri4inila i da se suberem i go praveh. zamalko dori se subrahme naistina .2 dni v koito ne se vijdahme ,negovorehme.toi neiska6e fr my da znaqt 4e sme zaedno,a bqhme na y4 ,sled tova predpo4ita6e da y4i ,a kogato me vidq da govorq s 1 priqtel pobesnq i skusa s men . sled tova produljih da iska da sme zaedno ,da se borq za tova ,po svoi si na4in da my pokazvam 4e go obi4am. predi malko pove4e ot sed oba4e pak se skarahme pak se otnese s men kato s kyrva i prosto re6ih da spra da my govorq. ne sum sprqla da go obi4am,no vinagi sum smqtala 4e trqbva da se bori6 za liybovta si s vs sredstva i na vs tsena. sega oba4e se 4ydq pravilno li postupih . da vs mi kazvat 4e taka e po-dobre ,4e toi ne si stryva,no i znam 4e go obi4am,znam 4e samo edno izre4enie i 6te se vurna pri nego ,no i znam 4e nemaga da my pozvolq da se durji taka s men . nesum yli4nitsa i nqma da stana zaradi nego,no i da spra do go obi4am nqma.......
gree_girl
11-06-2008, 19:32
Това, че в началото не си искала да се хващате, а в същото време се държите като гаджета му е писнало и може би затова се е захванал с други. Разбирам те напълно, от написаното разбрах колко много го обичаш, но мисля че нещата са се променили. В началото ти си го въртяла на пръста си - по всяко време и за вс му казваш - късаме, а после отново се хващате. Тази игра малко или много писва в един или друг момент. След това е дошъл момента, когато той е правил каквото си иска. В една връзка има и караници и всичко, е да това е нормално, без тях не може да мине, но факта, че те е удрял и ти си искала да останеш ... може би наистина любовта ти е прекалено силна. Определено сега се е превърнал в гадняр, ако имаш сили да понасяш всички тези ужасни неща ... се бори за любовта си, но мисля, че той наистина не си струва. Сега си мислиш, че няма да го забравиш, но ще дойде момент, когато ще го. Сега е момента, когато трябва да си много силна! Бъди такава!
Пп Ако имаш кирилица пиши н кирилица :)
just_booy
11-06-2008, 19:55
това е любовта разбирам те напално! Знам че не можеш да го забравиш! Но щом той не те обича...оф не знам много е сложно! Аз сащо обичам и се чувствам по същия начин :shock: :shock: :shock:
Това, че в началото не си искала да се хващате, а в същото време се държите като гаджета му е писнало и може би затова се е захванал с други. Разбирам те напълно, от написаното разбрах колко много го обичаш, но мисля че нещата са се променили. В началото ти си го въртяла на пръста си - по всяко време и за вс му казваш - късаме, а после отново се хващате. Тази игра малко или много писва в един или друг момент. След това е дошъл момента, когато той е правил каквото си иска. В една връзка има и караници и всичко, е да това е нормално, без тях не може да мине, но факта, че те е удрял и ти си искала да останеш ... може би наистина любовта ти е прекалено силна. Определено сега се е превърнал в гадняр, ако имаш сили да понасяш всички тези ужасни неща ... се бори за любовта си, но мисля, че той наистина не си струва. Сега си мислиш, че няма да го забравиш, но ще дойде момент, когато ще го. Сега е момента, когато трябва да си много силна! Бъди такава!
Пп Ако имаш кирилица пиши н кирилица :)
имам но пиша мн по-бавно на неялнесьм свикнала :-D
зн че трябва да се откажа и го направих.вече даже не му и говоря ,с надеждата че ще разбере грешките си и ще си ги признае , както аз направих. вс ми казват че ако ме обича ще се вьрне, но аз невярвам,защото зн колко сме се карали и наранявали,но и ми е трудно да се правя че нищо не е било.
това е любовта разбирам те напално! Знам че не можеш да го забравиш! Но щом той не те обича...оф не знам много е сложно! Аз сащо обичам и се чувствам по същия начин :shock: :shock: :shock:
това което ме караше да се врьщам беше любовта му. просто в един момет се превьрна сякаш само в думи. зн че сега ако дойде и ме гушне ,и ми каже че ме обича, ще се вьрна при него.независимо имам ли гадже или каквото и да било. този пьт искам доказателство, и то гол,а зн че е почти сиг че няма да го получа.
slav4et0o0o
11-07-2008, 08:06
според мен ти сама си си виновна за всичко.. не ми се сарди че ти го казвам но си е така.. аз правя сащите грешки като твоите и си ги осазнавам и се опитвам да се променя... и мисля че оспявам.. просто от болката ватре в теб се сабира някакав гняв и ти постоянно му правиш скандали... а когато се опиташ да се здаржиш гнева става още по голям... изпитвала сам го това нещо.. и сега го изпитва.. но просто се здаржам.. малча си и чакам подходящия момент.... така прави и ти.. в живота всичко се враща.. за всички неща с които те е карал да страдаш ще му се варне двойно по тапкано.. а ти по добре забрави за него.. обичаш го но се прави на безразлична кам него.. нещо повече.. спреатили се с гажето му.. станете добри приятелки... и си хвани ново гадже.. така вие двете ще сте постоянно заедно.. и той постоянно ще те вижда с новото ти гадже.. и ако наистина те обича.. ще го заболи от твоето безразличие кам него..
според мен ти сама си си виновна за всичко.. не ми се сарди че ти го казвам но си е така.. аз правя сащите грешки като твоите и си ги осазнавам и се опитвам да се променя... и мисля че оспявам.. просто от болката ватре в теб се сабира някакав гняв и ти постоянно му правиш скандали... а когато се опиташ да се здаржиш гнева става още по голям... изпитвала сам го това нещо.. и сега го изпитва.. но просто се здаржам.. малча си и чакам подходящия момент.... така прави и ти.. в живота всичко се враща.. за всички неща с които те е карал да страдаш ще му се варне двойно по тапкано.. а ти по добре забрави за него.. обичаш го но се прави на безразлична кам него.. нещо повече.. спреатили се с гажето му.. станете добри приятелки... и си хвани ново гадже.. така вие двете ще сте постоянно заедно.. и той постоянно ще те вижда с новото ти гадже.. и ако наистина те обича.. ще го заболи от твоето безразличие кам него..
да знам че сьм си виновна л дьржах се тьпо и той ми го вьрна тьпкано :) но какво ако постьпя като него, ставам като него нали.неискам да го нараня . а и така ще се вкараме в един порочен крьг, в който ще се нараняваме ,докато наистина не се намразим.
slav4et0o0o
11-07-2008, 08:37
да знам че сьм си виновна л дьржах се тьпо и той ми го вьрна тьпкано :) но какво ако постьпя като него, ставам като него нали.неискам да го нараня . а и така ще се вкараме в един порочен крьг, в който ще се нараняваме ,докато наистина не се намразим.[/quote]
Не е така.. Ако той наистина те обича ще ти каже че го нараняваш като постапваш така.. тогава ти му кажи.. сега разбираш ли как аз сам се чуствала... Но не се вращай при него.. не му казвай че още го обичаш.. Покажи просто прриятелски чуства.. Кажи му че искаш да бадете само приятели. Колкто и да го обичаш не се вращай при него. Даже и да започне да се даржи мило кам теб не се вращай.. Кажи му че си му простила но това е края.. Ако се варнеш при него това ще е една огромна грешка
Бъди силна и не си позволявай следващия път, когато дойде при теб да ти се извинява да се поддадеш. Ти сама знаеш, какво ще последва. Отново безкрайните скандали и караници, а като нищо да те удари за пореден път...
да знам че сьм си виновна л дьржах се тьпо и той ми го вьрна тьпкано :) но какво ако постьпя като него, ставам като него нали.неискам да го нараня . а и така ще се вкараме в един порочен крьг, в който ще се нараняваме ,докато наистина не се намразим.
Не е така.. Ако той наистина те обича ще ти каже че го нараняваш като постапваш така.. тогава ти му кажи.. сега разбираш ли как аз сам се чуствала... Но не се вращай при него.. не му казвай че още го обичаш.. Покажи просто прриятелски чуства.. Кажи му че искаш да бадете само приятели. Колкто и да го обичаш не се вращай при него. Даже и да започне да се даржи мило кам теб не се вращай.. Кажи му че си му простила но това е края.. Ако се варнеш при него това ще е една огромна грешка[/quote]
никога няма да ми се извини,егото му е твьрде гол. мина сиг повече от седмица откакто не му говоряра. днес когато се оказахме в една компания ,дори не ме погледна,вече незн какво да си мисля,а и неможем да сме само приятели. опитвала сьм.просто не се получава.той е тиин ,а започне ли да ми говори за др момичета твьрде мн боли,на вс си приятелки им дава да го докосват,но не и на мен..... нищо неразбирам,ако толкова ме обичаше ,нетрябва ли да е обратното.....