Влез

View Full Version : Старата песен на нов глас...

SunShinePearl
11-06-2008, 20:47
Мине се не мине време....аз пак пускам тема...ето пред история

http://teenproblem.bg/f/viewtopic.php?t=200868&highlight=

Значи който е чел старите ми теми знае за какво става дума.А ето го и проблема ще се опитам да е по кратичко.
Чувствата изтиват-един ден са тук другия ги няма!!!!Сега повечето ще ми кажат ти не го обичаш.....но аз чувствам че имам нужда от него...и немога и неискам да го махна от живота си,страх ме е че ще сгреша.Сърцето ми казва направи го давай бори се със сетни сили,а разума нищо добро не те очаква само мъки.И като се замисля аз не го познавам кой знае колко,ако накрая се разочаровам???Какво?!Толков години ще съм пропиляла...Но го обичам...а разстоянието казват че не е пречка за любовта,но нз понякога в какви състояния изпадам,имам чувството че превъртам :( И макар че знам че не ми изневерява си мисля някви глупости....хора немога повече психически немога да издържа а как искам.... :(
Сега съм и изправена пред диилема дали да отида до Девин???Тогава ще трябва да ме прикрива някоя фр. но хич няма да е лесно с моите родители :( И най-накрая ако поема такъв риск и открия тези 2 дена че той не е човекът?Да поне ще си говорим на открито и ще ми олекне на душата,а ако наще разберат...ще загубя доверието им завинаги :(
Дали си заслужава заради любовта да жертваме толкова важни неща и да създаваме толкова грижи на семейството си?Какво да правя...накъде да тръгна 8-[ 8-[ 8-[ :cry: :cry: :cry:

BlueMushroom
11-07-2008, 07:07
a zashto toi ne doide pri teb?

narkotikche
11-07-2008, 07:20
Детска история .. не го обичаш, а си свикнала с него. Няма смисъл да ходиш до там, само ще имаш проблеми с вашите и той ще те на*бе и заебе и няма да спечелиш нищо .. не си мисли, че човек на 14-15 (нз на колко си) открива любовта.. И аз си мислех така на твоите години .. но останах доста разочарована тогава.. Помисли си добре дали си струва после да имаш проблеми с вашите и вземи правилното решение :)

6o6kotooo
11-07-2008, 07:21
ох горкичката хах разбирам те напълно и аз съм била на прага да ида обаче до девня хаха ами виш акоо си сигурна че фр може те рикриее добре отиди :)

curka87
11-07-2008, 07:30
амии, тисама трябва да решиш дали си струва тоя човек.Но ако наистина не си сигурна, значи може би това не "Любовта" , както ти си мислиш.
В крайна сметка ако въпросите те измъчват върви и решо този проблем веднъж за винаги.
Кой знае...може пък да е за добро.

Ludlamzgull
11-07-2008, 08:16
Ако найстина имаш нужда от него по-добре търси друг би било гадно след време да го зарежеш щото нищо не чустваш

SunShinePearl
11-07-2008, 12:47
днес реших че няма да ходя направих си списък с минуси и плюсове....и се оказа че не си заслужава,толкова повече губя ако отида....така че няма да ходя....щом толкова иска да ме види той да дойде

5StaR
11-07-2008, 13:35
awe kato go pusne6 s normalen 4eren cvqt 6e go pro4eta.. 6e te eba v jultoto

MartyParty
11-07-2008, 17:36
Още от първата ти тема съм на мнение,че гледаш много филми.Какво ти много-сигурно си изгледала 4-5 видеотеки.
Големият ти проблем е,че е трябвало много отдавна да се откажеш.Не заради разстоянието,а заради това,че ти очевидно изобщо не го познаваш.Човек не тръгва ей така с момче,с което си е писал 2 дни по скайп.Много странни хора сте..времената без друго са опасни и по улицата се разхождат секви луди,а вие се забивате с някой по скаип и си уговаряте срещи,все едно..Ок,като да преглътнем това,остава само да спомена,че не бива да обявяваш всеки срещнат за "голямата ти любов".Такова нещо тук едвали е имало,особено за малкото време което сте прекарвали заедно.Пълно глупост-само като го прочетох това "Чувствата изтиват-един ден са тук другия ги няма!!!!" и си представих какви са тия чувства като бялата лястовица.

SunShinePearl
11-07-2008, 20:44
ей хора ще се видим на 28 отивам на екскурзия в Пампорово и там със сиг. ще се видим :grin: дори да е за единия секс.....искам още един як момент с него...и да може би всички тук сте прави...особено MartyParty :)