View Full Version : Маика ми
XxMyselFxX
11-07-2008, 17:23
постояно ме ядосва само ме кара да чистя да оправам да си легам в 22:00 :shock: :shock: претсавяте ли си направоо незнам везнаж даже ме кара да седя до нея и да я гледам как мие чините :shock: :shock: претсавяте ли си се едно съм маимуна и нищо не разбирам не издаржам вече :cry: :cry: :cry: какво да правя вечее :-# :-# :-# 8-[ 8-[ 8-[
Serseri91
11-07-2008, 17:53
Държала те е до теб за да си говорите предполагам .. ако не сте си говорили, то тя не се е осмелила да отвори някаква по-сериозна тема :-D
Нормално е да те кара да чистиш, ти си момиче.Трябва ти самата без някой да ти казва да и помагаш с домакинската работа ;)
taNcheto93
11-07-2008, 18:09
Всичко това е напълно нормално с изключение на това да си лягяш в 10ч :shock:
постояно ме ядосва само ме кара да чистя да оправам да си легам в 22:00 :shock: :shock: претсавяте ли си направоо незнам везнаж даже ме кара да седя до нея и да я гледам как мие чините :shock: :shock: претсавяте ли си се едно съм маимуна и нищо не разбирам не издаржам вече :cry: :cry: :cry: какво да правя вечее :-# :-# :-# 8-[ 8-[ 8-[
е извинявай ама ако не вършиш тия основни неща,чво никой мъж нема те изтърпи да му мързелуваш :D:D то аз дето съм момче мия чиний и помагам шото мраза да е мръсно някво,а и нали и аз живея на тва място тъй че искаш не искаш помагай :)а за лягането,на колко години си ?
Всичко това е напълно нормално.
Освен това, че те кара да лягаш в 10- часа.
Щом живвееш под нейният покрив и тя те храни и гледа , ще миеш чиниите,още повече , че това е напълно нормално и е най-малкото което можеш да направиш :!:
malka_sladkka
11-07-2008, 20:03
Пикла!Някои хора го правят това от съвсем малки!Изобщо не се оплаквай...няма от какво!!!И вземи се научи да пишеш правилно!Пише се маЙка ми,а не маИка ми!!! :-x :-x :-x :-x :-x
WithLove
11-07-2008, 22:03
Ако нещо те притеснява,говори с нея.На нас като кажеш,няма да получиш никаква помощ,нали ти е ясно?Проблемите вкъщи,трябва вкъщи да си се решават.А и не энам ти какво искаш-да не правиш нищо ли?
PS - Ще бъде добре эа теб,ако се поограмотиш.Пишеш ужасно неграмотно.
XxMyselFxX
11-08-2008, 05:32
благодаря за отговорите сега вече ще и помагам повече :-)
благодаря за отговорите сега вече ще и помагам повече :-)
точно така,тва е приказка :-) :-)
exclusive__16
11-08-2008, 07:36
oxx spokoino milaa i s men e taka g/d tree da sam si f nas do 20:00 4asa nali sega prez zimata i do po kusno ne mi davat.. i tq postoqqnno me kara da miq da 4ista i na men mi omruzva qkooooooo :x :-x :-x ama mai trqq gi tyrpim :(
:razz:
Как бързо си промени мнението.. хахахахаха
ThePowerOfLove
11-08-2008, 15:00
Е кое му е странното,че майка ти иска малко помощ ;) А това за 22ч не ми се вижда нормално :?
aleksa123
11-08-2008, 15:19
Тая история за часа не ми харесва мене ме пускат до 23:00 но аз правя далавери като легнат да спят и излизам.... :)
Ако си първа смяна е нормално да искат да си в леглото в 10.
офф да ви иам проблемите..Мрън мрън
има деца които мръзнат или нямат акво даже да ядът а вие тука се оплаквате като първите лигли.. :-x
foreverr
11-08-2008, 16:58
Mи и при мене и имало такива моменти когато мама е ядосана и яко ме кара да чистя, но това е рядко!Ако при тебе е станало много често просто като те кара чисти без да мрънкаш-без мрънкане става по бързо и без нерви!!!Няма кво да направиш!Все пак не можеш да кажеш "мамо няма да чистя, или мамо не ми се чисти"
DevilWish
11-08-2008, 18:13
Държала те е до теб за да си говорите предполагам .. ако не сте си говорили, то тя не се е осмелила да отвори някаква по-сериозна тема :-D
Нормално е да те кара да чистиш, ти си момиче.Трябва ти самата без някой да ти казва да и помагаш с домакинската работа ;)
Съгласна съм с теб.Само това да си лягаш в 10 е малко прекалено ,но все пак ако си на училище рано сутрин ,значи има защо ;)
офф да ви иам проблемите..Мрън мрън
има деца които мръзнат или нямат акво даже да ядът а вие тука се оплаквате като първите лигли.. :-x
+1
nicolepcd
11-14-2008, 15:54
Аз у 10 часа сънувам 8ми сън 8-) Ка не ви се доспива? :D
summerlove66
11-14-2008, 20:11
Е кво аз от 7 годишна мия чинии , опраам си леглото и цялата къща преди да си дойде майка ми .. Кво толко .. Аиде без глезотии ;)