Влез

View Full Version : Относно металките или красавиците? малко по подробно!

stefsi
11-07-2008, 19:40
хмм :) Момчета как предпочитате?

BaiToq
11-07-2008, 19:42
Бахти тъпия въпрос,честно!
Предпочитам красиво момиче,
което да бъде земно,когато трябва
да бъде на висок ток,с прическа,
с деколте;когато трябва-с анцуг и маратонки и т.н.

И се пише анОрак,а не анУрак.

Аман от простотия!

MakeMeLaugh
11-07-2008, 19:51
От тия изброените 2-рото много ясно...

Не знам кой въобще би избрал метълки, расти и т.н. Дори и да го направи 100% ако може да избира нагледно пред него ще избере мацката...

MakeMeLaugh
11-07-2008, 19:51
От тия изброените 2-рото много ясно...

Не знам кой въобще би избрал метълки, расти и т.н. Дори и да го направи 100% ако може да избира нагледно пред него ще избере мацката...

Rookie
11-07-2008, 20:20
Няма какво да се лъжем - избирам 2-ри вариант.

BeTePuHaP
11-07-2008, 20:30
Аз пък искам метълка, с много грим, с много лак, с много черно.. НО да бъде с къса пола и розови чорапи на сини летящи слончета, които правят фонтанчета с хоботите си. И задължително да е на най-много 11 години!

time2rock
11-07-2008, 20:35
Метълки с с значки,огромни кецове с шарени връзки,раница и черен лак.
Аз съм момиче,но гласувах за първото,защото съм такава
:oops: Всичкото ми е така,само че съм рок , а не метъл.Не само метълите се обличат така.Това е и рокаджийският стил-не ни пренебрегвайте :?

тъжен веселяк
11-07-2008, 20:51
Като тази

http://i80.photobucket.com/albums/j165/dejay_b/MetalGirl.jpg :D

shokoto91
11-07-2008, 21:20
според мен последното е най-нормално и лично аз няго избирам

hheh
11-07-2008, 21:35
Спортно-елегантно момиче с дънки, маратонки, блузка, анурак и без никъкъв грим ... :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

hheh
11-07-2008, 21:37
Мацка, с разголено деколте,повдигнати гърди,високи токчета, къса пола и потниче над пъпа? - кат за 1нощ става... защото и да искам пове4е няма да мога... що ли ? Ми помислете какво ви говори описанието и ще разберете..... 8-)

fewtcher
11-07-2008, 21:47
Последното. Според мен ако едно момиче/една жена не е красиво/красива без грим, значи то/тя не е красива :?

Jigi
11-07-2008, 21:54
Бе кви са тия циганий , каквато му хареса на човек такава ..

Scrat
11-07-2008, 22:39
Мацка, с разголено деколте,повдигнати гърди,високи токчета, къса пола и потниче над пъпа?

И стегнат задник 8). Че половината са някви желета....

Carlos
11-07-2008, 22:45
Мани тея емота и металки... Блах не мога да ги понасям! Отврат, това ако са хора, държащи на себе си...

Wrathchild
11-07-2008, 22:59
Ех, навремето и аз бях уж сред метълките. Впрочем, до ден днешен нямам навика да си развявам разголеното тяло навсякъде. И въпреки това мога да кажа, че винаги съм гледала да изглеждам добре. Без да се изкъпя и без парфюм още от тогава не излизам, косата ми винаги гледам да изглежда добре, ако не успявам - има си стилизиращи продукти, и макар облечена с дънки, анорак и кецове, пак съм изглеждала невероятно. Обаче идва един момент, в който не можеш да си позволиш да ходиш така. Не можеш на работа да отидеш изтипосан с 300 значки, набичил слушалките в ушите и прочее... Това, което не можете повечето да разберете, е че е много по-важно момичето да е красиво в лице и да има прилично тяло. Защото виждам много момичета, които повечето от вас биха определили като 'грозна метълка' - дебела, мръсна и раздърпана. Само дето факта, че е метълка няма общо с външният й вид. И да се облече по начина, на който вие казвате модерно, и да сложи всичките гримове на света - тя пак ще си остане грозно, в най-добрият случай обикновенно, с нищо незабележимо девойче. А тези, които ходят с дълбоки деколтета, къси полички и т.н... нека кажа само, че каквото искате ми говорете, но това са избиване на комплекси. Има страхотни поддържани мацки, които за сметка на това не си изваждат всичко на показ и са много по-атрактивни. Ако ще се показва нещо, то според мен трябва да е една част, а не всички. То хубаво, ще си извадиш прелестите на тепсия, ще забършеш някой... и после какво ще му покажеш, когато се съблечеш, след като той всичко по-съществено го е видял?

anonimnaa
11-08-2008, 03:40
Ех, навремето и аз бях уж сред метълките. Впрочем, до ден днешен нямам навика да си развявам разголеното тяло навсякъде. И въпреки това мога да кажа, че винаги съм гледала да изглеждам добре. Без да се изкъпя и без парфюм още от тогава не излизам, косата ми винаги гледам да изглежда добре, ако не успявам - има си стилизиращи продукти, и макар облечена с дънки, анорак и кецове, пак съм изглеждала невероятно. Обаче идва един момент, в който не можеш да си позволиш да ходиш така. Не можеш на работа да отидеш изтипосан с 300 значки, набичил слушалките в ушите и прочее... Това, което не можете повечето да разберете, е че е много по-важно момичето да е красиво в лице и да има прилично тяло. Защото виждам много момичета, които повечето от вас биха определили като 'грозна метълка' - дебела, мръсна и раздърпана. Само дето факта, че е метълка няма общо с външният й вид. И да се облече по начина, на който вие казвате модерно, и да сложи всичките гримове на света - тя пак ще си остане грозно, в най-добрият случай обикновенно, с нищо незабележимо девойче. А тези, които ходят с дълбоки деколтета, къси полички и т.н... нека кажа само, че каквото искате ми говорете, но това са избиване на комплекси. Има страхотни поддържани мацки, които за сметка на това не си изваждат всичко на показ и са много по-атрактивни. Ако ще се показва нещо, то според мен трябва да е една част, а не всички. То хубаво, ще си извадиш прелестите на тепсия, ще забършеш някой... и после какво ще му покажеш, когато се съблечеш, след като той всичко по-съществено го е видял?
+1

Pagan_man
11-08-2008, 09:48
Като тази

Aз пък ще взема такава. е вече съмя намерил.
само не мога да разбера, вие метълка, емо и тн различавате ли.
Къде сте видели метЪлка накичена със значки. И защо трява задължително да е с кецове и огромна тенсика. А не можели да е с дънки или къса пола, някакъв черен потник или корсет и кубинки, че повечето където познавам са с кубинки не кецове.
Искам да разбера за вас пънкар какво значи.

vankata_kz1991
11-08-2008, 11:17
Спортно-елегантно момиче с дънки, маратонки, блузка, анурак и без никъкъв грим :smt008 :smt008 :smt049 :smt049 друго не ми трябва... жалко че трудно се намират вече такива :( :( :cry:

Misha91
11-08-2008, 11:25
Като тази

Хентай красавицата е яка ...спор няма!!!

Sperminatora
11-08-2008, 17:52
Деца, деца... стига сте поставяли лейбъли.. ама то пък е неизбежно на тея години. Аз съм на 23 г. и като бях на ваште години бяхме по същия начин: "а, тая е рейвърка, яка е", "таз е метълка, ебати дзвера", "тъз ходи с кецове, значи пуши джойнт и е яка", "тъз е с къса пола и деколте, значи лапа", пък то сички лапат, ама нейсе.. мисълта ми, там където я има, както казва Траян Конов (един учен човек, който надявам се някои от вас ще имат честта да срещнат лично), та мисълта ми е, че всеки си има вкус, и да спорите за това е все едно да спорите защо на единия му харесва ванилов, а на другия шоколадов сладолед повече.
И все пак, на една по-узряла възраст, ще видите как всичките тези стремежи да влезем в някоя младежка група/субкултура ще отстъпят настрана и ще видите как всички жени ще се опитват да бъдат колкото се може по-женствено изглеждащи, а именно къси поли, токчета, секси дрешки, което не значи в никакъв случай "курва".
Та, това е от мене. И внимателно с чекиризадите да не си изтриете линията на живота :razz:

Andito0o
11-08-2008, 19:33
Спортно-елегантно момиче с дънки, маратонки, блузка, анурак и без никъкъв грим :smt008 :smt008 :smt049 :smt049 друго не ми трябва... жалко че трудно се намират вече такива :( :( :cry:

Не се намират щото веднъж сложим ли и се харесаме и повече нещем и да мислим как ще излезем без грим.Аз лично съм си така постоянно съм си гримирана и не съм точно от тея с къси полички и огромно деколте просто нося модерни дрехи готини и не се правя на.....к..ва :) :) :)

DiTeraNNo
11-08-2008, 20:21
а именно къси поли, токчета, секси дрешки, което не значи в никакъв случай "курва".

Не бе, въобще....виж, ако смениш израза "в никакъв случай" с "непременно", съм склонен да се съглася с теб.

BrokenInnocence
11-08-2008, 22:21
Харесвам красиви, женствени жени... Къси поли и потници, които едва ти покриват задника и гърдите не влизат в това определение, само да подчертая.

P.S. Не е много по темата, но понеже вече забелязах на няколко места из форума, че някакси момичетата, слушащи метъл са все описани като бахти гнусните и грозни същества, задължително с мазни провиснали коси. Та просто да кажа, че съм виждала толкова красиви метълки, че могат да сложат всички "куклички" в малкия си джоб. Същото важи и за момичета, обличащи се според др стилове. Просто, когато човек си е красив това се забелязва. Друг е въпроса, че е станало някаква тенденция всяка малко по- грозновата девойка, която цапне два слоя гланц за устни, три слоя ФДТ и си топира косата, веднагически да бъде приета в групата на "яките мацки", независимо, че от километри й личи, че може да се конкурира с Квазимодо.

Wrathchild
11-09-2008, 06:29
Сперминатора и BrokenInnocence обаче го казаха много точно.
Именно това се опитвах и аз да кажа - в един момент не можеш вече да си позволиш да ходиш смъкнат или с кубинки или... бла бла. Колкото и да се харесваш така, на 25 години ще изглеждаш смешно по този начин.

blood_dodo
11-09-2008, 08:28
Не можеш да отидеш на работа така, ако си работник :)
Виж, при работодател вече е друга работата 8-)

И изобщо има много изключения - предполагам, че като кажете работа и си представяте бюро или щанд?

Pagan_man
11-09-2008, 10:21
И какво му е смешното на 20 и нещо годишен човек да ходис кубинки ( мн такива познавам) и си бачкат или учат и маи немат проблеми.
И аз съм ходил на бачкане с метълските дрешки и никой нищо не мие казвал.

Miimiinka
11-09-2008, 10:41
Мацка, с разголено деколте,повдигнати гърди,високи токчета, къса пола и потниче над пъпа?

Sperminatora
11-09-2008, 10:47
а именно къси поли, токчета, секси дрешки, което не значи в никакъв случай "курва".

Не бе, въобще....виж, ако смениш израза "в никакъв случай" с "непременно", съм склонен да се съглася с теб.

Да разбирам ли, че наричаш жена ми курва? :booooomb:

А за бачкането зависи. Ако бачкаш общак на строежа ходи както искаш. Ако работиш обаче примерно мениджър или наи-общо казано работата ти да изисква поддържането на някакъв имидж и контакт с клиенти, не може да ходиш както си искаш. Кво ше си помислиш ако примерно заведеш детето си на лекар и ти се ухили някой мазен тип с липсващи предни два зъба, мазна коса, флешове по десет санта, татуси и пиърсинги?

Pagan_man
11-09-2008, 10:52
Ами зависи, ако е добър специалист, нема ми пречи.

FeuerHerz
11-16-2008, 12:34
2/3 от първото + 1/3 четвъртото = 3/3 мнение :-P

Rebirthing
11-16-2008, 13:44
Поредната тъпа анкета!Абе хора вие как сте със мозъчната дейност?Не знам до колко съм нормална, но лично нося и кецове и обувки с остър връх и високо токче, имам всякакви видове обувки в къщи всичко си е според сезона, нося и значки и анораци и блузи с деколтета, нося и дънки,панталони, поли (но не тип колан) и слушам всякаква музика с изключение на чалга и хаус!Също така ми е интересно кой мъж би имал сериозна връзка с жена с късите полички и потничета, до кога може да се облича така, доката е млада, нали?Като мине трийсетака и ако има деца едва ли ще си вее фустата, не отричам че нося и къси поли, но не се разкарвам ежедневно така.

Schneeflocke
11-16-2008, 15:02
Всичко си е до момента - понякога и аз нося къса пола и дълбоко деколте. Когато бързам за лекция - кецове и дънки. Но винаги гледам да ми личи пола не само по гърдите и косата.

Колкото до метълките... Ми, аз имам много значки, но не ги нося всичките, още по-малко едновременно. Едно време имаше тема "защо метълите са готини, а метълките са като ударени с грозната лопата". Я, лампа. И свети.

А за работата - ако товариш кашони, можеш да се носиш всякак. Обаче като ме приеха в университета, подписах, че в болницата нямам право да нося религиозни или сектантски символи, пиърсинг или тату на видимо място и още куп такива неща. Някои позиции си имат дрескод и той трябва да се спазва, колкото и да не ни се иска. Един лекар даже се опита да ме накара да си изрежа ноктите. Накрая се споразумяхме за френски маникюр.

ПП: Авторът, вземи промени характеристиката на метълките. Тъпа е.