View Full Version : Vyproscheta dami.. :)
OnTheEdge
11-07-2008, 21:32
Hrumna mi predi malko neshto koeto me interesuva.Kogato ste na ulicata i si vyrvite nanqkyde i primerno ste se ponatokali,znaete che izglejdate privlekatelni ochakvate li mujete da vi zaglejdat?I ako da i ako te naistina vi zaglejdat est vi stava priqtno.Ot koeto sledva vtoriq mi vupros...kakvo si mislite kogato se razminete s nqkoe momche i vie ochakvate toi da vi zagleda,da se usmihne,abe prosto da dade qven vid che mu haresvate,a toi prosto vi poglejda beglo i si vyrvi po putq...?Pitate li se koe ne vi e nared,stava li vi tupo ili prosto ne vi puka? :)Tova beshe...ako sym si zadal vuprosite neqsno,izvinqvam se,zatova pitaite.A hora koito smqtat che temata e glupava po-dobre prosto da stoqt otstrani i da nabludavat :)
Аз не се "контя"( ако мога така да се изразя ) заради някого,а заради себе си и от това следва,че автоматично отпадат следващите ти въпроси.
Бих добавила само,че никога не се замислям защо някой ме гледа като се разминаваме,просто не искам да се натоварвам с излишни глупости.
За мен е важно да съм привлекателна и харесвана само от човека / говоря сега конкретно за другия пол /,с когото съм.
hahavteen
11-07-2008, 21:43
Ами аз се обличам така че аз да се харесвам но като вървя по улиците винаги ме заглеждат. Не очаквам обаче да направя впечатление на някого така че ако не бъда загледана от даден човек не го забелязвм...
WithLove
11-07-2008, 21:47
В малкото случайи,когато се "натокам" не иэлиэам с очакването да ме эаглеждат непоэнати по улиците.Естествено е да ти стане приятно,ако някой те эагледа.Но не ми е фикс идея това.Все ми е едно :)
i az kato predishnoto momiche se "kontq" glawno zaradi sebe si..estestweno che na wseki mu stawa priqtno kogato se obrushtat sled nego i go oglejdat...noo ne mi prawi wpechetlenie koi kak me e poglednal a i ne mislq che trqbwa da obrushtam wnimanie na towa.. :)
OnTheEdge
11-07-2008, 21:51
kakvi ste lujkini :-D ..ok blagodarq za otgovorite :)
:shock: mi ne,opredeleno kato vurvq po ulicata ne o4akvam opredelena reakciq ot NAPULNO NEPPOZNA T4ovek,su6to taka AZ ZNAM,4e sum hubava i privlekatelna i ne durja da me zaglejdat muje po ulicata,za da se ubejdavam v tova! prosto mnenieto na nepoznati,s koito se razminavam NIKOGA nemoje da bude faktor za men i nikoga ne bih se samoocenqvala po tehnite reakcii!
WithLove
11-07-2008, 21:54
kakvi ste lujkini :-D ..ok blagodarq za otgovorite :)
Каэвам това,което мисля.Не ме наричай лъжкиня.3ащо реши,че лъжа?3ащо все трябва да се търси някаква конспирация?
OnTheEdge
11-07-2008, 22:03
Molq jeneni i ulegnali dami da ne se mesqt v teritoriqta na teen-ovete :) :-P ... inache za lujeneto molq nikoq ot vas dami da ne se obijda,prosto sum govoril s drugi momicheta i sa mi kazvali che vupreki che ne se oblichat s cel da se haresvat na nepoznati hora,kogato nqkoi gi zagleda im stava priqtno i ochakvat oshte takiva reakcii ot strana na "nepoznatite" :)
SunShinePearl
11-07-2008, 22:05
В малкото случайи,когато се "натокам" не иэлиэам с очакването да ме эаглеждат непоэнати по улиците.Естествено е да ти стане приятно,ако някой те эагледа.Но не ми е фикс идея това.Все ми е едно
WithLove
11-07-2008, 22:07
Molq jeneni i ulegnali dami da ne se mesqt v teritoriqta na teen-ovete :) :-P ... inache za lujeneto molq nikoq ot vas dami da ne se obijda,prosto sum govoril s drugi momicheta i sa mi kazvali che vupreki che ne se oblichat s cel da se haresvat na nepoznati hora,kogato nqkoi gi zagleda im stava priqtno i ochakvat oshte takiva reakcii ot strana na "nepoznatite" :)
Аэ каэах,че е естествено да ти стане приятно.Всеки се радва,когато вижда внимание.Но не ми е целта като иэляэа да ме эаглеждат.А има и нещо друго-хората са раэлични.Ако на някое момиче му е фикс идея да я эяпат непоэнати мъже по улицата,на друго може иэобщо да не му дреме,нали се сещаш? Така че не наричай момичетата,писали тук "лъжкини",в това число и аэ,эащото представи си може пък да каэват истинското си мнение.Ако то не съвпада с твоите иэгради представи эа нещата,не эначи ,че хората лъжат.
cherinka
11-07-2008, 22:48
емануелче, момичето си е съвсем право за всички тия глупости, които изприказвахте "Аз го правя за себе си", "Не ми пука от еди си какво", "не ме интересува еди си що".
В един свят като нашия всичко се обуславя по определен начин.
Ако всички онези хора, които се обръщат след тебе НЕсъществуваха то ти нямаше да се 'контиш'.
Същото е и като да отидеш на безлюден остров.. да кажем си съвсем сама.. тогава ВСИЧКО, абсолютно всичко се обезсмисля.. нямаш за какво да живееш, нямаш за какво да се бориш, нямаш никакъв стимул за каквото и да било.
Ако не съществуваха хората като фактори ти нито щеше да се обличаш добре, нито щеше да полагаш каквито и да било грижи за себе си, нтио щеше да се образоваш, нито да се опиташ да създадеш каквото и да било.
ФАКТ е, че всички в този форум се опитвате да изградите някаква репутация .. и най-вече наблягате на баналните и простовати "не ми пука", "аз живея за себе си", "нищо и никой ни мой ма притисни".
Просто всичко това, което използвате като тези, доказателства и тем подобни неща са казани много преди вас, измислени са много преди вас, ВИЕ сте едно НИЩО на фона на тия неща и хората са изключително примитивни и на тях не им оставя нищо друго освен да се съгласят с вече казаното, защото просто е трудно да измислиш нещо ново и оригинално.
Щом твърдите, че не ви пука дали някой ще ви 'подвирне' какъв е смисъла да се обличате женствено, секси.. и т.н.. облечи се от глава до пети в дрехи и си жъткай така по улиците.
"Ами аз го правя заради себе си, за да се почувствам по-добре" или "...защото се чувствам по-добре".
та нали точно тия, които ни правят комплименти, усмихват ни се и т.н. точно ТЕ ни карат да се чувстваме по-добре. Не говоря само за хората от срещуположния пол. Та нали точно усмивката, лъчезарните хора и всякакви други подобия на всичко, което може да предизвика някакви хубави помисли и чувства в нас, ни внасят капка надежда, че всичко може да бъде по-добро отколкото изглежда.
Вариантите са два:
Изглеждаш добре - забелязват те - чувстваш се по-добре.
Не изглеждаш добре - никой не те забелязва - почва се с депресиите.
Та нали точно когато тръгнеш да градиш кариера, примерно, ти НИКОГА не можеш да бъдеш независим, тъй като благодарение на хората, които се опитват да те спънат, или другите тип хора, които ти помагат да ссе издигнеш, благодарение на тях може да стане нещо от теб.
Както и благодарение на родителите си или хората, които те отглеждат ти имаш някакво възпитание и нещо върху, което да се опреш.
(Боже, не знам какво толкова изписах).
На кратко НЯМА "Не ми пука" и "НЕ ме интересува".
Никой човек до момента не е успял наистина да разбере и да вникне в смисъла на думата Непукист. :)
бтв модерно стана да отричаш каквото и да било, както вие в момента правите, а на мен ми е заложено в кръвта да вървя на въпреки на света. 8-)
Послепис: Браво на всички, които прочетоха писанието ми. :-)
slunchiceto0
11-08-2008, 04:22
Никога не се контя...или камоли да си слагам токчета,според мен не само това е начина едно момиче да изглежда привлекателно;]
не се обличам кой знае колко секси и въпреки това получавам достатъчно внимание от всякакви възрастови групи,подсвиркване заговаряне...
а колкото да ме подмине някое момче което ми е харесало,няма такъв вариант защото не ги заглеждам,голяма съм шматка и никой не забелязвам :D
а относно това дали ми става приятно,да нормално :) всяка жена иска да бъде забелязана и харесана нали така ;) ...но все пак ми става досадно понякога даже и противно когато получавам това внимание от загоряли мангали,не че съм расистка,просто имам няколко причини..а и ме отблъскват
малко се оплеснах...е това е :D
GameMaster
11-08-2008, 05:56
Chesno kazano az ne se kontq za da predizvikvam vnimanie.Namiram go za typo.Po princip rqdko sa sluchaite nqkoe momche da me zagleda.No sled tova ne potuvam v razmisli i strasti ami si produljavam napred.
kalpazanka
11-08-2008, 07:23
Неприятно ми е да ме освиркват, да се обръщат по улицата и да ме заглеждат в стола. Чувствам се като парцал! Имам самочувствие и подобни прояви ми го съсипват, започвам да се чудя кое не е наред в обличането ми! За капак ми се лепна ухажор нигериец!!!!
омг изкарваш все едно като се натокам и само следя кой ще ме загледа и кой не...
много ясно че освен за себе си, се контя и за околните, за да погаля малко егото, ама ако мислиш че от всяко момче с което се разминавам очаквам поглед или нещо такова...
няма такова нещо о.О
вървя си спокойно, не оглеждам тълпата да броя погледите...
който ме загледа, загледа, става ми приятно и толкоз...
а ти вече и някви въпроси...
kakvo si mislite kogato se razminete s nqkoe momche i vie ochakvate toi da vi zagleda,da se usmihne,abe prosto da dade qven vid che mu haresvate,a toi prosto vi poglejda beglo i si vyrvi po putq...?Pitate li se koe ne vi e nared,stava li vi tupo ili prosto ne vi puka? :)
темата ти ме убива, честно.. :lol:
аз НЕ очаквам някой да ме загледа.. не го чакам, не тръпна в очакване и общо взето нямам очаквания.. :D не живея за подсвиркването и погледите на другите...
няма да се запитам ако някой не ме загледа, по простата причина че не се запитвам преди това "тоя дали ще ме загледа"...
не ми става тъпо ако съм се наконтила а не получа поглед или нещо такова
като се наконтя го правя главно за себе си, по-малко за останалите
и все пак не ми пука ако само аз си се харесам в огледалото
мисля че и повечето дами сме така
никоя не върви по улицата, мислейки си дали тоя или оня нещо ще каже... просто си вървим със самочувствието, щото сме яки :---) :smt011
а ако случайно някой ни загледа.. просто ни става приятно ^^
емануелче, момичето си е съвсем право за всички тия глупости, които изприказвахте "Аз го правя за себе си", "Не ми пука от еди си какво", "не ме интересува еди си що".
В един свят като нашия всичко се обуславя по определен начин.
Ако всички онези хора, които се обръщат след тебе НЕсъществуваха то ти нямаше да се 'контиш'.
Същото е и като да отидеш на безлюден остров.. да кажем си съвсем сама.. тогава ВСИЧКО, абсолютно всичко се обезсмисля.. нямаш за какво да живееш, нямаш за какво да се бориш, нямаш никакъв стимул за каквото и да било.
Ако не съществуваха хората като фактори ти нито щеше да се обличаш добре, нито щеше да полагаш каквито и да било грижи за себе си, нтио щеше да се образоваш, нито да се опиташ да създадеш каквото и да било.
ФАКТ е, че всички в този форум се опитвате да изградите някаква репутация .. и най-вече наблягате на баналните и простовати "не ми пука", "аз живея за себе си", "нищо и никой ни мой ма притисни".
Просто всичко това, което използвате като тези, доказателства и тем подобни неща са казани много преди вас, измислени са много преди вас, ВИЕ сте едно НИЩО на фона на тия неща и хората са изключително примитивни и на тях не им оставя нищо друго освен да се съгласят с вече казаното, защото просто е трудно да измислиш нещо ново и оригинално.
Щом твърдите, че не ви пука дали някой ще ви 'подвирне' какъв е смисъла да се обличате женствено, секси.. и т.н.. облечи се от глава до пети в дрехи и си жъткай така по улиците.
"Ами аз го правя заради себе си, за да се почувствам по-добре" или "...защото се чувствам по-добре".
та нали точно тия, които ни правят комплименти, усмихват ни се и т.н. точно ТЕ ни карат да се чувстваме по-добре. Не говоря само за хората от срещуположния пол. Та нали точно усмивката, лъчезарните хора и всякакви други подобия на всичко, което може да предизвика някакви хубави помисли и чувства в нас, ни внасят капка надежда, че всичко може да бъде по-добро отколкото изглежда.
Вариантите са два:
Изглеждаш добре - забелязват те - чувстваш се по-добре.
Не изглеждаш добре - никой не те забелязва - почва се с депресиите.
Та нали точно когато тръгнеш да градиш кариера, примерно, ти НИКОГА не можеш да бъдеш независим, тъй като благодарение на хората, които се опитват да те спънат, или другите тип хора, които ти помагат да ссе издигнеш, благодарение на тях може да стане нещо от теб.
Както и благодарение на родителите си или хората, които те отглеждат ти имаш някакво възпитание и нещо върху, което да се опреш.
(Боже, не знам какво толкова изписах).
На кратко НЯМА "Не ми пука" и "НЕ ме интересува".
Никой човек до момента не е успял наистина да разбере и да вникне в смисъла на думата Непукист. :)
бтв модерно стана да отричаш каквото и да било, както вие в момента правите, а на мен ми е заложено в кръвта да вървя на въпреки на света. 8-)
Послепис: Браво на всички, които прочетоха писанието ми. :-)
Тва за образованието не беше много на място.
Кво ти да не се образоваш заради другите,да не си тъпа на фона на тях? Щото аз го правя за себе си,просто щото искам да имам разбиранията на тази или онази тема. Толкова ли фантастично звучи?
.. и съм забелязала,че момчетата на нашата възраст,които са ако мога да се изразя "на място" не демонстрират прекалено явно,че харесват външния ти вид .. в секундите (2,3,100),в които се разминаваш с НЕГО (който и да е) ти не можеш да уловиш какво мисли ТОЙ,че оттам да ти стане хубаво .. той просто те поглеждам и до там. Кво ще те спре и ще каже " Извинявай,че те притеснявам,но си много красива! " ли?
Повечето критики и похвали,подсвиркания,зариб явки са или от някакви простаци,които искат да се изтъкнат пред някого или пред теб и мега лигаво тии ръсят някви комплименти,които винаги са с финал: у нас ..
.. или от някакви мазни,загорели чичковци по строежите,които видят ли те с къса пола и токчета,и почват да те заглеждат,освиркват и обсъждат?
Таа за мненето на тези групи/маси хора ли трябва да ми пука и да определят самочувствието ми?
Забелязала съм,че повечето момичета като видят някое красиво,натокано момиче и го гледат ГАДНО. И кво трябва ли да ми стане тъпо,че някоя избива комплекси и завижда например?
Или трябва да се чувствам мега КРАСИВА като в някоя дискотека по 5-10 (пияни или чисто загорели) ми се лепнат и цяла вечер ми правят комплименти? Тези хора ли трябва да са фактор за самочувствието ми?
Не мисля така.
И за да ти докажа ( въпреки,че не виждам защо трябва ),че всичко по външния вид правя за себе си,ще ти дам един прост пример: имам няколко дрешки,които АБСОЛЮТНО никой не ги харесва,нито като модел,нито как ми стоят. Да,но на мен точно тези дрешки са ми любими. Еми - нося си ги. Или преди няколко години никой не ме харесваше с червена коса,хората правеха едни физиономии като ме видеха,приятелите ми се подиграваха - да,но като се видех в огледалото се харесвах. И си бях доста време така,после смених цвета не заради ТЯХ,а просто защото исках да видя кой друг цвят ще ми отива. И прочие,и прочие.
А искаш да кажеш,че едва ли не е висша цел на повечето да се изкарат безчувствени и непукисти? Виж и аз съм я забелязала тази все по-навлизаща и обкръжаваща ме мода,НО:
в тези постове,които прочетох в тази тема не забелязвам някой да се опитва да се изкара тип: "Не ми пука за никой",а и повечето на нашата възраст са така,по-скоро положението е: "За мен е важно само какво мисля аз за себе си и най-близките ми хора" (говоря не само за външния вид,но главно за него) :] И тук ще направя едно допълнение: Ако някое момче ( колкото и да е хубаво ) дойде и ми каже,че с тази пола краката ми изглеждат страшно криви - ще ми мине през оная работа,но ако дойде приятеля ми и ми го каже бих се замислила вече. ( или родителите ми,или приятелка и така ) Бих се замислила сериозно,и ако осъзная че наистина е така .. да променя това нещо ( било то примера за краката,било то за нова блуза,за грим,за прическа ).
За самочувствието на една жена / съдя по себе си / бих казала,че най-важна роля играе отношението към външния й вид на мъжа до нея,защото когато той я кара да се чувства специална,различна,красива ,привлекателна,чаровна или каквото и да е / положително /, когато е с нощница, тя ще се чувства красива дори с нестандартната си нова рокля като отива на парти,или с избелелия си панталон,когато отива да хвърля боклука.
Пфф и аз като тебе черинке нз как го написах. ;d :p
soul1199
11-08-2008, 09:34
В малкото случайи,когато се "натокам" не иэлиэам с очакването да ме эаглеждат непоэнати по улиците.Естествено е да ти стане приятно,ако някой те эагледа.Но не ми е фикс идея това.Все ми е едно :)+1
Impulsivnata920
11-08-2008, 09:42
Tova da me zaglejdat po ulicata mi dava po golqmo samu4uvstvie i e mnogo priqtno kogato znaesh 4e te haresvat
cherinka
11-08-2008, 09:48
:)
Радвам се, че забелязват мнението ми. 8-)
То щеше да е грехота да не ти отговоря. :)
cherygirll
11-08-2008, 10:15
ауе по принцип всяко момиче иска да е хубаво!издокарва се така както му харесва.но малко или много го прави и заради околните защото по принцип човек би искал да има положителни мнения от хората които го обкръжават.ако на едно момиче му се присмиват за начина на обличане когато мине по улиците ще му стане спр тъпо!момичета признайте си... и ще почне да се облича МАЛКО или МНОГО като онези които мнозинството ги харесва.както казахте ако получи одобрението на някое готино момче с което се размине ще му стане спрр яко! а тези които си имат приятели вече не се итересуват от мнението на други за тях е важна единствено едно мнение (на гаджето им) и ако ще се издокарва и ще се прави на якя госпожичка ще е основно заради гаджето СИ ... но разбира се това се отнася за по голямата част от момичетата. всеки чоек е различен сам по себе си така че това което казах разбира се не се отнася за апсолютно всички момичета А и Момчета съмнявям се че ще разберете жените тъй като те са като един мн мн дълбок океан за това не задавайте толкова въпроси
FiRe_LaDy
11-08-2008, 10:49
Ами аз адски рядко се глася.Трябва да има някакав по-специален повод.Но дори и тогава не се интерисувам кой минава край мен и какво си мисли,дали ме гледа,какво ще каже или ще отмине и дори няма да ме погледне.Понякога се дразня от това някой да се изкаже или да ми подвикне.Така,че предпочитам да ме отминават без коментари и да ме обхождат с поглед от горе до доло.Да ме погледне дискретно и да си продължава,а не да ми го набива в очите,че съм му харесала.
Victorya
11-08-2008, 10:59
cherinka, ;-)
А по темата-обичам да се гримирам,да се обличам хубаво,да изглеждам красива,секси,екстравагант на,привлекателна.Обичам хората да ме забелязват и определено ми става не много приятно,когато някой не ми обърне внимание.Мога да кажа,че го правя за себе си,защото чуждото одобрение и чуждите комплименти ме карат да се чувствам добре.Но не виждам смисъла да се "наконтя" за да се любувам сама на себе си в огледалото...
П.П.:Да опитваш да избягаш от природата си и от самия себе си е най-голямата тъпотия на тоя свят.По-добре си признайте.Малко или много всички сме хора на този свят (:D)-знаем се.
scoobydors
11-08-2008, 11:05
много ясно че освен за себе си, се контя и за околните, за да погаля малко егото
вървя си спокойно, не оглеждам тълпата да броя погледите...
който ме загледа, загледа, става ми приятно и толкоз...
не живея за подсвиркването и погледите на другите...
като се наконтя го правя главно за себе си, по-малко за останалите
и все пак не ми пука ако само аз си се харесам в огледалото
просто си вървим със самочувствието, щото сме яки :---) :smt011
а ако случайно някой ни загледа.. просто ни става приятно ^^
Напълно вярно. Все едно говориш чрез мен... :-D
Fantomche
11-08-2008, 11:11
Miaz si priznavma 4e si se obli4am za da se haresam..az ot momi4etata smalko samo4uvstvie ..no sum re6ila da go digna Ivse pak mi e priqtno da me zaglejdat.No ako 6te se kontq to 6te e za opredeln 4ovek :) kato se nadqvam da me zabeleji
Difanet0
11-08-2008, 11:37
ми аз не съм от тези който се контят много, но като го направя не го правя за да ме харесват момчетата, а за да се харесам аз самата за това не ме интересува реакцията на момчетата като ме видят ;)
btw: И аз имам един въпрос защо вие мъжете си мислите че ние правим всичко заради вас за да ни харесвате?
GreenFairy
11-08-2008, 18:58
Първо не се контя!
Второ ми е адски неприятно когато съм с някоя малко по-разголена блуза някви чичковци да ме гледат мазно. Адски гадно ми става коагто непознати ме заглеждат по улицата... :?
OnTheEdge
11-08-2008, 19:10
Blagodarq na otgovorilte,eto che monetata ima i druga strana .. :) Smqtam che vsqko sledvashto pisane po temata shte e izlishno spamene,kakvoto chesto se nabludava v 90 % ot drugite temi v tozi forum.10x oshte vednuj :)
dqvolski_angel
11-08-2008, 19:12
признавам, обичам да си гъделичкам самочувствието. предполагам, че съм прекалено надута за да се впрягам ако някой си там, дето даже не познавам не ме е загледал. важното е да впечатля този, за когото съм се наконтила
ThinkPink
11-08-2008, 21:22
ами честно казано доста често ми се случва това
подсвирването и сичките глупости,които измислят момчетата ми дигат самочуствието дам ама въобще не се замислям чак толкоз много хаха
:P
titinkaa
11-09-2008, 11:03
понякога дори без да се контя се чувствам център на внимание(не че се фукам),ама всеки ме гледа все едно съм му изяла десерта :D