Влез

View Full Version : iPhone 8GB в продажба !

HenykucT
11-08-2008, 08:02
Честито ! Култовият американски телефон на марката Апъл вече тръгна в продажба по специализираните магазини и представители на мобилните мрежи в България !!!

Цената на Apple iPhone е 1499 лв без сим карта и 1319 лв. с карта на Вивател и Глобул. Продава се във верига магазини 2be.

Повече информация на сайта : www.2be.bg

:grin:

scoobydors
11-08-2008, 10:56
Ми супер. :)
Аз лично нямам нужда от такива джунджурии... :D
Чиста гъзария си е. :D

Nam3less3
11-08-2008, 11:49
Вече има много по-добри от I-Phone, аз поне за 3-4 модела се сещам, малко по-скъпи, но го бият по повечето критерий. Ако ще си взимате с тъч скрийн, разгледайте моделите на HTC, Sony-Ericcson XPERIA X1, Samsung Omnia и дори Nokia XPRESS MUSIC новия. Мисля, че вече повечето нови телефони ще са с тъч скрийн и гласови контрол, идва краят на бутоните 8)

HenykucT
11-08-2008, 14:17
^ По-добър телефон от Апъл НЯМА !!! То не е до камера и до не знам си какво. Едно паметта от 8 ГБ и слота за карта, второ възможноста за всякакъв вид контакти с друг телефон с пц и лаптоп, 3Г-то, тъчскрийна и хилядите приложения го правят уникален. А и съвместимостта със всички програми на Апъл, както и Ипод ... Това е УНИКАЛЕН СМАРТФОН !!!

Nam3less3
11-08-2008, 15:35
^ По-добър телефон от Апъл НЯМА !!! То не е до камера и до не знам си какво. Едно паметта от 8 ГБ и слота за карта, второ възможноста за всякакъв вид контакти с друг телефон с пц и лаптоп, 3Г-то, тъчскрийна и хилядите приложения го правят уникален. А и съвместимостта със всички програми на Апъл, както и Ипод ... Това е УНИКАЛЕН СМАРТФОН !!!И други нови модели ги имат тия или подобни функций. Погледни новите тъчове на HTC, SE XPERIA, Samsung Omnia и т.н. Апъл имат сериозна конкуренция, че и ги минаха вече според много хора.

Nam3less3
11-08-2008, 15:37

Ама ако ти паднат 1000 лева от небето веднага ще си го купиш. Хем е гъзарско, а пък функцийте на новите смартфони са безкрайно много. Тука вече хората почнаха да минават на тъч скрийнове(HTC най-вече).

buffalo88
11-08-2008, 15:39
Интересно как телефон за над 1 бон няма НИКАКВИ настройки на камерата.Само копче "снимай" и абсолютно нищо друго-да не говорим за заснемане на видео. Също и браузъра Safari ограничава сърфирането в интернет.Просто може да се скриете с тоя надценен телефон.

buffalo88
11-09-2008, 08:44
Е за дизайна си напълно прав.Със сигурност е най-добрия сред конкуренцията.Но като цяло няма много голяма подръжка за такива телефони,особено за продуктите на епъл.Един мой приятел му се развали паузата на Ипод-а и му искат над 100 кинта за преинсталация на софтуера,като твърдят че ще се оправи проблема.Като цяло епъл не показват кой знае какво качество,а надценяват много продуктите си.

buffalo88
11-09-2008, 09:03
той може сам да си инсталира всичкия софтуер...

в сервиза са педали...

да ходи в Сервиз Бушона - там ми направиха на мен айпода, ще му излезе скъпичко, ама поне няма да му инсталират само нов софтуер за 100 лева и да не му се оправи проблема

Е явно не сме от еднакви градове.. При нас има само един сервиз и то там само стандартните слушалки(оригинални уж за ипод) струват 70 кинта.. Големи са тарикати..

HenykucT
11-09-2008, 09:09
Иподите са пълна глупост, още от както излезнаха на пазара. За какво ти е такъв плеър ( верно има голяма памет ), който е безумно скъп и не върши никаква работа ... Супер малък дисплей и не разчита много от популярните файлове за данни ... Има плеъри на Сони също с голяма памет, които са доста по-ефективни ...

За иПфона, както казах и по-горе, той НЕ се купува заради камерата или за правене на снимки ... За това има И отпред, защото И значи Интелиджънт ( Умен телефон ) ... редакцията на оффис файлове, преглеждането на документи, адската памет и всичко друго го правят уникален ... Да не говорим маничката ябълка, която седи отзад на телефона .. Само по това е уникален .. И Пфона не се купува за СНИМКИ !!!

Nam3less3
11-09-2008, 09:35
Много други смартфони ги имат същите функций които има I-phone, че и още повече от него имат. Малък процент от хората биха предпочели I-phone, в сравнение с другите нови модели.

cappy123
11-09-2008, 10:11
Искам го !!! :D

scoobydors
11-09-2008, 10:47

Ама ако ти паднат 1000 лева от небето веднага ще си го купиш. Хем е гъзарско, а пък функцийте на новите смартфони са безкрайно много. Тука вече хората почнаха да минават на тъч скрийнове(HTC най-вече).

1. Ха дано , ама надали ще паднат ей така... :D
2. Ще си купя куп други неща, но не и това. ;)
Не си падам по тея неща, моя телефон си има всички фунции, които ми трябват. Какъв е смисъл да давам толкова пари за нещо, което ще използвам 20 % от екстрите му ?! :-o

Nam3less3
11-09-2008, 11:41

1. Ха дано , ама надали ще паднат ей така... :D
2. Ще си купя куп други неща, но не и това. ;)
Не си падам по тея неща, моя телефон си има всички фунции, които ми трябват. Какъв е смисъл да давам толкова пари за нещо, което ще използвам 20 % от екстрите му ?! :-o

Много хора обичат новите технологий. Както има фенове на хубавите коли, имат си коли хората, но си купуват по-нова и по-лъскава, тъй е и при телефоните. И да не ползвам много от функцийте му, ще ме радва да ги имам.

fUcKiN1234fiEsHaN
11-09-2008, 15:11
Awe tupa raota, za 1500 6e si kupq prili4en laptop ili pone Samsung INNOV8 8)

HenykucT
11-09-2008, 15:40
Ако става на въпрос, кое е най-добре за цена и качество : В момента двата най-добри телефона продавани евър са Н95 на Нокиа - слайда. И на Сони Ериксон С905 ....

Друго какво да добавя нямам ... Въпреки, че иПфона и е иПфоне ... И затова телефоните са разделени на класи : детска, тийнеджарска, музикална, универсална, бизнес и смартфони ... Така, че всеки сам избира какъв телефон му трябва в зависимост каква класа е ... :)