View Full Version : п0м0щ к0саТа :@
значи от известно време почнах всеки ден да си правя обем на косата или с пресата или се топирам защото косата ми няма никакъв обем и гледам че почва да губи естествения си блясък и искам да попитам 2 неща 1. да ми дадете съвет какво да си купя балсам,шампоан нещо да се мажа за да си взвърне блясъка и 2.по какъв друг начин мога да си правя обем освен с пресата в корените и с топиране
моля ви се помогнете, :cry: :-# :smt022 мерси на всички :smt008
minimouse
11-08-2008, 10:26
здрасти,аз също доста често използвам този начин за придаване на обем на косата.в момента е преходен сезон и по принцип косата има нужда от малко повечко грижи.от седмица насам се мажа с ампули Ревалид,които подхранват косата,заздравяват я и стимулират растежа й.препоръчвам ги на всички.иначе,колкото до шампоана и балсама...използвам Elseve na Loreal ,много съм доволна,има вякакви видове,за всякакъв тип коса.Друг начин да придадеш обем е като сушиш косата си с наведена надолу глава,или с дифузер:)надявам се поне малко да сам ти помогнала:)
arfraidofmyself
11-08-2008, 10:26
hi... az li4no ot izvestno vreme se miq s edna maska za kosa, koqto e dosta po-dobur variant ot balsama. Markata i e Genera- alle erbe.. mn e dobra... za shampoana- Clear - Volume MAXX .. mnogo e dobur.. obema si go pravqkato poleq kosata si s bira.. tva est e ot vreme na vreme, ne vseki put, no pri men deistva.. :) :) :---)
Еми направи си по къси пластове или си купи някоя маска,шампоан или балсам за обем.. :)
ем косата ми е на много степени и аз само отгоре на последните слоеве я права с чупливата преса и незнам защо цялата коса си губи блясъка :? :x
а иначе шампоана ми е clear volum max и въобще не помага ](*,) а бълсама nivea от серията за изправяне на косата
varnen4e
11-08-2008, 12:27
В моята тема резгледай. Там 90% от нещата ще ти помогнат.
Успех.
:)
summerlove66
11-15-2008, 22:09
защо просто не спреш с тия обеми .. не са на мода вече ;)