Влез

View Full Version : подобаващо късане?

NaNa_SladuRana
11-08-2008, 11:04
Провикирана от темата "късане по скайп" реших да ви попитам как би трябвало да завърши една дълга връзка,изпълнена с любов.И изобщо има ли такова животно,наречено подобаващо късане? :-o

Fantomche
11-08-2008, 11:06
nqma vse ediniq 6tee naranen...osven ako i dvamata ne sa spreli da 4uvstvat drugiq tolkova blizuk

nicolepcd
11-08-2008, 11:06
Не знам за такова животно :-o 8-)

krem4et0
11-08-2008, 11:07
С откровен разговор на 4 очи, със споделяне на адекватни причини за раздялата, с ясната представа и за двамата, че това е краят!

LizZz
11-08-2008, 11:07
Най - подобаващото е на 4 очи с излагане на всички причини, които водят до късане за да е ясно всичко и да няма неразбрали.

scoobydors
11-08-2008, 11:08
Не знам за такова животно :-o 8-)

8-)

AnnitoOo
11-08-2008, 12:06
po dobre kaji - " pri4inata e v men ne v teb" i spored men nqma takova jivotno :D 8-)

ImmortalForever
11-08-2008, 12:14
Еее в анкетата моя отговор го нямаше..Аз мисля просто ей така единия да каже:Айде да скъсаме и другия да се съгласи..И да тръгнат в различни посоки..Най-ще е добре...Няма наранени...Май. :)

sexa_na_kompleksa
11-08-2008, 12:25
Възможно е, но рядко се случва.

sextazy_baby
11-08-2008, 12:40
Както и да го направиш,другия ще го заболи

soul1199
11-08-2008, 17:48
vse ediniq 6te e naranen :(

misinceto2808
11-08-2008, 17:57
Според мен има, защото има съвсем различни начини да се скъса с човека до теб. Че има наранени ИМА и това не е само единия, а и двамата по един или друг начин са се привързали един към друг, а решението да скъсат го е взел човека който е осъзнал първи, че нещата не вървят. А сега по темата: Всеки от вас би се почувствал ОТВРАТИТЕЛНО, ако гаджето му го зареже по скайп. Затова подобаващото късане е когато гаджето ти те обича и събере смелост да дойде да ти каже в очите че това е краят и не защото не те обича достатъчно, а защото сте прекалено различни! Това е моето мнение, който не го мързи да чете му благодаря предварително!

slunchiceto0
11-09-2008, 06:23
Според мен както и да скъсаш някой...пак си е гадно,пак се изпитва болка и страдание;]

krem4et0
11-09-2008, 08:15
А ако някой скъса с друг, защото не го обича?

glamouros
11-09-2008, 08:22
Провикирана от темата "късане по скайп" реших да ви попитам как би трябвало да завърши една дълга връзка,изпълнена с любов.И изобщо има ли такова животно,наречено подобаващо късане? :-o
Отиваш при момичето(момчето) казваш това което чувстваш, трябва да си възможно най-искрен! ОЧИ В ОЧИ! Ще нараниш човка срещу теб, няма начин, но все пак и ти и той(тя) ще знаете как стоят нещата. Не трябва да оставяш в неведение човека с който имаш връзка. Боли много когато някой просто си иде. Трябва да имаш честа да обясниш чувствата си, трябва да дадеш причина за това че си тръгваш.

glamouros
11-09-2008, 08:25
Това, че вече не обичаш някого не е извинение да се държиш невъзпитано. От малко уважение към човека ще бъдеш така добър да обясниш. :)
Поне това е моето виждане.

MusicIsTheKey
11-09-2008, 08:51
Няма подобаващо, лесно и безболезнено 'късане'. Нормално е всичко да приключи в разговор очи в очи, а не по скайп, GSM и не знам какво още. (Както е 'модерно' да става в последно време.)

dimitar_ak
11-09-2008, 09:18
Написано тук всичко изглежда лесно помосимо, но реалните неща седшт по друг начин. Винаги има наранен, който често остава да си носи въпроса ЗАЩО.

PlayeRR
11-09-2008, 09:30
Винаги има наранен.Особенно ако за едниния връзката е била по-силна отколкото за другия.Късането винаги е тежко и обикновенно нараняват не думите,а тишината,която се възцаява по някое време.Все пак е добре да се изкажат реални причини(има друг/а,вече няма същите чувства,искам промяна....),а не да се говорят празни приказки и общи неща или пък да се говорят лъжи.уж за да не нараним(ти си перфектен,ти си по-добър/а,харесвам те много,но....).Мисля,че този момент е много тежък и зависи единствено от човека как ще го преживее/Но все пак е добре поне да се прояви уважение към другия!

FiRe_LaDy
11-09-2008, 09:47
Най - подобаващото е на 4 очи с излагане на всички причини, които водят до късане за да е ясно всичко и да няма неразбрали.

+ 1 Ама пак ще има наранени!

Neftochimic
11-09-2008, 10:03
тая бозава работа да не ти се случи и на тебе :(

Whyniser
11-09-2008, 10:46
Ами зависи от ситуацията,зависи от хората.Както почти всичко в този свят-относителна работа. :?

varnen4e
11-09-2008, 10:48
Да,все пак това е края и може поне да отдадеш заслуженото на този, с когото се деляли радости и тревоги дълго време...

BaiToq
11-09-2008, 11:39
Не.
Винаги единият е наранен.

_mimi7y_
11-09-2008, 11:47
според мен тези които късат с гаджето си по скайп или му пишат смс .. нямат смелостта да кажат на човека в очите че не искат да бъдат повече с него/нея ...аз съм една от тях :(

samoubiika
11-09-2008, 12:17
според мен каквото и да ти е извинението за "края",както и да го поднесеш,каквото и да направиш болка ще има...ВИНАГИ!
невъзможно е да кажеш на човека,който те обича безразборно,"това е края",защото дали ще го кажеш "мисля,че връзката ни неможе да просъществува и заедно може би нямаме бъдеще" или "не те обичам вече искам друг/а"
...боли...но винаги да го поднесеш под този начин е по-безболезнено от колкото да не сложиш край и да изневеряваш на човека до теб,колкото и изстинала да е любовта помежду ви!

krisiiiiito
11-09-2008, 12:40
наистина както и да го направиш другия ще го заболи,но по скайп не е добър вариянт.. никак даже!

krem4et0
11-09-2008, 13:26
Това, че вече не обичаш някого не е извинение да се държиш невъзпитано. От малко уважение към човека ще бъдеш така добър да обясниш. :)
Поне това е моето виждане.
Попитах по повод на 1 изказване, че "ще обясниш, че все още го обичаш, но не може да сте заедно......." или нещо от този род. Е, ако вече не го обичаш?

Victorya
11-09-2008, 13:35
Според мен има подходящ начин,който да е по-малко болезнен.За всеки човек е специфичен,но разговорът очи в очи,със подходящото подробно обяснение може да свърши работа при всички.Все пак не е лошо да останеш приятел с този,с който дълго време си бил заедно.Дори и да не е било дълго време,пак е добре :)

anie
11-22-2008, 14:34
Аз току що скъсах по скайп !!! Но да ти кажа честно не ми пука много много!!! Каквото ти чувстваш!!!! :(

MakeMeFeel
11-22-2008, 15:04
Безболезнена раздяла няма .. или единия ще го боли , или другия или и двамата .
Въпреки това мисля, че ако и двамата са достатъчно зрели , за да прекратят връзката си по наистина ЗРЯЛ начин .. без караници, без обиди ... мисля , че това е подобаващо късане ...

xpici
11-22-2008, 15:07
Последната ми връзка... най-накрая скъсах с него зареди самата МЕН... а не да мисля как ще се почувства той и какво ще му е на него, а след това да мисля за себе си ...
За тва вече само за себе си ... др... лек ден :);XX