PDA

View Full Version : otnovo lubovna istoriq

arfraidofmyself
11-08-2008, 14:40
zdraveite... o6te edna lubovna istoriq, no ve4e iskam da 4uq mneniq za6toto se oburkah totalno... zna4i haresvam edno mom4e, koeto znae 4e izpitvam pove4e ot simpatiq kum nego, no iska da budem samo priqteli. Dotuk dobre... Predi 2 sedmici negov priqtel, koito sum vijdala vednuj predi 6 meseca mi poiska pulnomo6tno v skype pod predteksta, 4e iska da me opoznae.. Oba4e samo me razpitva za nego , hvali go , 4e toi e mn pe4en, mn po-dobur ot vsi4ki dr... Dobre, no posledno vreme polu4avam stranni nameci ot nego, a mom4eto, koeto haresvam samo se int kakvo si pi6em.... Problema e 4e iskam da buda pov4e4e ot priqtel s nego(tozi koito haresvam) , a dr mislq razpitva ... i vs mislq 4e dvamata sa si izmislili taq istoriq s skypa, za da mi pokajat, 4e mom4eto koeto az haresvam moje bi ima 4ustva kum mene... Dosta zapleteno ... no pls kajete si mnenieto... ms predvaritelno.. :)

Lysit0
11-08-2008, 15:11
Мисля, че този, който харесваш, или нарочно си е направил още 1 скайп ,или ти е дал скайпа на приятеля си по 2 причини: да разбере какво мислиш за него ,чрез приятеля му или второто,което е по - възможно според мен да те разиграват и да ти се подиграват зад гърбът.Не се занимавай с тях ,блокирай ги :!:

arfraidofmyself
11-08-2008, 15:39
ami ne si e napr fal6iv skype, za6toto sum go vijdala, na profila pi6e razli4ni 4asti ot 4atove s dr hora... otnosno mom4eto, koeto haresvam.. vsi4ki mi kazvat 4e me haresva, kogato e okolo men se pritesnqva, kaza mi 4e mu e priqtno s mene, no i neudobno su6to... ms mnogo za suveta.. nadqvam se i dr da se izkajat

anjeliz
11-08-2008, 15:44
mi pogovori s nego,obqsni mu kak se 4uvstva6 ! :)

FreakPk
11-08-2008, 16:26
абе ти небъди сигорна че не е фалшив скаипа там може да пише квото си поиска....Лично мен ме съмнява да е фалшив и по скоро тея двама пичове си те разиграват яко....

soul1199
11-08-2008, 18:00
Мисля, че този, който харесваш, или нарочно си е направил още 1 скайп ,или ти е дал скайпа на приятеля си по 2 причини: да разбере какво мислиш за него ,чрез приятеля му или второто,което е по - възможно според мен да те разиграват и да ти се подиграват зад гърбът.Не се занимавай с тях ,блокирай ги :!:+1

misinceto2808
11-08-2008, 18:04
И според мен те разиграват ...
И да ти кажа според мен В НИКАКЪВ СЛУЧЕЙ не говори с въпросното момче което харесваш, защото има вариянт да ти се изсмее в лицето просто мога да ти кажа само дръж се по-студено и с двамата и така ще разбереш кой и какво иска от тебе просто не им обръщай толкова внимание. Знам, че ти се струва невъзможно, но опитай няма да съжеляваш!

slunchiceto0
11-09-2008, 06:22
Мисля, че този, който харесваш, или нарочно си е направил още 1 скайп ,или ти е дал скайпа на приятеля си по 2 причини: да разбере какво мислиш за него ,чрез приятеля му или второто,което е по - възможно според мен да те разиграват и да ти се подиграват зад гърбът.Не се занимавай с тях ,блокирай ги :!:

Напълно съгласна;]