PDA

View Full Version : Защо е толкова трудно?!

agapiseme
11-08-2008, 16:52
Вчера вечерта бях толкова щастлива :) Обиколих училище ( при положение,че знам,че после няма да мога да си кажа името в продължение на 5 мин),имах енергия за живот ,енергия за щастие.
Беше толкова хубаво,докато тази сутрин не се обади бившия.Той ми каза,че изобщо не знаел ,че сме късали и ми наговори такива неща,че още ми се къса сърцето.Чувствам се ужасно зле.Проблемът е ,че го искам в живота си,но не за гадже.А това не е възможно,за това все се връщам при него,все му давам надежди,а това е жестоко.Или когато каже някоя дума,която да ме бодне в сърцето се предавам и ставам мека като памук.Как да се справя,толкова съм жалка,а не знам как да се справя...

glamouros
11-08-2008, 16:58
Вчера вечерта бях толкова щастлива :) Обиколих училище ( при положение,че знам,че после няма да мога да си кажа името в продължение на 5 мин),имах енергия за живот ,енергия за щастие.
Защо ? :) Какво те е направило толкова толкова щастлива ?

narkotikche
11-08-2008, 17:08
Ха .. на такива шута директно .. Използва, че те е жал за него, за да те държи .. БОКЛУК :? И аз попаднах на 1 такъв, та 6 месеца първо ме караше да ме е жал за него, после ми ревеше, после щял да се самоубива .. Пфф :o :o :o

Victorya
11-08-2008, 17:09
докато тази сутрин не се обади бившия.Той ми каза,че изобщо не знаел ,че сме късали

1.Ти въобще каза ли му,че сте скъсали... :-o :D :D :D :D
2.Ние ли да му кажем какво чувстваш?

angelllll
11-08-2008, 17:11
направо го разкарай :shock: м0же п0 на татъка да се възползва по някакъв начин 0т теб :?

agapiseme
11-08-2008, 17:12
Да,но той решил,че като още му говоря значи сме заедно..хайде бе...
Не,кажете ми как да престана да се интересувам от глупостите му и да се откъсна от него без да ми е гадно и той да се възползва от това да ме държи..

dqvolski_angel
11-08-2008, 17:26
искаш го в живота си, но не като гадже, а сама казваш, че това е невъзможно. ами права си. за да не се връщаш пак при него, въобще не трябва и да си говорите. просто го разкарай

soul1199
11-08-2008, 17:35
направо го разкарай :shock: м0же п0 на татъка да се възползва по някакъв начин 0т теб :?+1

MiSs_Na_BiSs
11-08-2008, 18:26
Ха .. на такива шута директно .. Използва, че те е жал за него, за да те държи .. БОКЛУК :? И аз попаднах на 1 такъв, та 6 месеца първо ме караше да ме е жал за него, после ми ревеше, после щял да се самоубива .. Пфф :o :o :o

:( :( :( :( :(

BaiToq
11-08-2008, 18:29
Беше толкова хубаво,докато тази сутрин не се обади бившия.Той ми каза,че изобщо не знаел ,че сме късали и ми наговори такива неща,че още ми се къса сърцето.Чувствам се ужасно зле.Проблемът е ,че го искам в живота си,но не за гадже.А това не е възможно,за това все се връщам при него,все му давам надежди,а това е жестоко.Или когато каже някоя дума,която да ме бодне в сърцето се предавам и ставам мека като памук.Как да се справя,толкова съм жалка,а не знам как да се справя...
Изтрезней!!!

agapiseme
11-09-2008, 14:12
Изтрезней!!!

ot koe?

sasha_90
11-09-2008, 14:43
Не,кажете ми как да престана да се интересувам от глупостите му и да се откъсна от него без да ми е гадно и той да се възползва от това да ме държи..
Понякога трябва да си малко егоист.Спри всякакъв контакт с него-това е решението.

HONDA
11-09-2008, 15:04
направо го разкарай :shock: м0же п0 на татъка да се възползва по някакъв начин 0т теб :?+1
+954

Lysit0
11-09-2008, 15:10
Понякога трябва да си малко егоист.Спри всякакъв контакт с него-това е решението.

sasha_ 90
me 2

chokolate_girl
11-09-2008, 15:51
ВИНАГИ КАЗВАЙ ИСТИНАТА В ОЧИТЕ НА ХОРАТА,АКО ИСКАШ ПОСЛЕ ДА НЯМАШ УГРИЗЕНИЯ!
Кажи му ,че не искаш да сте заедно и приключвай тази игра в която се повтаря все едно и също.Късате-събирате се,късате-събирате се.
Послушай сърцето си!АКо не го обичам и нямаш реални чувства му го кажи.

titinkaa
11-09-2008, 17:20
просто повече не му давай шансове да сте заедно,колкото и да го харесваш,според мен той не го заслужава,а ти земи се стегни и не му позволявай така да постъпва с теб

punkrock
11-09-2008, 18:04
А защо си била толкова весела не разбрах ?

curka87
11-10-2008, 12:32
1.Ти въобще каза ли му,че сте скъсали... :-o :D :D :D :D
2.Ние ли да му кажем какво чувстваш?[/quote]

+11