View Full Version : момичета с какво бихте искали да ви събудят сутрин?
ми начи искам да изненадам утре гаджето си сутринта, ама не знам освен кафе какво да купя (поничките отпадат, защото вече съм го правил)
мисля да залепя с тиксо една бяла роза на вратата (щото обича бели), да звънна и да се скрия. тя ще се сети че съм аз ама да е като по филмите... после и аз ще цъфна със закуската ама не знам какво да купя? момичета давайте идеи
без ебавки от разни момченца, и да не казват че съм лигльо :lol: щот съм повече мъж от всички 8-)
мерси
За да е сладко и миличко не е нужно да носиш специални виенски кифлички... и форнети с шоколад и кокос ще свършат работа ;)
ами форнети не обича май, а такива кифлички откъде мога да купя? в била или кауфланд дали има :)
Ем незнам аз попринцип правя кафе или нещо от сорта и палачинки и ги поднасям в кревата.Досега все са оставали доволни пък незнам ако искаш пробваи :D
Ем незнам аз попринцип правя кафе или нещо от сорта и палачинки и ги поднасям в кревата.Досега все са оставали доволни пък незнам ако искаш пробваи :D
това е ясно, като сме вкъщи да... ама сега не сме и малко се прецаква плана със подноса, цветенцето във вазичка и прясно приготвено нещо
но мерси за отговора :)
Gnidi4ka
11-08-2008, 18:21
abe po hubavo subujdane ot celuvka i zakuska v legloto nqma :-)
щот съм повече мъж от всички 8-)
Но комент....
Иначе с бутилка в главата
добре ще я изненадаш.
После у болницата ще ви
нахранят и ще и вземеш кафе от автомата.
евала батка и тва е идея, знам че ще се включиш я ти, я seizureofpower или некой друг 8-)
нищо де - и аз бех така, преди да открия и добрата си страна :)
поздрави!
BrainlessROCKBABY
11-08-2008, 18:31
abe po hubavo subujdane ot celuvka i zakuska v legloto nqma :-) 1+
щот съм повече мъж от всички 8-)
Но комент....
Иначе с бутилка в главата
добре ще я изненадаш.
После у болницата ще ви
нахранят и ще и вземеш кафе от автомата.
евала батка и тва е идея, знам че ще се включиш я ти, я seizureofpower или некой друг 8-)
нищо де - и аз бех така, преди да открия и добрата си страна :)
поздрави!
И добрата ти страна е да си
най-големия мъж,а :lol:
Заеби,нема връзка.
i_hate_you_but_i_love_you
11-08-2008, 18:34
нахрани я с мазна баничка и айран :grin:
dqvolski_angel
11-08-2008, 18:36
а да бе, някой да ме събуди както си нанкам! :smt015
а и прическата ми ще бъде в стил "идвай с мен у пещерата!"
мн е сладко ама по филмите хората не се събуждат от истински сън,нали знаеш ;)
misinceto2808
11-08-2008, 18:37
BaiToq
Не се прави на тъп, моля те!
На мене лично, би ми харесало
палачинка с МНОГО течен шоколад
:Д
със една чаша портокалов сок или кока кола
кафе със сметана (за предпочитане течна, но ако няма- суха)
но преди да ми го поднесе в леглото ДА МЕ СЪБУДИ С Целувка :)
BaiToq
Не се прави на тъп, моля те!
На мене лично, би ми харесало
палачинка с МНОГО течен шоколад
:Д
със една чаша портокалов сок или кока кола
кафе със сметана (за предпочитане течна, но ако няма- суха)
но преди да ми го поднесе в леглото ДА МЕ СЪБУДИ С Целувка :)
А ти не се прави
на интересна и не пиши
като мен.
Пиратството ограбва!
NaNa_SladuRana
11-08-2008, 18:47
аз лично бих се зарадвала на палачинки,но бих убила всеки,които ме събуди
:D
LipSoFAnAnGel
11-08-2008, 18:47
И аз бих се зарадвала да ме събудят с целувка и палачинка с шоколад :P Много добра идея имаш . Браво!Явно си романтик :)
misinceto2808
11-08-2008, 18:49
хах
сори, че ти разбивам илюзиите,
но не си единствения, който пише така. ЯСНО?
и не се правя на интересна
или поне не мисля така, ако е прозвучало така
извинявам се !
А и ще те помоля да не се заяждаш! Нищо не съм направила
:)
не бе бай тоя, по-добрата ми страна е романтичната която открих след като осрещнах гаджето бре 8-)
аз за мъжа тука написах да предотвратя нежелани коментари, ама явно безуспешно хехе
не бе бай тоя, по-добрата ми страна е романтичната която открих след като осрещнах гаджето бре 8-)
аз за мъжа тука написах да предотвратя нежелани коментари, ама явно безуспешно хехеей лиготия :lol: виж може да иска да си направите тройка с още една жена 8-)
П.П. мен ше ми е хубаво някое момиче ако ме събуди с шише водка и да е с футболен екип... ей мечти... :lol:
MiLeNcHeToO
11-08-2008, 19:21
Точно така :D Няма да съм много очарована ако някой ме събуди докато си спинкам сладко и почне да ме тъпче с кво ли не. :twisted:
MaLkaTa_LaDy
11-08-2008, 19:21
Според мен, ако можеш да готвиш, сготви ти, ако не - вече не знам... :(
Шкембе чорбата мисля че ще бъде засищаща закуска.Сготви и една чорбица и я събуди да я хапне пък после ако иска пак да продължи със съня.
Leopardess
11-08-2008, 19:46
С целувка :-) Това е най-хубавото събуждане :oops: :) :smt055
Днес бях в една сладкарница и разглеждах шоколадовите глезотийки, та на почти всички в 'описанието' пишеше разни глупости за любовта и т.н., та вземи някви шоколадови работи. =О Много помогнах, а? ;д
mArMaLaDkA
11-08-2008, 21:23
Момичета,с какво бихте искали да ви събудят сутрин?
С мазна чалга и обръщане на дюшека..
BringYourOwnBeer
11-08-2008, 21:31
хмм ем земаш бухалката, броиш до 3и и ако не стане БОЙ бОЙ БОЙ
ако не ти харесва ти предлагам (както по горе казаха) с целувка и после една мазна палачинка. :razz: :razz:
BrokenInnocence
11-08-2008, 22:55
Събудят ли ме сутрин, храната ще хвърчи из стаята заедно с чинията. Иначе... за закуска не бих отказала чай и сандвич с много сирене... палачинките са клише.
LipSoFAnAnGel
11-09-2008, 05:26
Момичета,с какво бихте искали да ви събудят сутрин?
С мазна чалга и обръщане на дюшека.. :lol: :lol:
slunchiceto0
11-09-2008, 05:39
С една страстна целувка 8-)
ImmortalForever
11-09-2008, 18:36
С кана кафе.. нямам време за глупости..
ResPekT333
11-09-2008, 18:47
Бих се зарадвала ако събуждането започне в целувка.А след нея да ми поднесе кафе с цигара (попринцип сутрин не ям ) :)
Nefarian
11-09-2008, 18:53
С хардкор за разсънване, после една сутришна доза ебан
Victorya
11-09-2008, 19:36
Ами винаги съм си мечтала да ме събуди със целувка по пъпа,която да продължи нагоре леко,бавно,плавно до брадичката :)
Abigoria
11-09-2008, 20:41
Бих се зарадвала ако събуждането започне в целувка.А след нея да ми поднесе кафе с цигара (попринцип сутрин не ям ) :) 8-)
chokolate_girl
11-09-2008, 20:50
аз мн бих се радвала с целувки.най-прекасното нещо което би ме зарадвало сутрин е да видя усмивката на гаджето..но щом става въпрос за ядене 1 сутришен румсервис от теб ще свърши работа.
все пак зависи какво обича да си похапва.ако обича повече солено-вземи някоя закуска,ако пък сладкото--шоколадче или тортичка..знам ли..то в днешно време има толкова мн неща..като идеш в магазина сам ще се сетиш :wink:
С кана вода (излята варху главата ми) :lol: аз само така се сабуждам 8-)
хах
сори, че ти разбивам илюзиите,
но не си единствения, който пише така. ЯСНО?
и не се правя на интересна
или поне не мисля така, ако е прозвучало така
извинявам се !
А и ще те помоля да не се заяждаш! Нищо не съм направила
:)
Да,но ти имаш още
много фурни хляб да изядеш,
докато получиш това право.
8-)
hahavteen
11-10-2008, 05:33
Абе на вас устата ви сутрин не мирише ли? :-D Сори за въпроса ама целувките сутрин преди да си си измил зъбите не са най-романтичното нещо поне според мен.. Иначе аз като спеше бившия ми у нас винаги имах дъвки на нощното шкафче и още отворила неотворила очи бам една дъвка да няма лоши изненади :D
Иначе с какво да я зарадваш... Ами с нещо вкусно което обича.
Аз примерно бих убила за еда баничка в момента ама тва е защото тука няма а аз страшно много обичам. Имаше една идея за нещо шоколадово която също е много добра. Най-добре иди в една сладкарница и там разгледай пастичките и тортичките и й вземи нещо което смяташ че ще й хареса. :) Или също идея е да й направиш сандвич у вас с неща които обича и да й го занесеш. Според мен би било мило :) Или ако живееш наблизо може да й приготвиш мекици(аз страшно обичам!) и да ги занесеш у тях преди да са изтинали.. Знам ли. Всичко звиси от това което обича да похапва..
Хехе де да бяха всички мъже като тебе... не му мисли толкова какво да й поднесеш, важен е самия жест. Според мен и на 1 баничка ще се зарадва :)
mihichkaaa
11-10-2008, 07:28
целувка,чаша кафе и цигара :D
Най-хубавото сабуждане е ......Фиууууууу баам!!
-Аучч не виждаш ли че спя е ?
-МЪЛЧИ И СТАВАИ !!!
ResPekT333
11-10-2008, 07:59
Най-хубавото сабуждане е ......Фиууууууу баам!!
-Аучч не виждаш ли че спя е ?
-МЪЛЧИ И СТАВАИ !!!
8-)
UnBelievable
11-10-2008, 08:05
Целувка :-)
какво значение има как изглежда, когато се събужда.Щом е решил да й прави такава изненада, ядно я е жиждал и така и не му пука, което е много хубаво.
А който се срамува да се покаже пред гаджето си рано сутрин, значи има сериозен проблем.....тогава как ще остане да спи у вас или ти у тях?????????
titinkaa
11-10-2008, 10:30
с целувка по нослето после по устните,и чак тогава закуската
с целувка по нослето после по устните,и чак тогава закуската
А не искаш ли с език да ти бръкне в носа ще бъде доста зелена романтика ... :D
sweet4esf
11-10-2008, 12:36
mii az iskam da me subydqt s edna nejna celufchicaa :smt008
prepeceni filiichici ,mlqko i edna chervenka rozichka :mrgreen:
kvo da se pravi mechti :-|
krem4et0
11-13-2008, 05:43
slun4ice, сутрин и двамата имате неприятен дъх, така че не се усеща. А и моя любим става, бръсне се, закусва и чак тогава си мие зъбите......това прави 1 час след ставане долу-горе. Да не го целувам 1 час....лоша работа.
Всяка сутрин ме събужда алармата. Но обичам като стана мама да е направила кафе и за мен......
DiScOnEcTeD
11-13-2008, 15:10
сс палачинки с шоколад и сметана :P :P
XiPiXoPiGiRL
11-13-2008, 15:26
abe po hubavo subujdane ot celuvka i zakuska v legloto nqma :-)
Факт!! 8) 8)
WhenTheLoveIsGone
11-13-2008, 16:16
Миии аз примерно веднага като стана не обичам да ям.. според мен я събуди с целувка и роза .. нз
Nefarian
11-13-2008, 17:24
Ебати претенциите, не всички мъже са Дядо Коледа
kuklichka_bg
11-13-2008, 18:00
Samnqvam se da namerish otgvor ot individite f toq forum :o
Samnqvam se da namerish otgvor ot individite f toq forum :o
защо? имаше и добри отговори
аз разбира се направих каквото исках, беше много готино. да видиш в очите на момичето си цялото щастие на света е толкова приятно!
призовавам момчетата да правят такива жертви (като ставане рано сутрин и купуване на закуска и роза), повечето момичета ще го оценят и ще се почувстват поне за малко истински желани и единствени...
абе туй е от мене, би хепи нау!