PDA

View Full Version : За всички жени

tuzaro
11-08-2008, 18:32
незнам що ми изтрихте темата, ама аз пак ше си кажа. За мен тая вечер всички жени са общественички! Не може да те върти 2 седмици и накрая да ти каже аз си намерих гадже, аз през тия две седмици да ти говори разни неща... :-x

misinceto2808
11-08-2008, 18:45
Малее
колко си озлобен- това че си попаднал на к**** не значи че всички са такива погледни положително на нещата. По-добре сега отколкото по-късно радваи се че не го разбра след като си се привързал на МАХ към нея :)
не мисли така... Гледай на живота с по-добри очи- така ще бъдеш награден
:)

tuzaro
11-08-2008, 18:49
не ми пука че е курва, не изпозвах правилната дума. гадно ми е че 2 седмици ме лъжеше... и неска аз се прибирам от стадиона ама толкова ядосан и тя ми го казва тва.. добре че нямаше наблизо човек който мразя, че щях да му изям дроба.. и вместо да изленем довечера аз се забих у фитнеса да си изкарам яда, деба тъпата путка...

misinceto2808
11-08-2008, 18:51
хех Еми тъпа е, но ти едва ли можеш да го промениш.
Преодолей го!
Еби я у гъзо и тфа да е!
Да не ти пука! Тя ще съжелява като разбере какво е изпуснала!
:D :-)

tuzaro
11-08-2008, 18:53
Различни жени, различни мъже, различни хора....
Аз по твоята логика мога да твърдя, че всички мъже сте свине...и в тва има няква истина майна :lol:

nicolepcd
11-08-2008, 18:56
Гаднярка!!! 8-)

Kostadin_682
11-08-2008, 18:58
Просто не те залужава !

BaiToq
11-08-2008, 19:20
Отново изразявам съпричастие :)

tuzaro
11-08-2008, 19:24
Отново изразявам съпричастие :)тва се казва истински приятел :-) :oops:

blood_dodo
11-08-2008, 19:30
Имам един приятел, който половин час мрънка как всички са курви, всички са мърши.
-Ае стига си нареждал, лягай да спиш.
Осветлението е изгасено, хората заспали (на лагер бягхме) и след десет минути -> двучасово мърморене как всички са мършави курви :D

tuzaro
11-08-2008, 19:40
абе аз не се изказах много правилно, начи обичам курвите, ама мразя курвенските номера, за тва става въпрос, че неска такъв номер ми направиха

MP
11-08-2008, 19:46
Тя пък намери кога да ти го каже :lol: Верно е тъпа.

Leopardess
11-08-2008, 19:50
абе аз не се изказах много правилно, начи обичам курвите, ама мразя курвенските номера, за тва става въпрос, че неска такъв номер ми направиха

Курвите и курвенските номера са в комплект!Или свиквай с тях, или си намери нормално момиче, което би имало ИСТИНСКИ чувства към теб, а не е лицемерка.

tuzaro
11-08-2008, 19:55

Курвите и курвенските номера са в комплект!Или свиквай с тях, или си намери нормално момиче, което би имало ИСТИНСКИ чувства към теб, а не е лицемерка.в комплект друг път... има много точни курви 8)

tuzaro
11-08-2008, 20:19
http://www.vbox7.com/play:d7a53c7a

slunchiceto0
11-09-2008, 06:13
Това че досега си попадал на сякви лиглички,които не знаят за какво са се родили и само са те разигравали,не значи че всяка следваща ще е така.просто не си попаднал на подходящото момиче,което наистина ще ти докаже чувствата си и ще теправи щастлив и няма да те лъже;]
амм аз кфо да кажа за момчетата..мнението ми не е по различно от твоето към момичетата..и все пак вярвам че са останали свестни;]

Shu7teR
11-09-2008, 19:31
незнам що ми изтрихте темата, ама аз пак ше си кажа. За мен тая вечер всички жени са общественички! Не може да те върти 2 седмици и накрая да ти каже аз си намерих гадже, аз през тия две седмици да ти говори разни неща... :-x

Случайно да става дума за адашката ?? :razz:

Victorya
11-09-2008, 19:41

Курвите и курвенските номера са в комплект!Или свиквай с тях, или си намери нормално момиче, което би имало ИСТИНСКИ чувства към теб, а не е лицемерка.в комплект друг път... има много точни курви 8)

Амин!Тука съм много съгласна.Във Враца на курвенските номера има казваме "пичи истории".А иначе за мацката дето ти е врътнала номера...българският език е богат и разнообразен откъм псувни...защо не й сглоби една тридесетминутна да се чуди от къде я е огряло? :D :-o

Punisherrr
11-10-2008, 13:14
начи обичам курвите, ама мразя курвенските номера

ха... :smt023 еееми няма да ти е леко...
кво очакваш... 8-)

soul1199
11-10-2008, 14:17
начи обичам курвите, ама мразя курвенските номера

ха... :smt023 еееми няма да ти е леко...
кво очакваш... 8-)+1 po-dobre si nameri nqkoq svqsna

sweet4esf
11-10-2008, 14:19
taka stava shtoto veche povecheto jeni sa takia... :D

AMA ZARADI KOGO SA TAKIVA A DA PITAM TUKA :D :D

SIG ZARADI DEDO MI OT AVRAMOVCI :lol: :lol:

mickelangelo
11-10-2008, 14:55

ето виждаш ли че може ??? :) не се ядосвай .. няма смисъл .. и без това и те не знаят какво искат ...