View Full Version : За всички жени
незнам що ми изтрихте темата, ама аз пак ше си кажа. За мен тая вечер всички жени са общественички! Не може да те върти 2 седмици и накрая да ти каже аз си намерих гадже, аз през тия две седмици да ти говори разни неща... :-x
misinceto2808
11-08-2008, 18:45
Малее
колко си озлобен- това че си попаднал на к**** не значи че всички са такива погледни положително на нещата. По-добре сега отколкото по-късно радваи се че не го разбра след като си се привързал на МАХ към нея :)
не мисли така... Гледай на живота с по-добри очи- така ще бъдеш награден
:)
не ми пука че е курва, не изпозвах правилната дума. гадно ми е че 2 седмици ме лъжеше... и неска аз се прибирам от стадиона ама толкова ядосан и тя ми го казва тва.. добре че нямаше наблизо човек който мразя, че щях да му изям дроба.. и вместо да изленем довечера аз се забих у фитнеса да си изкарам яда, деба тъпата путка...
misinceto2808
11-08-2008, 18:51
хех Еми тъпа е, но ти едва ли можеш да го промениш.
Преодолей го!
Еби я у гъзо и тфа да е!
Да не ти пука! Тя ще съжелява като разбере какво е изпуснала!
:D :-)
Различни жени, различни мъже, различни хора....
Аз по твоята логика мога да твърдя, че всички мъже сте свине...и в тва има няква истина майна :lol:
nicolepcd
11-08-2008, 18:56
Гаднярка!!! 8-)
Kostadin_682
11-08-2008, 18:58
Просто не те залужава !
Отново изразявам съпричастие :)
Отново изразявам съпричастие :)тва се казва истински приятел :-) :oops:
blood_dodo
11-08-2008, 19:30
Имам един приятел, който половин час мрънка как всички са курви, всички са мърши.
-Ае стига си нареждал, лягай да спиш.
Осветлението е изгасено, хората заспали (на лагер бягхме) и след десет минути -> двучасово мърморене как всички са мършави курви :D
абе аз не се изказах много правилно, начи обичам курвите, ама мразя курвенските номера, за тва става въпрос, че неска такъв номер ми направиха
Тя пък намери кога да ти го каже :lol: Верно е тъпа.
Leopardess
11-08-2008, 19:50
абе аз не се изказах много правилно, начи обичам курвите, ама мразя курвенските номера, за тва става въпрос, че неска такъв номер ми направиха
Курвите и курвенските номера са в комплект!Или свиквай с тях, или си намери нормално момиче, което би имало ИСТИНСКИ чувства към теб, а не е лицемерка.
Курвите и курвенските номера са в комплект!Или свиквай с тях, или си намери нормално момиче, което би имало ИСТИНСКИ чувства към теб, а не е лицемерка.в комплект друг път... има много точни курви 8)
http://www.vbox7.com/play:d7a53c7a
slunchiceto0
11-09-2008, 06:13
Това че досега си попадал на сякви лиглички,които не знаят за какво са се родили и само са те разигравали,не значи че всяка следваща ще е така.просто не си попаднал на подходящото момиче,което наистина ще ти докаже чувствата си и ще теправи щастлив и няма да те лъже;]
амм аз кфо да кажа за момчетата..мнението ми не е по различно от твоето към момичетата..и все пак вярвам че са останали свестни;]
незнам що ми изтрихте темата, ама аз пак ше си кажа. За мен тая вечер всички жени са общественички! Не може да те върти 2 седмици и накрая да ти каже аз си намерих гадже, аз през тия две седмици да ти говори разни неща... :-x
Случайно да става дума за адашката ?? :razz:
Victorya
11-09-2008, 19:41
Курвите и курвенските номера са в комплект!Или свиквай с тях, или си намери нормално момиче, което би имало ИСТИНСКИ чувства към теб, а не е лицемерка.в комплект друг път... има много точни курви 8)
Амин!Тука съм много съгласна.Във Враца на курвенските номера има казваме "пичи истории".А иначе за мацката дето ти е врътнала номера...българският език е богат и разнообразен откъм псувни...защо не й сглоби една тридесетминутна да се чуди от къде я е огряло? :D :-o
Punisherrr
11-10-2008, 13:14
начи обичам курвите, ама мразя курвенските номера
ха... :smt023 еееми няма да ти е леко...
кво очакваш... 8-)
soul1199
11-10-2008, 14:17
начи обичам курвите, ама мразя курвенските номера
ха... :smt023 еееми няма да ти е леко...
кво очакваш... 8-)+1 po-dobre si nameri nqkoq svqsna
sweet4esf
11-10-2008, 14:19
taka stava shtoto veche povecheto jeni sa takia... :D
AMA ZARADI KOGO SA TAKIVA A DA PITAM TUKA :D :D
SIG ZARADI DEDO MI OT AVRAMOVCI :lol: :lol:
mickelangelo
11-10-2008, 14:55
ето виждаш ли че може ??? :) не се ядосвай .. няма смисъл .. и без това и те не знаят какво искат ...