PDA

View Full Version : Проблем със....

_crazy_baby_
11-08-2008, 19:48
Имам проблем с приятеля ми един ден ми каза ти защо нищо не казваш по време на секс и на мен ми стана супер тъпо незнаех за какво говори и после ми обясни че не съм му говорила мръсотии и такива а на мен това нещо ми е спр тъпо да говоря някакви небивалици ооо да оо не и сякви такива имам чувството че вече му е тъп секса с мен и искам да се оправя и да му приказвам такива мръсотии обаче немога странно ми някъв съвет някои друг да има като моя проблем

scoobydors
11-08-2008, 20:18
Обясни му, че не ти допада идеята да му говориш мръсотии повреме на секс. Предполагам ще те разбере. ;)

Rofl4e
11-08-2008, 20:54
Ами опитаи се да се промениш и да му говориш..с течение на времто може и да свикнеш и да си ги дрънкаш по навик
П.С. На колко си

SilverAngel
11-08-2008, 21:14
И аз мълчах все преди, но това беше защото секса не беше нищо особенно... Но когато показваш чрез дишането си и чрез някоя думичка от време на време на другарчето ти че ти харесва, той ще знае че е в правилната посока и ще ти доставя още удоволствие... Според мен не е тъпо да ги има тези малки подробности в палавата ви игра.. даже ще засилят страстта и ще ви бъде още по-добре

Jumper
11-09-2008, 04:12
Имам проблем с приятеля ми един ден ми каза ти защо нищо не казваш по време на секс и на мен ми стана супер тъпо незнаех за какво говори и после ми обясни че не съм му говорила мръсотии и такива а на мен това нещо ми е спр тъпо да говоря някакви небивалици ооо да оо не и сякви такива имам чувството че вече му е тъп секса с мен и искам да се оправя и да му приказвам такива мръсотии обаче немога странно ми някъв съвет някои друг да има като моя проблем
мацко изкажи се малко по добре... има разлика м/у оооо...да ..охх и смисала на мръсотий просто това ооооо....да оххх....ти си го казваш когато ти е хубаво на теб самата и изпитваш удоволствие,а под мръсотий аз разбира един вид.. садо мазо земете се псуваите и се плющете колкото сила имате и 2-мата :D :razz: :booooomb: 8-)

Bellatrix
11-09-2008, 05:58
И аз мълчах все преди, но това беше защото секса не беше нищо особенно... Но когато показваш чрез дишането си и чрез някоя думичка от време на време на другарчето ти че ти харесва, той ще знае че е в правилната посока и ще ти доставя още удоволствие... Според мен не е тъпо да ги има тези малки подробности в палавата ви игра.. даже ще засилят страстта и ще ви бъде още по-добре
+1. И никой не те кара да викаш разни мръсотии и цинизми. Просто стени и ох-кай и ах-кай като ти е кеф. Иначе сигурно се чувства несигурен и не знае дали ти е доставил удоволствие.

GreenFairy
11-09-2008, 08:14
Говори му за бебета :razz: :razz: :razz: :razz: Тва вече са мръсотии :lol: :lol: :lol:

_crazy_baby_
11-09-2008, 08:52
+1. И никой не те кара да викаш разни мръсотии и цинизми. Просто стени и ох-кай и ах-кай като ти е кеф. Иначе сигурно се чувства несигурен и не знае дали ти е доставил удоволствие.
Това си правя винаги само че тои иска да му говоря други работи а аз не сам навита
п.с. някои пита на колко съм почти 17

titinkaa
11-09-2008, 09:22
И аз мълчах все преди, но това беше защото секса не беше нищо особенно... Но когато показваш чрез дишането си и чрез някоя думичка от време на време на другарчето ти че ти харесва, той ще знае че е в правилната посока и ще ти доставя още удоволствие... Според мен не е тъпо да ги има тези малки подробности в палавата ви игра.. даже ще засилят страстта и ще ви бъде още по-добре+1 мн правилно

bebok
11-09-2008, 17:27

аз тьй че ако измислиш нещо казваи....

roksana_1
11-09-2008, 19:04
http://s15.rimg.info/315c9e23c80e8fe44c651f6312b5efaf.gif

crazy_girl_4ever
11-09-2008, 19:17
emi to i az nikoga ne govorq :oops: nz stanno mi e dokato go pravim da govorq kakvoto i da bilo :-k

scyLLa
11-09-2008, 19:53
Е ти пък да не казваш поне една думичка малко е тъпо той момчето сигорно си е помислил че ти не говориш щото ти е тъпо.Провбаи нещо от сорта на даааа чукай ме животно мръсно скъсай ми клитора от ебане, еби ме така че после и на раце да не мога да ходя даааа, не ве ебавам се, не чак толкова, ама от време на време казваи нещо мрасничко и охкай :D :D

bebok
11-10-2008, 07:04
Е ти пък да не казваш поне една думичка малко е тъпо той момчето сигорно си е помислил че ти не говориш щото ти е тъпо.Провбаи нещо от сорта на даааа чукай ме животно мръсно скъсай ми клитора от ебане, еби ме така че после и на раце да не мога да ходя даааа, не ве ебавам се, не чак толкова, ама от време на време казваи нещо мрасничко и охкай :D :D

хахахах :grin: :grin: :grin: :-D :-D