View Full Version : Протрити дънки
LadyCarameL
11-09-2008, 08:04
Таа въпроса ли е мога ли някак да пооправя протритото?Бях чула за някакви кожички,които се пришиват на протритото и вече не продължава да се разнищтва.Интересно ми е да..прочета и други предложения,защото ми е малко кофти да хвърля дънки,които и 2 месеца не са носени.. :?
titinkaa
11-09-2008, 08:07
ооо и аз съм така миналия месец си зех дънки и още на първия месец зеха почти да се късат пък много ми харесват и добре ми стоят,ама за тея кожички дето ти казваш аз не съм чувала
mysterious93
11-09-2008, 10:36
офф и аз съм така..купих си дънките септември месец а те вече лека полека..до още 1,2 месеца нищо чудо и да се скъсат..а за тези кожички..майка ми си взе за нея че си беше скъсала панталона отстрани и ги залепи от вътрешната страна с ютия :) и наистина не си личи :P само че като ги изпра май взеха да се поотплепват..нз може тя нещо да не е направила добре идея си нямам..стрували някъде към 5 лева :)
LadyCarameL
11-09-2008, 10:57
Една приятелка си ги е пришивала към дънките.. ;] Ама може да има и да се лепят,нз :) Занесох дънките на една позната и сега ще видя как ще оправяме положението .. 8-)
soul1199
11-09-2008, 11:06
6o ne si vzeme6 napravo novi i da si re6i6 problema :)
За кви дънки говорим се пак?? От лефче или Puma например ? :D
rosencetooo
11-09-2008, 11:09
^ ми защото тези и харесват.. и не иска да спира да ги носи.. а шанса да ги намери същите е минимален.. и аз скоро май ще съм в такава позиция :( за съжаление.. много мразя така като стане .. :(
аз миналата година си купих мноооого хубави дънки, много си ги харесвах, но на втората седмица по физическо клекнах с тях и те се скъсаха на коленете, все едно, че с ножица съм ги рязала, а продавачката ме убеждаваше, че съм паднала и съм ги скъсала! много се бях ядосала, доста пари бяха, не бяха ефтинийка, и от тогава все не ми върви на дънки. вече наистина предпочитам да си купя нови като се протрият старите, писа ми да ги нося на познати и комшийки шивачки... :?
rosencetooo
11-09-2008, 11:31
а да питам.. само при мен ли след носенето на едни дънки месец,два,три.. и започват да се отпущат :(
LadyCarameL
11-09-2008, 12:37
^ Чак от леФче не ама все пак 50 лева не мисля да хвърля в кофата за боклук ей така пък и дънките доста ми харесват,ако не беше така до сега да съм ги джаснала и нямаше да ви занимавам .. :lol: