PDA

View Full Version : ТОНИРАНЕ НА РУСА КОСА

baby_blonde_
11-09-2008, 17:43
Може и да има такава тема но ровиx половин час и ми омръзна да търся ..Ето и въпроса : Блондинки, с какъв продукт си тонирате косата след боядисване за да махнете гадното жълто ??А също и за да стане платинено русо ..?
А, и още нещо какво си слагате за запазване на цвета ??

Айде чакам отговори ! :-)

Len4etyYyy
11-09-2008, 17:54
Прави се с тонер-може да се купи от магазин за козметика или да те направи фризиор с нег0в продукт :)

BubbleSS
11-09-2008, 18:35
Тониращ балсам на Престиж. Евтин е и действа наистина. Във всеки козметичен магазин го има.

rashito0o
11-09-2008, 19:03
балсам за тониране на престж с нещо си от перла (майка ми го ползва) не си горя за сега косата :D :D :D

Nancy_
11-09-2008, 20:44
И аз съм с матиращ балсам на Престиж. Струва 2-3 лв., ползва се в началото по - интензивно, на всяко къпане 1 - 2 седмици ( зависи колко често си миеш косата ). После вече почни по - рядко, защото косата става направо сиво - зелена ;)

Sigrina
11-10-2008, 12:26
Я да попитам и аз тук.
Моята коса е естествено руса. Като бях по-малка ми беше много руса, но с времето потъмнява. Сега е тъмно руса. Никога не съм я боядисвала, но искам да си запазя цвета. Мога ли да използвам такъв тониращ балсам без да съм се боядисвала, ще има ли ефект и какъв ще е той? :)
Сори ако питам нещо много тъпо и безсмислено, ама ме няма по боядисването :D

Pliok0019
11-10-2008, 12:39
На мен не ми се получава нищо като си топирам косата.

Колкото до тонизиращия балсам - той е наистина хубав, но на мен ми се е случало да се получат сини или лилави отенъци.