View Full Version : Моля за съвет с едно момиче..
Имам чувства към едно момиче,незнам дали тя изпитва нещо към мен,но излзиаме,споделяме си,закачаме се и така...Днес беше денят,в който аз бях решил да и разкрия чувствата си,но преди това разбрах че на преднатаа вечер след нощна дискотека,тя с нейна приятелка съвсем случайно са видяли бившия и,и се е оказало така че е преспала нощта у него заедно с приятелката си,и това го разбирам от нея!Въпроса ми е,има ли смисъл вече да и признавам какво изпитвам към нея?
Ами разбира се,че има смисъл.Това,че е преспала там не значи нищо,пък и дори да е станало нещо,ти трябва да и разкриеш чувствата си.Така или иначе нищо не губиш. Може и тя да изпитва нещо към теб.Дано. :-|
MostHated
11-09-2008, 19:13
недей бърза, натяквай че бившия е пълен боклук! и после действай като си няма никой!
недей бърза, натяквай че бившия е пълен боклук! и после действай като си няма никой!
Няма да смисъл да натяква.Тъпо е.
SiegHeil
11-09-2008, 19:19
Няма да смисъл да натяква.Тъпо е.
И не се получава баш..
Няма смисъл да си признава чувствата. Педерастко е.
Ще повторя за енти път
действия > думи
Victorya
11-09-2008, 19:24
Ще повторя за енти път
действия > думи
+1 :) не губи време в излишни приказки-действай!
MartiSSima
11-09-2008, 19:25
Toва че тя е преспала в тях не значи че са се събрали.А пука ли ти въобще от тоя бившия.Действай бе младеж кво чакаш?!
JelqznaDevica
11-09-2008, 19:27
Има смисъл.
Кажи и всичко,което изпитваш,защото незнаеш какво всъщност изпитва тя.
nastyangel
11-09-2008, 19:28
Педерастко а? Шегуваш се нали :-o ?
weakminded
11-09-2008, 19:31
Действай...
Понякога ние само чакаме някой да действа ::)))
MostHated
11-09-2008, 19:36
имах предвид да искара бившия в лоша светлина, и като е готова да и го прасне между очите!
Jumbie483
11-09-2008, 20:04
иска ли питане ?
естествено, че има смисъл да признаеш..давай без да се притесняваш :P
Не, доста съм сериозна.
Хубаво е човек да е предпазлив, защото НЕ СЕ ЗНАЕ никога.
Ето цитат от Желязната девица
Такам.. Той не знае кво изпитва тя. Има вариант в който тя не го харесва. Нали всичко е възможно? Да предположим че тя няма никакъв интерес към него и той отиде да й прави сополиви признания... Тя веднага ще го резне, защото
1.не го харесва
2.вече й е на тепсия
=> въобще не й е интересен, след като й е в краката и тя знае за чувствата и намеренията му; няма драма, няма загадки; няма за кво да се бори; има един мухльо на тепсия който си е признал чувствата... колко очарователно и романтичноооо! ^^
Аз затова казвам на автора да не я прави тази грешка.
Да не говорим че любовта се показва, а не се казва, следователно - действия > думи
Каквото и да изпитва мацката по-добре да не й правиш признания. Действай по някакъв начин - свалки-малки, а у, стани интересен за нея, пробвай да се сближите! Тя може би ще усети нещо, но като не й е казано няма да се надуе много... Трябва да има елемент на загадка...
Така че, авторе, не действай глупаво (т.е. не бързай да си признаваш!). Те хората даже да се познават добре се притесняват от признанията, защото са нож с две остриета - я те отрежат и те заебат, я те приемат (това във вариант че хората например са най-добри приятели... ултра близки, познават се от мн време.. ала бала!) а ти дето нямаш никаква информация за мацката - харесва ли те, ала бала, нито сте близки... по-добре си трай и се мъчи да й привлечеш вниманието.
Всичко трябва да е загадъчно защото момичетата харесваме загадките. Нека се чуди "тоя харесва ли ме или не ме"...
А не да й отидеш и да й признаеш колко много я харесваш... Толкова е тъпо. Според мен дори е жалко. И най-вероятно тя да ти се усмихне, да й стане приятно и повече да не те има в предвид, защото (сега ще направя адското сравнение!) хората най-често бягат след недостижимата кифличка, завързана с конче, подскачаща апетитно наляво-надясно и убягвайки ни, а не след тая дето им седи в чинията и се моли "Изяж ме, изяж ме, приеми ме.."
За мене признанията на чувствата са преебавка и стопяване на всякакви шансове, ако има дори шансове за стопяване де. Така че не се потапяй сам.
Е, за да не излиза че мразя признанията, трябва да спомена че според мен се правят на доста по-късен етап според мене - когато вече сте тръгнали, когато се познавате добре и т.н.
Така че на 1ви план гледай да й привлечеш вниманието, по-късно мисли за обяснения - тъкмо ще са по-намясто.
Иначе си стопяваш шансовете.
И именно защото не си сигурен тя какво има към теб е по-добре да си по-предпазлив и да си траеш.. иначе може сам да се преебеш и то яко, поне така мисля аз :-o И това сочи един мой опит с признания и случките които стават около мене.
Не съм виждала някой да тръгне с някой само защото въпросния някой му е признал чувствата си...
Обикновено нищо не става щото на другия някой му порасва работата набързо... какво да ти кажа.
Действай, не приказвай!
Такам.. Той не знае кво изпитва тя. Има вариант в който тя не го харесва. Нали всичко е възможно? Да предположим че тя няма никакъв интерес към него и той отиде да й прави сополиви признания... Тя веднага ще го резне, защото
1.не го харесва
2.вече й е на тепсия
=> въобще не й е интересен, след като й е в краката и тя знае за чувствата и намеренията му; няма драма, няма загадки; няма за кво да се бори; има един мухльо на тепсия който си е признал чувствата... колко очарователно и романтичноооо! ^^
Да не говорим че любовта се показва, а не се казва, следователно - действия > думи
Каквото и да изпитва мацката по-добре да не й правиш признания. Действай по някакъв начин - свалки-малки, а у, стани интересен за нея, пробвай да се сближите! Тя може би ще усети нещо, но като не й е казано няма да се надуе много... Трябва да има елемент на загадка...
Така че, авторе, не действай глупаво (т.е. не бързай да си признаваш!). Те хората даже да се познават добре се притесняват от признанията, защото са нож с две остриета - я те отрежат и те заебат, я те приемат (това във вариант че хората например са най-добри приятели... ултра близки, познават се от мн време.. ала бала!) а ти дето нямаш никаква информация за мацката - харесва ли те, ала бала, нито сте близки... по-добре си трай и се мъчи да й привлечеш вниманието.
Всичко трябва да е загадъчно защото момичетата харесваме загадките. Нека се чуди "тоя харесва ли ме или не ме"...
А не да й отидеш и да й признаеш колко много я харесваш... Толкова е тъпо. Според мен дори е жалко. И най-вероятно тя да ти се усмихне, да й стане приятно и повече да не те има в предвид, защото (сега ще направя адското сравнение!) хората най-често бягат след недостижимата кифличка, завързана с конче, подскачаща апетитно наляво-надясно и убягвайки ни, а не след тая дето им седи в чинията и се моли "Изяж ме, изяж ме, приеми ме.."
За мене признанията на чувствата са преебавка и стопяване на всякакви шансове, ако има дори шансове за стопяване де. Така че не се потапяй сам.
Е, за да не излиза че мразя признанията, трябва да спомена че според мен се правят на доста по-късен етап според мене - когато вече сте тръгнали, когато се познавате добре и т.н.
Така че на 1ви план гледай да й привлечеш вниманието, по-късно мисли за обяснения - тъкмо ще са по-намясто.
И именно защото не си сигурен тя какво има към теб е по-добре да си по-предпазлив и да си траеш.. иначе може сам да се преебеш и то яко, поне така мисля аз :-o И това сочи един мой опит с признания и случките които стават около мене.
Не съм виждала някой да тръгне с някой само защото въпросния някой му е признал чувствата си...
Обикновено нищо не става щото на другия някой му порасва работата набързо... какво да ти кажа.
Действай, не приказвай![/quote]
честно казано като се замисли човек има логика в думите ти и то голяма.
Ама пък не мислиш ли че така може и никога да не се разберат...ами ако тя не схваща от намеци????
sasha_90
11-10-2008, 12:19
Дори и да е преспала с бившия си-това не означава,че са заедно.Даже напротив,смятам,че е било просто секс и нищо повече.Имаш реални шансове с нея така,че действай.
dqvolski_angel
11-10-2008, 12:45
не прави така, повярвай, знам, казвам ти го от гледната точка на момиче.
определено има смисъл да й разкриеш чувствата си, така е най-добре.
soul1199
11-10-2008, 13:01
Ще повторя за енти път
действия > думи
+1 :) не губи време в излишни приказки-действай!+1
slav4et0o0o
11-10-2008, 14:48
Няма да е в твоя позла да товариш бившия и през нея... това ще е супер тъпо... просто избери подходящия момент и и признай чуствата си.. дори и тя да не ти отговори сас сащото няма да е изяде я.. предполагам че ще те разбере и всичко ще си е както преди
TheNewReligion
11-10-2008, 15:11
Не, доста съм сериозна.
1.не го харесва
2.вече й е на тепсия
Действай, не приказвай!
И аз щях да кажа същото, но по-кратко. :) И все пак, ако ще ти е първото такова признание, кажи и, че я харесваш. 90 % съм сигурна, че ще те отреже по гореспоменатите причини. Докато човек сам не се убеди в нещо, няма да разбере, че е грешка, ако въобще е. Сега това ти е написано наготово, но не можеш да го осмислиш както трябва. За това и признай. Ако, е грешка сам ще го разбереш и следващия път ще го имаш предвид.
Как точно да действам,какво не трябва да правя и какво трябва за да не се получи гаф..