Влез

View Full Version : Когато чувствата охладнеят

i_hate_you_but_i_love_you
11-10-2008, 18:23
Здравейте :) Ето, че се появи гаден проблем и реших да го споделя с вас и да поискам съвет, защото наистина не знам какво да правя.
С гаджето сме заедно от 4 месеца, но се познаваме от доста отдавна и преди сме си били приятели. Тръгнахме, защото имах чувства към него и положението беше много по-различно от предишните ми връзки. Обичах го, той мен също и имахме много общи интереси. Не знам защо пиша в минало време. :o Никога не съм мислила, че чувствата ми някога ще охладнеят, но ето че се случи. Нямам желание да съм с него вече. Заглеждам се по други момчета и не се чувствам добре като съм с него. Знам, че трябва да го скъсам, но ми е гадно след като съм му дала толкова много надежди. Тъпо ми е заради всичките тези подаръци, които ми е давал и заради всеки път когато ми е плащал кафето и таксито. Познавам се с приятелите му, със брат му и просто не знам как да го скъсам без тези хора да ме гледат на криво и да ме упрекват. Не искам и да наранявам него, защото е свястно момче и не заслужава да страда заради мене.
Много ми е трудно хора :( Изкажете си мнението даже и да е критично. Мисля, че можете да ми помогнете.

BlindedAngel
11-10-2008, 18:27
Поредната фустичка дето не знае ко иска...Зарязвай го всичко да се приключва и следващия път БЪДИ сигурна какво говориш и на кого го говориш !!! И на тебе плюя :-x

sweet4esf
11-10-2008, 18:56
Поредната фустичка дето не знае ко иска...Зарязвай го всичко да се приключва и следващия път БЪДИ сигурна какво говориш и на кого го говориш !!! И на тебе плюя :-x

suglasna :? :?

BaiToq
11-10-2008, 18:57
Зарязвай го и това е.
Или стой с него 8-)

Claustrophobia
11-10-2008, 19:00
зарежи го.
няма смисъл да го лъжеш напразно..

Bobby_1st
11-10-2008, 19:00
Честно да ти кажа с моята бивша беше същото ... Отначало беше мн яко и тем подобни, но накрая почнахме само да се изнервяме и т.н. и накрая решихме, че е по-добре да не продължаваме така само да се измъчваме и скъсахме. В момента смея да твърдя, че сме много добри приятели и тея опасения, които ги имаш са съвсем безпочвени... С всички нейни познати все още си говорим и с тях сме приятели, както и мойте приятели с нея... Въобще нищо не се е променило само приятелството ни е по-силно ...

h0uS3mYlIf3
11-10-2008, 19:20
sry ама ти си шматка :-x

Wrathchild
11-10-2008, 19:24
Заради това ли не искаш да го скъсаш? Защото ти е плащал кафето и таксито? Покажи му темата, въпросът ти ще отпадне. Защото сам ще те зареже.

Drebs
11-10-2008, 20:41
Заради това ли не искаш да го скъсаш? Защото ти е плащал кафето и таксито? Покажи му темата, въпросът ти ще отпадне. Защото сам ще те зареже.
Когато видя твой пост в някоя тема,мога само да се съглася.
Много точно казано,същото мисля и аз.

WhenTheLoveIsGone
11-10-2008, 21:57
Смятам, че при вас не е трябвало да има нещо повече от приятелство.. щяхте да сте си мега добрите приятели... а сега и това няма да останете. Нямаш избор трябва да му кажеш, че не изпитваш нищо към него, защото го дължиш на себе си и на него. :?

sladoledka
11-11-2008, 05:27
Ако чувствата охладнеят =>значи никога нищо не е имало ....

curka87
11-11-2008, 06:58
Ако чувствата охладнеят =>значи никога нищо не е имало ....

и защо мислиш така??????
Понякога чувствата просто си отиват и никой не е виновен за това.

А по темата:Това, че те е черпил и ти е плкащал таксито не означава, че трябва да си него до гроб.Като не го харесваш вече го зарязвай и толкова.

pavelvasilev
11-11-2008, 07:09
Здравейте :) Ето, че се появи гаден проблем и реших да го споделя с вас и да поискам съвет, защото наистина не знам какво да правя.
С гаджето сме заедно от 4 месеца, но се познаваме от доста отдавна и преди сме си били приятели. Тръгнахме, защото имах чувства към него и положението беше много по-различно от предишните ми връзки. Обичах го, той мен също и имахме много общи интереси. Не знам защо пиша в минало време. :o Никога не съм мислила, че чувствата ми някога ще охладнеят, но ето че се случи. Нямам желание да съм с него вече. Заглеждам се по други момчета и не се чувствам добре като съм с него. Знам, че трябва да го скъсам, но ми е гадно след като съм му дала толкова много надежди. Тъпо ми е заради всичките тези подаръци, които ми е давал и заради всеки път когато ми е плащал кафето и таксито. Познавам се с приятелите му, със брат му и просто не знам как да го скъсам без тези хора да ме гледат на криво и да ме упрекват. Не искам и да наранявам него, защото е свястно момче и не заслужава да страда заради мене.
Много ми е трудно хора :( Изкажете си мнението даже и да е критично. Мисля, че можете да ми помогнете.

Здравей,единствения начин да се разделите и най-вече да си остане уважението помежду ви е да поговориш открито с него и да му кажеш каквото ти тежи,повярвай ми на него няма да му е приятно и леко от тази новина но поне ще си била честна и открита към него а и ти ще се почустваш по-добре че си била искренна!
Успех

Difanet0
11-11-2008, 08:38
май и ти незнаеш кфо искаш а па като не заслужава да страда заради тебе стой си с него и страдай ти и се самосъжалявай ...а тфа па за подаръците и кафетата беше супер тъпоо ... по таа логика сяка жена тря да е с един мъж цял живот или докато той не я зареже :D :D :D

krem4et0
11-11-2008, 08:40
За това винаги трябва да сме независими от половинките си, поне финансово. И какво, ако ще да ти е купил самолет? Като не искаш да си с него, няма да си с него. Ако прецениш за нужно му върни подаръците и толкова!

xxXroshawkaXxx
11-11-2008, 08:43
НЕ ЗНАЕШ КАКВО ИСКАШ - Е ТАКА ... СЕШ ЛИ СЕ?! :? :x
Защо си давала надежди и обещания, които не можеш да изпълниш?! :x
Мисли и върши..., а не обратното! :o
Е..са ше треа да го скъсаш...кажи му...,абе квото искаш му кажи...но не стой с него от съжаление!Все някога той ще неучи, че е така и тогава ще го заболи много повече...ако той те обича би било логично да иска да му казваш всичко, което чувстваш, в очите...
Неам думи бате.... х(

misinceto2808
11-11-2008, 08:47
Е..са ше треа да го скъсаш...кажи му...,абе квото искаш му кажи...но не стой с него от съжаление!Все някога той ще неучи, че е така и тогава ще го заболи много повече...ако той те обича би било логично да иска да му казваш всичко, което чувстваш, в очите...
Неам думи бате.... х(

+ 1
напълно съм съгласна с това мнение
:grin: :grin:

mynichka
11-11-2008, 09:01
Неам думи бате.... х(

+ 1
напълно съм съгласна с това мнение
:grin: :grin:
+++ :)

MoHuTo
11-11-2008, 09:27
По-добре му кажи истината. Няма смисъл да лъжеш и себе си и него :?

curka87
11-11-2008, 09:47
Ако прецениш за нужно му върни подаръците и толкова!

:-D Това прозвуча като "На си ти куклите, дай си ми парцалките"
Кво са тея глупости!??!Кво значение имат подаръцитя?!

beb4yy
11-11-2008, 10:13
По-добре му кажи истината. Няма смисъл да лъжеш и себе си и него :? АБСОЛЮТНО А И ПОГЛЕДНИ СВОЯ ЖИВОТ? ЩАСТЛИВА ЛИ СИ ? НЕ! ТО И АЗ ТРЯБВА ДА НАПРАВА ТАКА С МОЯ РАЗБИРАМ ТЕ ! :?

krem4et0
11-11-2008, 10:31
Ако прецениш за нужно му върни подаръците и толкова!

:-D Това прозвуча като "На си ти куклите, дай си ми парцалките"
Кво са тея глупости!??!Кво значение имат подаръцитя?!
Щом заради тях се чувства длъжна-да ги върне!

ImmortalForever
11-11-2008, 14:36
С гаджето сме заедно от 4 месеца,

Само искам да попитам (без да се заяждам) кога успяха тези чувства да се появат, че и да изчезнат, да еба мааму.. за толкоз , кратко време..сешаш са..Наистина не знаеш какво искаш и твоите обещания са като предизборните-никога не се сбъдват...Така че мисли преди да говориш, реши кфо искаш и го разкарай..Това е сте били приятели не оправдава другото..

crazy_style
11-11-2008, 14:59
spored men na momi4eto i e dostatu4no gadno i bez vie da i natqkvate..
ami da pogovori s nego, obqsni mu... i taka.
za nqkoi hora 4 meseca moje i da sa malko, no za tqh qvno sa mnogo, i za men 4 meseca sa dosta na tozi etap ot jivot4eto mi, i az sum izpadala v takava situaciq,ama bez obe6taniqta de. Za6to trqbva vinagi da oprekvate i da mrunkate, daite 1 svesten suvet, ili nepi6ete.. bahmamu...

FiRe_LaDy
11-11-2008, 17:24
Все едно аз съм го писала...ама преди месеци ми се случи на мен!Незнаех какво чувствам.Незнаех какво искам...какво да правя.МИслех си какво ли ще кажат приятелите му,сестра му,как ще се почувства той след всички надежди,които му давам.И да скъсах с него.И тогава осъзнах,че съм направила грешка и че това ще е само моментно.Върнах се при него.Пак бях объркана.Един ден се събрах с приятелки и вечерта отидохме на дискотека с едни момчета.Там му изневерих( :-) се 1 път с едно от момчетата ) и на сутринта му звъннах.Разказах му всичко и много плаках.Тогава осъзнах,какво е той за мен и каква голяма грешка съм направила.Така,че ... замисли се как ще си без него,как ще се чувстваш...дали ще си по - добре или не.sorry,ако съм те отегчила с писаниците ми...дано съм помогнала поне малко

Nefarian
11-11-2008, 17:28
sry ама ти си шматка :-x
А ти не си ли ?

XiPiXoPiGiRL
11-11-2008, 17:34
Неам думи бате.... х(

С гаджето сме заедно от 4 месеца,

Само искам да попитам (без да се заяждам) кога успяха тези чувства да се появат, че и да изчезнат, да еба мааму.. за толкоз , кратко време..сешаш са..Наистина не знаеш какво искаш и твоите обещания са като предизборните-никога не се сбъдват...Така че мисли преди да говориш, реши кфо искаш и го разкарай..Това е сте били приятели не оправдава другото..

Напълно съм съгласна с горните две мнения... Заради такива момичета, които не знаят какво искат момчетата почват да ни отбягват... :? Не че няма и такива момчета, но те се срещат по-рядко

Victorya
11-11-2008, 17:34
Неприятен е фактът,че не знаеш какво искаш.За 4 месеца чувствата не се появяват,камо ли да изчезнат.Според мен чувства не е имало въобще.Но това ти си знаеш.

Аз лично никога не давам на гаджетата си да ми плащат сметките по заведения,за таксита и т.н.А относно подаръците-не мисля,че ще му е приятно да му ги връщаш.Не се чувствай зависима заради тях.Той ти ги е подарил,защото е искал и толкова.Но се разделете.Да го лъжеш,да поддържаш измислена връзка и да изтезаваш себе си-това е брутално.Рано или късно всичко излиза на яве.