View Full Version : Просто мнения...
spiderka
11-10-2008, 21:07
Няма да почвам с клишета и т.н. Как намирате факта,че момиче на 15 и момче на 19 са ходили 6-7 месеца,сега живеят на 250км. един от друг,и оня ден си видяха,отидоха в детската градина и се на***ха... Според вас постъпва ли момичето правилно?
LiveFlower
11-10-2008, 21:13
Zashto govorish za sebe si v 3 lice?
Ina4e,spored men izobshto ne postupva pravilno :?
thefreak
11-10-2008, 21:30
Безразличен съм към този факт.
Как може някой да каже кое е правилно и кое не,когато самият той незнае кое е правилно,и кое не!
Да обществото е превърнало в табу всяки такива неща!
Обаче за мен си е правилно...защо да подтискаме първичните си инстинкти,когато можем спокойно да ги успокоим! :D
Само Бог може да съди! Точка!
Само Бог може да съди! Точка!
Това е!Ако има нещо за съдене то ще бъде.... :P
100% е е прикрита братовчетка на Тарзан той говори така "Тарзан не обича това" :D
Точно в детска градина ли "намериха" да се клатушкат, ама що не, няма лошо :D :D :D :grin: :grin: :grin:
LiveFlower
11-10-2008, 22:01
100% е е прикрита братовчетка на Тарзан той говори така "Тарзан не обича това" :D
Точно в детска градина ли "намериха" да се клатушкат, ама що не, няма лошо :D :D :D :grin: :grin: :grin:I az tva se pitam :-o
Difanet0
11-11-2008, 09:17
еми явно още се обичат или просто заради доброто старо време и незнам защо питаш дали момчето е постъпило правилно ...затова нещо се искат двама ако тя толко не го е искала нямало е да стане ....
Ми щом е искала направила го е за кфо да я/те съдим?!
И аз мисля ,че няма нужда от съд!!
Няма да почвам с клишета и т.н. Как намирате факта,че момиче на 15 и момче на 19 са ходили 6-7 месеца,сега живеят на 250км. един от друг,и оня ден си видяха,отидоха в детската градина и се на***ха... Според вас постъпва ли момичето правилно?
Ами нищо чак толкова ненормално? Странна ситуация, но в живота и това го има... (мен по-скоро ме притеснява възрастта на момичето, но това си е мое мнение...)
Безразличен съм към този факт.
BurningDesire
11-11-2008, 18:46
Мисля, че е нормално, че са правили секс, ама защо в детската градина?! Само това не одобрявам...
Punisherrr
11-11-2008, 19:12
Има нещо яко чалнато в тая тема....
> момиче,момче,15,19,секс,250км,д тска градина,момичето дали постъпило правилно? :lol: what the fuck are you talking about?
Сякаш си чула някъде някви думи и си лепнала една за друга 8-) хаха..
(брей ама и при мене я има тая част с 250-те километра и момичето на 15 и момчето на 19 :D )
както и да е :razz: странни хора сте...
xxxSnowflakexxx
11-11-2008, 19:14
И аз мисля ,че няма нужда от съд!!
Всеки има глава на раменете и да мисли сам за себе си.За някой може да не е правилно това нещо за други да е правилно :-o 8) :-o 8) :-o 8) :-o
dqvol_ot_raq
11-12-2008, 09:40
Ако и на двамата не ви пука тоест да е само секс защо да не?! поне познаваш въпросния човек,а не да отидеш в някоя дискотека и да се на е**ш с първата срещната... :oops:
FearNone
11-12-2008, 11:51
що имам чувството,че или приказваш за себе си,или както каза Punisherrr си свъразала няколко думи и :-o
ае зависи от мно неща.. и от момчето,и от момичето,и от чувствата ;]
иначе и при мен я има частта с многото км и годините (за тях има малка разлика)
summerlove66
11-12-2008, 16:41
Че кво му е неправилното .. любов .. решили сте да разпуснете качествено :P :P