Влез

View Full Version : Раздвоена...

WhenTheLoveIsGone
11-10-2008, 21:40
Значи имам си приятел, с който ходим от 2 години. Отначалото като тръгнахме беше много мил и нежен, но след това... започна да командва, ревнува (почти нямам свобода с него), иска ми паролите на скайп, импулс и т.н. първо не ми беше проблем, защото попринцип нищо не крия, но в последствие се усеща, че по някакъв начин ме задушава... не мога да си поговоря с приятелки по "женски" без той да знае всичко, държи ми сметка защо в импулс гледам мъже .. ми изв. ма да не съм лесбийка, че да не ги гледам :shock: а сега в последните месеци едва го изтрайвам... ще попитате защо съм с него, но аз го обичах преди, а сега съм силно привързана и като се скараме нещо все ме тегли пак при него и се сдобряваме. Сега наскоро си пиша с едно момче (тайно :oops:) и то е много симпатично, мило и т.н., но живее в Шумен, а аз съм от Бургас и трудно може да се поддържа връзка на такова разстояние. Та въпроса ми е какво да правя? .. Приятеля ми го харесвам, но характерите ни не си подхождат .. а новото момче .. не бих казала ,че го харесвам чак толкова много, защото още нито сме се виждали на живо, нито нищо.. но с него има огромна тръпка .. с нетърпение чакам писмата му... не спирам да мисля за него .. много съм раздвоена.. помогнете ми.. :-#

DYNAMIC
11-10-2008, 21:43
зарежи тоя твой приятел,тва трябва да си пълен олигофрен да се държиш така с момичето ,което харесваш-според мен тоя твоя е некъв или коплексар или психо,не ми се струва нормал просто..а относно 2-рия тип,еми това си е обречена свалка..на колко си?

scyLLa
11-10-2008, 21:48
Твоя просто го заеби, тъпо е да ревнува толкова много.Тоя новия незнам той е и от друг град а връзка от растояние също не е лесно.Ти си решаваш

WhenTheLoveIsGone
11-10-2008, 21:52
зарежи тоя твой приятел,тва трябва да си пълен олигофрен да се държиш така с момичето ,което харесваш-според мен тоя твоя е некъв или коплексар или психо,не ми се струва нормал просто..а относно 2-рия тип,еми това си е обречена свалка..на колко си?

16 :-s

morkofka
11-10-2008, 21:56
scyLLa
+1