View Full Version : БАН!!!
Ако мога да ви кажа че в форума няма никакъв ред !!!
говоря от моето и името на много потребители на който темите са ставали жертва на лоши коментари!!!! Ако може в което съм сигурен да се банват за 15-20 минути хората който псуват пишат гадни коментари и т.н.
За седмица или 10 дни ще е по-ефикасно :)
За седмица или 10 дни ще е по-ефикасно :)
Няма да е лошо...но Тянко,ако е по IP ще е по-добре ! :)
BlackaTBW
11-11-2008, 16:54
Всъщност какво значи 'гадни коментари'?
Коментар, в който някой те е издразнил с това, че не е съгласен с теб и си има своите причини за това? Защото доста голяма част от хората тук разбират именно това без даже да го осъзнават.
Е, ако получиш коментар, в който се споменават роднините по женска линия в темата, в която току виж си решил да бъдеш сериозен е кофти.
Но път тогава половината форум ще бъдат баннати.
И понеже не може просто за 15-20 минути да баннат половината форум, за това няма да баннат никой, освен ако няма явни прояви на спамерска дейност. Което всъщност май е по-логично.
Та... за какво точно се оплакваш?
BlackaTBW
11-11-2008, 18:40
Тянко бе, я се успокой :lol:
С никой не се заяждам. Задавам въпрос.
А онова за несъгласието идва именно тук. Ако тръгнем да спорим дали съм се била заяждала или не, най-накрая ще вземем и до майките да стигнем. Гадничко, нали?
BlackaTBW
11-11-2008, 19:14
Да, влизала съм в тези раздели. Но там най-често влизат хора, които са достатъчно зрели, за да разбират нещо по-въпроса.
А в другите раздели? Където има 13 годишни, които ще те напсуват даже и да им кажеш, че според теб не са прави?
И аз не съм от хората, които ще те напсуват. Просто това е форум, тук има 'мнения' и не виждам къде ти е мнението като напсуваш някой. Лична гледна точка.
Аз на тянко съм му казал, че ми е разцъкване за 2 мин точно да му блокирам целият рейндж на шуменската мрежичка, пък той нека си регва нови мейли и акаунти през прокси ако му се занимава, на мен ми е едно цъкане с мишката да му ги делкам.
Упоритост в това отношение не е нужна от потребителите. Нека мислим в позитивна насока.
Банове се раздават всекиденвно ;)
Няма да е цялата, а само рейнджа в който твоя модем се реска ;)
тия би-гейски акаунти са на редовна потребителка в кофата.. така че си се сърдете на вас и на вашето мини-разхайтено общество, дето сте свикнали да спамите по тъпия начин.
иначе съм я предупредил, щото има над 2К поста и ако продължи, ще и спра достъпа до форума централно.
От Alkoxolikkaa или там къв'то беше към machoka http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=209276