Влез

View Full Version : Забранена любов

chuppiz
11-11-2008, 21:21
Гледате ли българският сериал по нова тв, Забранена любов..харесва ли ви и какво мислите че ще се случи по нататък в сериала?

morkofka
11-11-2008, 21:39
:razz: :razz: :razz: :lol: :lol:
това е мнението ми :lol:

chuppiz
11-11-2008, 21:46
:razz: :razz: :razz: :lol: :lol:
това е мнението ми :lol:

да благодаря ти ... :-P

Jo_Ni_To
11-11-2008, 22:05
Еми на мене не ми харесва много много...Добре е станал..но можеше и повече :) :)

bube7y
11-12-2008, 20:32
gledam go i mi e mn int :-)

slavito007
11-12-2008, 21:41
Поглеждам го някой път САМО защото георите са българи. Иначе актьорската игра е супер слаба и аматьорска на повечето. Особено онази русата...

DenicHkaaa
11-13-2008, 20:50
gledam go i mi e mn int :-)

+ 1 :D :-D :grin:

Byyyy
11-13-2008, 20:55
ми зяпам го когато няма кво да правя, но е тъп ;d историята е същата (некви не могат да се обичаат, бедно момче, богато момиче иии дрън дрън) като в тия латиноамериканските сериали :(

Byyyy
11-13-2008, 20:56
Обаче пък Филип е голям пич :D

Snowww
11-13-2008, 22:33
Ооо аз участвам в този филм :P Щото съм най - яката. Накрая аз ще се оженя за всички и така ще свърши филма. А иначе преди това ще си загубя два пъти паметта си и ще се омъжа по три пъти за всеки от братята и сестрите си и ще разбера, че съм осиновена от баща си, който пък всъщност е брат на сестра ми от първия брак на майка й.

НАЙ- ЯКАТА!!!!!! 8)

NanicA
11-14-2008, 08:23
e,vqrno,4e govorqt nqkak izkustveno,ama kato se zamisli6,4e ot panti veka nqma filmi ''made in bulgaria'',si e pohvalno,4e horata se opitvat.na4aloto vinagi e nelepo.ako nqkoi mi kaje,4e na purvata si celuvka se e spravil blestq6to...6te mu se izsmeq!i s tova e taka,ako prodaljavat v sa6tiq duh,mojebi sled 10 godini 6te gledame nqkoi superski bg film. ta misalta mi e,4e filma e ok!!!

crazygirl13
11-14-2008, 09:01
филма е много хубав

misinceto2808
11-14-2008, 11:07
Вие добре ли сте уе..?

Много тЪпа БозА

:grin: :grin: :grin: :D :D :D :-x 8)

PeopleAlwaysLeave
11-14-2008, 11:51
Абе става. Като за БГ сериал е добре. Като няма какво да правя го гледам, но наистина има някои дето много преиграват, например тази Елица просто като почне с телешката учудена физиономия и направо ме влудява :D Иначе Филип и най-пич :P

Celence
11-14-2008, 12:10
Аматьорска му работа, а манекенката е много зле с актьорската игра..

schrei
11-14-2008, 15:38
Обичам гооо :grin: Яко е и според мен е по-добър от "Хотел България" който Нова ТВ излъчи преди време :P

TheCookie
11-14-2008, 17:17
Актьорите не могат да играят добре.Сюжетът на филма е като всички останали, и все пак интересен за мен.Не мисля, че Забранена любов е най-подходящото заглавие за филма-те разследват убийство, говорят за бизнес, някой си търси родителите.За любов почти не става дума-е от време на време....и все пак :) Като цяло ми харесва.А актриса-най-добра е Анастасия Константинова :P

roadrunner
11-14-2008, 18:33
Оо филма .. Ем като цяло ми е интересен и то много,нищо че сюжета е познат и изиграван хиляди пъти но все пак е сериал.. Ноо имам забележки към Елица :booooomb: :booooomb: Олелел боже не мога да я търпя (сигурно и аз много се вживявам) но много ме дразни това момиче.. дОкато се изкаже и филма свършва :x Такава й е ролята или тя самата е такава незнам,но адски противно поведение .. Най-добра актриса и за мен е Анастасия-много добре играе и влиза в ролята си (а Филип пък е страшен сладур :-P ). Другите също ми допадат (без Елица ест. ).. Хубав си е серияла,нямам търпение да видя по-нататък какво следва :P
btw попринцип сериали не гледам.Това епървия през целия ми живот .. :D

MissInd3p3nd3nt
11-23-2008, 13:36
ами самия сюжет може да се каже че не е лош и го гледам филма,но много личи на актьорите че играят и са много изкуствени ,опитват се да се вживеят в ролята но се получава малко смешно

TheNewReligion
11-24-2008, 17:12
Винаги съм била скептично настроена към българското кино...и тази продукция само засили неприязъма ми. Актьорите са слаби. Това е факт. Играят изкуствено, сюжета е банален. Самата завръзка е тъпа.

jeni92_abc
11-25-2008, 08:37
гледам го,интересно ми е обаче актьорите понякога са ми мн смешни :lol: [/list]

MileyY
11-25-2008, 10:59
Пускам го от време на време и ще да е интересен .. обаче много изкуствено говорят тея актьори бе ... Елица мн зле - иначе не мога да кажа,че е грозна,ама докато си каже репликите филма минава ... има и дргуги дето мн ме нервят, по начина по който говорят,обаче не им знам имената :D ... Филипчо ест е дъ бест :P :-)

Arista
11-25-2008, 14:44
Хубавото е че замисълът е много добър и интригуващ , проблема е там че играта е доста слаба.След 5та 6та серия вече не ми прави впечатление ПРЕиграването

Бтв да споделя с вас какво наскоро открих.Чудех се аз от къде ми е позната сестрата на Явор и Филип(Марина най беше) и се оказа че тя е мацката от филма "Ти гониш" за СПИНа а и там накрая със Спенс се вижда и Нора ( на Крис сестра му ).Също видях и Валери в "Тя и Той" беше от техните приятели дето спечелиха от тотото и станаха милионери. :) (ама от новите серии на Тя и Той щото те ги смениха) 8)

Sensuality
11-26-2008, 15:45
Имаше таква тема,но кой знае колко страници назад е вече :D
Иначе сериалчето на мен ми харесва.В началото актьорите преиграваха повечко,сега забелязвам,че се усъвършенстват :-D

Blab
11-26-2008, 15:49
Жанрът сапунка изисква определена емоционалност, с която един качествен театрален актьор преспокойно може да се справи. В телевизията изразителността на лицето е по-важна от жестикулацията, артикулацията винаги прави впечатление, разбира се.
Пенко и Илияна са една добра извадка на добри актьори(особено Господинов), които се справят също толкова добре и на малкия екран.

Infinity
11-26-2008, 17:07
аз го гледам и го следя със интерес смятам че като за български филм е добре :)

arfraidofmyself
11-28-2008, 14:55
Si4ki koito ne go haresvat, znaqt kvo da napr... Film bulgarski kato tozi otdavna ne e imalo.. mn e dobur!! 8) 8) :) :grin: :-)

nanyy
11-29-2008, 13:57
Ми добър е филма,малко са ми изкуствени някой актьори(най-вече Елица..т`ва момиче простоо незнам кой и е казъл,че може да играе...да красива е,но за актриса не става...като почне да говори и направоо ми се отщява да го гледам филма..) иначе Анастасия,Димитър... добри са :) а и за БГ сериал е доста добре според мен.

Sona
11-29-2008, 14:03
Гледам го. Доста е интересен. :) А колкото до това, кои актьори се справят най-зле, това за мен са Елица и Явор (двамата главни уж). На Елица само като и чуя интонацията и ми става лошо, имам чувството, че това момиче не може да говори без да се превзема... Явор пък и той някакъв... :?

dark_wings
11-29-2008, 14:20
Доста е тъп..Не знам..Някак са ми много изкуствени...Не ми харесва.

Dundy
11-29-2008, 14:21
Поглеждам го някой път САМО защото георите са българи. Иначе актьорската игра е супер слаба и аматьорска на повечето. Особено онази русата...
да,наистина не стават актьорите и то главните.Инае има такива дето се справят.Но е супер весело,когато има диалог м///у Елица и Явор-тогава ми е просто смешно.Иначе аз почнах да го следя и ,макар че е доста тъп пак го гледам

нес.
12-20-2008, 12:53
Еми,не може да се каже че го следя,но когато няма какво да правя и ми е скучно,си губя времето с него.
Някои актьори са много зле,имам чувството че са ги взели ей така.Просто невероятно,чак пък толкова да не можеш да играеш.
Но по принцип не може да се очаква много от български сериал(според мен)