PDA

View Full Version : Winamp



draki4ka
11-11-2008, 21:25
здрвейте нз как да го обесня :-o значи наложи ми се мн спешно да Restna компа нали от копченцето и преди това забързо затворих Winampа когато компа се включи пак не мога да си пусна музика защото самия ми Winamp не се отваря :cry: :cry: :cry: ако някой ме е рабрал моля да ми обясни как да го оправя :-o благодаря предварително :)

MostHated
11-11-2008, 21:39
winamp sux so baaaad!

draki4ka
11-11-2008, 21:47
мн е яка програмката даже....а няма ли начин вмесот да го тегля на ново да си го оправя някак си така :oops: съжелявам грам нерабирам от този Winamp тфа на няколко пъти ми се случва постоянно ми го оправяха а сега няма кой просто..... :?

lcl
11-11-2008, 22:18
Ами виж дали се пуска като процес. Натискаш Ctrl+Alt+Del -> Task manager и виж с Processes дали ти фигурира winamp.exe . Ако е там пробвай след това Alt+W. Ако го няма - тогава ще се мисли... :)[/img]

draki4ka
11-11-2008, 22:40
Ами виж дали се пуска като процес. Натискаш Ctrl+Alt+Del -> Task manager и виж с Processes дали ти фигурира winamp.exe . Ако е там пробвай след това Alt+W. Ако го няма - тогава ще се мисли... :)[/img]

забравих да спомена че Task Manager е бъгнат :oops: :) до не е смешно де :-o

lcl
11-11-2008, 22:49
Долу в ленатата появя ли ти се че се пуска Winamp?
какво ще рече бъгнат....

draki4ka
11-11-2008, 23:04
добре малко по подробно......така включвам Winampa долу в лентата се вижда че се включва но след точно 1 секунда всичко се изключва ако ме разбра самия Winamp се вижда че се включва но просто за секунда помислих че ще тръгне от Run as и нали включи се и когато реших да пусна една песен пак се изключи сам :shock: :( а Task manager нямам от падти века нямам си напредтсава откакво е

lcl
11-12-2008, 06:30
Като ти се пуска компа, пита ли те за check disk или last known good configuration? Ако да остави ги да си свършат работата и после тествай. Ако не се пускат - десен бутон на С: -> Properties -> Tools -> Check Now... Ако пак няма резултат, пробвай съвета на tqnko. Аз не съм фен на преинсталациите, но при тази ОС някой неща стават без логика. Също ... каква версия на Winamp ползваш (ползвала)?

Anf3tamin4o
11-12-2008, 06:35
Слагай стара версия на Winamp

lcl
11-12-2008, 06:38
Слагай стара версия на Winamp

Мда. Междудругото 2.95 си е перфектна. Не знам какво им се радват на версиите 5. :)

Anf3tamin4o
11-12-2008, 06:39
Не знам отдавна не използвам winamp има доста повече програми дето си е перфектен звука с тях ;]

draki4ka
11-12-2008, 08:30
същност да като си включвам компа ме пита за Check Disk но тфа се появвява откакто нямам Task manager :-o :? :(

lcl
11-12-2008, 08:53
същност да като си включвам компа ме пита за Check Disk но тфа се появвява откакто нямам Task manager :-o :? :(
E какво го правиш спираш ли го ? Остави го да чекне....

Anf3tamin4o
11-12-2008, 09:18
http://i.data.bg/08/11/09/1237229_orig.jpg
Това ли ти излиза

draki4ka
11-12-2008, 10:02
http://i.data.bg/08/11/09/1237229_orig.jpg
Това ли ти излиза

същото...аз мисля 4е трябва да си плеинсталирам компа :)

draki4ka
11-12-2008, 10:26
http://i.data.bg/08/11/09/1237229_orig.jpg
Това ли ти излиза

същото...аз мисля 4е трябва да си плеинсталирам компа :)Как се преинсталва комп? :shock: :lol: :-o


мене ли питаш :lol: :lol: ти би тряло да си зн :lol: :lol:

lcl
11-12-2008, 10:41
http://i.data.bg/08/11/09/1237229_orig.jpg
Това ли ти излиза

същото...аз мисля 4е трябва да си плеинсталирам компа :)Как се преинсталва комп? :shock: :lol: :-o


мене ли питаш :lol: :lol: ти би тряло да си зн :lol: :lol:Точно компа не знам как се преинсталва... теб питам! : )
Стига бе tqnko. Не виждаш ли, че не разбира. Няма какво да се гъбаркаш.

Task manager-a ти е спрян административно. Т.е. или си ограничен потребител (или не се ползва адм. account, или някой друг ползва компа освен теб и ти е направил Limited account), или със софтуер си го спряла. Можеш да се преместиш в администраторската група, но това в случай, че само ти си ползваш компа. Иначе баща, брат и подобия може да са те орязали и само те могат да ти хелп в случая.

Winamp 2.95 си сложи. Според мен ще е най-добре с него. От къде? search.data.bg и търсиш "winamp 2.95". Стария го разкарай преди това.

Anf3tamin4o
11-13-2008, 06:51
http://oldstar.data.bg/Tips&tricks/xp_taskmgrenab/xp_taskmgrenab.exe
Пробвай това за мениджъра

sexmaniaka
11-13-2008, 21:08
сега излезе и по-добър плейър от уинамп-а . казва се Spider ( може и да ви подведа с името :S ) ако съм го сгрешил СЪЖЕЛЯВАМ

DiTeraNNo
11-13-2008, 22:23
Ей, най сте ми забавни като пита някой някакъв въпрос и вие почнете да рекламирате я линукс, я опера, я някой медиа плеър...досадни сте бе да еба....