Влез

View Full Version : шарени шалчета

aka6a_vamp
11-12-2008, 12:24
Ми понеже много искам да си вземаа иии тея дни търся ли търся,никъде не намирам,ако някой може да ми каже къде мога да намеря в София де :D

Sigrina
11-12-2008, 13:35
Ми аз днеска си купих едно много готино. Значи избираш си един едноцветен шал и в един магазин продават плетени рози всякакви цветове - цената им е 3 лева и като ги накачиш по шала стаят много ефектно и оригинално. Аз си купих 11 такива (33лв) и шал (7лв) и се получи нещо много яко, за малко пари и много оригинално.
Магазина се намира - като излезеш от Халите от изхода, който води към Пиротска, тръгваш на дясно като вървиш от лявата страна на улицата. Има магарин за злато, след него има пресечка и като продължиш (т.е. пресичаш я, без да завиваш) от лявата ти страна е тоя магазин. Има отвън изложени разни шалове, шапки, има ги и розичките.
Дано съм го обяснила добре.
Ако това не те устройва, гледах в Seven Seconds разни готини шалчета.

ger4e7y
11-12-2008, 15:23
M.O.D.A.B.A.R ;) аз си взех от там ~> http://prikachi.com/files/447672G.jpg

Reed
11-12-2008, 15:26
Sigrina,би ли сложила снимка,че не схващам кви са тия плетени рози,а звучи добре о.о

pinky_shine
11-12-2008, 16:21
В мола на втория етаж има някъф магазин предимно за чанти мисля, че е и в него има, обаче нз как се казва (19.90 мисля, че бяха).

Sigrina
11-12-2008, 18:44
Sigrina,би ли сложила снимка,че не схващам кви са тия плетени рози,а звучи добре о.о
Ми в момента фотоапарата ми е на поправка :( И няма как. Но са много готини, ако минеш от там се загледай. Не са някакви кичозни, но са оригинални, аз не мога да им се нарадвам :)

xxxSnowflakexxx
11-12-2008, 18:45
Надявам се скоро да качиш снимка много ме заинтригува този шал и тези розички :) :) :) :) :)

Sigrina
11-12-2008, 18:47
Веднага щом ми го върнат :)

xxxSnowflakexxx
11-12-2008, 18:47
Суперррррррррррр :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

marilyn
11-12-2008, 19:21
Ми аз днеска си купих едно много готино. Значи избираш си един едноцветен шал и в един магазин продават плетени рози всякакви цветове - цената им е 3 лева и като ги накачиш по шала стаят много ефектно и оригинално. Аз си купих 11 такива (33лв) и шал (7лв) и се получи нещо много яко, за малко пари и много оригинално.
Магазина се намира - като излезеш от Халите от изхода, който води към Пиротска, тръгваш на дясно като вървиш от лявата страна на улицата. Има магарин за злато, след него има пресечка и като продължиш (т.е. пресичаш я, без да завиваш) от лявата ти страна е тоя магазин. Има отвън изложени разни шалове, шапки, има ги и розичките.
Дано съм го обяснила добре.
Ако това не те устройва, гледах в Seven Seconds разни готини шалчета.

знам го аз този магазин, има много хубави шалчета, тези рози също съм ги виждала. МИналата година си взех от там един много хубав шал, беше в сиво, черно и бяло, много хубава плетка, много си го харесвах, но за съжаление го загубих в даскало. Тая година гледах, че ги има същите, но не искам пак такъв. А беше евтин някъде към 9лв :)