View Full Version : училище за модели на визаж
Uptown_soldier
11-12-2008, 18:02
някой ходил ли е на курсовете във визаж. моля ви за всякаква полезна информация както и за цени.
mArMaLaDkA
11-12-2008, 18:37
Тц,преди няколко години ходих на едни курсове по манекенство към Визаж.Никаква реализация,примерни ревюта,нищо.Плащах 20 лв. на месец.Изобщо беше голяма безмислица.
sweetsunshine
11-12-2008, 19:14
Тц,преди няколко години ходих на едни курсове по манекенство към Визаж.Никаква реализация,примерни ревюта,нищо.Плащах 20 лв. на месец.Изобщо беше голяма безмислица.+1
Uptown_soldier
11-12-2008, 19:47
drugi predlojeniq togawa
Не знам точно какво искаш да направиш, но ще ти кажа това, което аз знам. Преди година и няколко месеца във Варна, за да станеш модел(подчертавам модел, а не манекенка) курсовете струваха към 300 лева ии плюс курсовете ти правят бук, с който те представят пред различните фирми. И като ти гледат бук-а и те харесат от агенцията ти се обаждат, ходиш за снимки и ти дават пари;)
И аз ходех преди и давах по 20 лв на месец... :lol: :lol: Накрая имаше няк`ва фотоесия и едната снимка ти е 4 или 2 лв не си спомням точно.. не е нищо особено :? Не си заслужава
rabotih 3god s VISAGES MODEL GROUp.Suveta mi e-ako iska6 da se zanimava6 s istinskata rabota na model,a ne kato skupoplatenaprostitutka,preorientirai se kum dr agenciq dokato e vreme!!!
_FaShIoN_
11-13-2008, 10:52
Аз като по-мъничка ходих на такива курсове,точно към Визаж...но даваш си парите...учиха ме как да ходя,да позирам...накрая ми дадоха диплома,че съм изкарала такива курсове...и тфа е общо взето... :)
Ми аз ходих началото на тази година. Плащах по 40 лева на месец . 0танчало ни учиха как да дефилираме правилно оправят походката , как трябва да се движи тазът , ръцете как трябва да се държат и стойката на тялото като цяло . След това ни учиха как да дефилираме с чанти , палта, шалове и още такива аксесоари . Накрая ни направиха няколко фотосесий. И след това 4 момичета от нас учавствахме в един конкурс и ходихме на ревю .. и сега пак имаме предложения за ревю след Мис България 2008 :) :) :)
Uptown_soldier
11-13-2008, 11:19
ok аз искам да бъда модел, но съм мн объркан, нз какво да правя сега? :(
Sensuality
11-13-2008, 11:24
ама ти момиче ли си? :-o
Uptown_soldier
11-13-2008, 12:08
ама ти момиче ли си? :-o
не мом4е сам
DiScOnEcTeD
11-13-2008, 15:54
мм и аз ходех нищо не правиха показаха ни как да ходим и после имаше една фотосесиа и за тва платих около 300 лева и после казаха че трябва още 300 за да продължа на пред :D
Uptown_soldier
11-13-2008, 17:32
napred s drug kurs li?
Аз съм към една агенция "PASSION" първата фотосесия е безплатна само си плащаш грим 80лв и прическа 70лв (горе/долу) и бука ти е 700лв като вкл няколко фотосесий снимките са в различни интериори или в студиото може и в дискотека даже и в хранителен магазин ! Всичко е професионално и на много високо ниво за повече инфо ми пиши на ЛС : ))))
DaHuTyYyY
12-07-2008, 13:55
На мен ми предлагаха да почюам ю тази агенция PASSION
На мен ми предлагаха да почюам ю тази агенция PASSION
Кой ? 8-)